Jag lever

Ja, det har händt en del sen sist haha :P nu har jag kommit igång med skolan lite och har lärt känna en del människor. Har till och med börjat få massa läxor vilket jag inte upskattar så mycket. Jag tycker om klassen, men jag tycker att de flesta lärare är ganska tråkiga haha! den roligaste är min Japanska lärare (jupp, jag går på japanska!)

Det är skumt att komma tillbaka till en "vanlig" skola satt säga, och det är kanske därrför jag känner just nu att allt är så isolerat att sitta i klassrum och lystna, och lystna, och lystna... haha!

Utanför skolan så var jag som sagt på Gotland vilket var väldigt mysigt att träffa alla musikalmänniskor igen och idag så var det prisutdelning på Kungsträdgården för vår vinst av friskoletävlingen och vi upträdde en snutt av musikalen också :) det var jättetrevligt! Synd att man inte vet när man träffa alla igen.

Gotlnad :)



haha Stina X) <3


Grillning :)

Fjuff! :P

Okej, första skoldagen avklarad! Väldigt roligt var det tycker jag. Det vi gjorde var inte så kul, men roligt att lära känna nya människor och se hur många man kände haha! Blev förvånad över flera faktiskt! Plus så var det roligt att Träffa sin nya klass och börja lära känna de.

Efter skolan stack jag och hanna till Gamla och snackade experiences haha!

Imorn så drar jag till Gotland över helgen, så då blir det no update, men det blir inget nytt haha!

Skola imorgon...

Ser inte fram emot skolan imorgon, menmen... Aja Kärrtorp, visa vad du går för och att du är bra på att dela in klasser!!! :P

tadaa!!!... :P

Före:
Efter:


Varning för icket bra bilder!


haha jaa... Det var det jag gjorde idag haha! :P jag klippte mig och slingade mig då. Jag tycker att det blev jättefint, men ärligt talat så gillade jag det innan mer. Förmodligen mest för att jag älskade mitt långa, långa hår, men det var riktigt slitet så man behövde klippa ganska mycket. Haha, man ser tom. på bilden att det är ganska slitet på före haha :P Efter-bilden är inte så bra egentligen, det ser så gult ut vilket det inte är, kommer med hättre bilder senare :)

Dagens Låt:


Muppetimupp

Snart ska jag in till stan för att träffa Hanna. Vi ska typ fika o sen kolla på nån film?? Vet inte riktigt men skojsigt ska det bli :)

Imorgon så ska jag göra någonting hemligt hihi! Tänker inte berätta vad, utan ni kommer att få se då! :D


Gåårdagen :)

Igår hände egentligen inte så mycket förutom på kvällen då jag var på the voice med många människor. Bortsätt från de jag nämnde så fick jag träffa många andra roliga människor också. Själva the voice var inte så kul, men umjänget(stavning?) var bra! efter det så åkte vi till en McDonalds där några åt o blabla och sen så badade vi typ 1 på natten i Tanto. Mycket roligt! kom typ hem tre :)

No pictures from yesterday.

Annars så åkte min gudmamma hem för typ en halvtimma sen. Även fast hon var mycket sköjsig så är det lite skönt, för även fast enligt pappa, och man såg också själv att hon betedde sig inte som en nunna alls på personligheten, så var jag lite rädd för vad man fick eller inte fick säga ibland haha!

Jag måste hitta på nått extra roligt att göra de sista dagarna för efter det väntar helvettet! buhuhuuuu!!


Summer, I'm gonna miss u!!!


The Voice!

Idag så ska jag på the voice med Emelie Andersson, camilla E, Jojjo "o de". Det ska bli skojsigt också dels för att få träffa de igen för jag har inte träffat de sen skolavslutningen :) Innan det så har jag inte så mycket planerat. Kanske att jag ska åka och bada med Jenny med det är inte säkert.

Hoppas alla har en fiin dag idag! :)


I <3 Sova!

Sova är verkligen det bästa som finns! Sen jag kom hemma från Ungern så har jag sovit så himla bra! Egentligen så är sömn så himla slöseri med livet när man tänker efter! Ok, jag vet att det är viktigt, men om man tänker bort att det är viktigt. Man sover bort mer än en tredjedel av sitt liv! :S

Haha aja, det var dagens dos av en trött leas filosofering.

måste bara dela med mig av min kärlek för dagen, hihi, som går till John Mayer! Jag ahr aldrig lysnat så mycket på hans låtar föruton free fallin' som jag älskar! Men Jenny-Penny länkade en låt som är så himla underbar som jag lystnade på hela dagen då, och nu har jag lystnat på flera av hans låtar och han är så cool! Jag älskar hans avslappnade stil!




USA! :D

Jag kom på att jag inte har nämt att utbytesåret är ganska bestämt nu eftersom inte bara att jag har varit på intervju och allt utan en liten summa av resan redan är betald! Och på intervjun så sa de att resan blir bindande efter första betalningen (vilket de sa var först i november, men senast jag kollade så var det inte november än men jaja haha!).

Jag längtar riktigt mycket efter USA, speciellt efter att ha varit med EF på Malta och hade det extremt roligt och jag saknar det så oerhört mycket! Absolut höjdpungten av sommaren, utan tvekan!!! :)

Apropå malta så fick jag inbjudan till Reunion Partyt den 18e september för alla EF elerver och till min stora förvåning så är det Twilight tema! Haha det låter intressant och man ska vara äskig osv haha! Men det bästa av allt kommer att vara att få träffa alla igen :) <3 Hela den helgen kommer bästaste linnea och Rebecka att bo hos moi, tillsammans med hanna då hihi :D kommer bli super!!!


Daagen!

jag har inte berättat än att min gudmor är här under veckan och helsar på :) det är mycket trevligt! Det roliga är att jag inte har träffat henne sen jag var typ 5 så jag var lite nervös när hon skulle komma, men det gick över snabbt. Hon är riktigt snäll och lätt att umgås med haha! Det roligaste av allt är att hon är en nunna!!! Fast när man säger nunna så tror alla att hon går runt i nunnadräkt hela dagarna och ber och är värsta sträng, vilket hon inte är. Hon har varhen nunnadräkt på dig och jag har inte sätt henne be en ända gång än. Haha!

Men idag var vi och vandrade i stam hela dagen. Det var inte såå roligt att turista i stockholm som man känner ut och in nu, men det var fint väder... :P

Imorgon blir det lite roligare eftersom jag ska under dagen umgås med några guzzar (haha) och dra till ung 08 och på kväller ska jag på föreställning :)

Denna lystnar jag på nu för typ 100ade gången för att den är så bra! både klippet och låten :D

Älskar Adam Lambert! Han är så cool!!! :D

Min nya älskling :D

Igår var jag i stan men Hanna och Emelie mest bara för att träffas och innan jag åkte in till stan så låvade jag mig själv att jag itne skulle köpa någonting... Meen det blev inte så hehe :P jag köpte en kjol på jc för 75 spänn! och världens snyggaste väska på wild rose (min nya favoritaffär!) för 299. jag kunde inte motstå och jag behövde en ny till skolstarten!

jag menar kolla bara på den :D





Och kjolen. Köppte för att den var så billig hahaha :P


I'm back!

.. Sen tre dagar tillbaka iförsig, men jag orkade inte blogga hihi! :D

I vilket fall så är jag tillbaka och jag hade det väldigt mysigt i ungern. mina tre veckor såg ut på föjande sät att jag första veckan var hos min mormor och morfar. Det som var roligt den veckan var att träffa min ungerska kompis, Betti och att jag fick lära känna två av hennes kompisar där haha en var lite... speciell :P

Sista dagen så åkte vi upp till Budapest och shoppade lite. önskar att jag kunde stannat där längre, älskar min kära huvudstad :)

Efter det åkte vi upp till farmor och farfar där min käraste kusin Aletta är (jag vill inte vara taskig mot mina andra kusiner, men Aletta har jag kännt hela mitt liv och även fast vi inte snackar så mycket på telefon, så kan vi verkligen prata om ALLT när vi träffas under sommaren. jag älskar mina småkusiner också, men de älskar man mer som man älskar småbarn, mendan Aletta mer är som en syster). Därifrån åkte vi till Italien en vecka med min mittenkusin på pappas sida, Aletta och farmor&farfar.

I Italien så var det riiiktigt soft! vi hade inte värsta lyxhotellet, men vi hade havet och Snygga fransmänn i sikte från balkongen haha! :D Just fransmännen är en rolig historia som jag berättar i ett annat inlägg :) o vi åkte till Venedig en dag :)

efter Italien så åkte vi tillbaka till Ungern där vi var med pappas släkt en vecka till innan vi kom hem.

o snip snap snut, så var min Ungern/Italien saga slut hahah :P

Bilder:


Österrike var maagisk! (åkte förbi medan vi åkte till Italien) jag tog inga bilder under mormor veckan haha :P


Mittenkusinen Barnabás är en riktig stekare haha :P (utala det namnet om ni kan hahaha)


Första dagen var det riktigt riktigt stormigt!


Saaknar! :(




hahaha!


Aletta :) <3


Sen blev det storm igen och då var det ganska kul att se denna tornado mitt ute i havet!!!


På väg till venedig.




Gondoler


fiina :D






Cocco! Cocco bello!!! haha det skrek alltid de som sålde coccosnötter på stranden :P




Kolla tornet!!! den lutar! Först lutande tornet i Pisa o nu den här! Kan inte Italienare bygga torn som är stabila eller haha :P


Kolla min söta minsta kusin på pappas sida! :) han är så söt satt det inte finns, o busig hihi


hihi söööt :) <3

RSS 2.0