film mys :D

Så skönt med ledighet imorgon! nu ska jag passa på att tilla på film (ensam men jaja :P) myysigt :D



natti natti till er som ska till skolan imorgon hihih :P


knark är bajs :P

Igår när jag åkte tunnelbana hem så satt det två tjejer några säten ifrån mig. De var typ lika gamla som jag, 15, 16 år? De snackade först om att supa och hur fåniga alla fjortisar är som vill supa tills de spyr (håller med de där). Sen började de prata om att man måste supa mycket för att bli riktigt packad och hur jobbigt det är.. Hmm nu är de ju likadana som fjortisarna de snackade om eller? Men efter det började de snacka om knark! Och hur skönt det är och hur de inte kunde säga nej när de blev bjudna först. Jag kom ihåg att den ena sa också: "Men jag ska alldrig prova *nått knark jag inte minns namnet på* för den, såhär stänger av alla delar i kroppen och om man somnar så kanske man aldrig vaknar igen, men hasch är en annan sak!"
sen berättade hon om två kompisar som typ höll på att dö, men det lät fortfarande inte så som om hon bara "fan, knark suger, asså det är inte bra!!" utan mer "vafan, om man dör så dör man"

Okej, folk i min ålder dricker! inte bra, men jag fattar man vill vara sig själv o ha kul! men knark? Är inte det att gå liiite för långt? Jag är varken för att supa eller röka! Röka gör man bara för att verka "cool". Ascoolt att ha piss gula tänder o lukta rök enligt mig då...

Men Knark är ett big NO NO!!!


300110

Efter skolan så hade jag värsta planerna då jag väntade på tunnelbanan om vad jag ska göra när jag kommer hem: ta ett varmt bad, ta på mig mjukiskläder och titta på Coco Chanell för en gångs skull. Men jag glömde bort att jag skulle vara barnvakt hihi :P aja, men det var väl helt okej det också, och sen så fick jag ta mitt bad, men tittade inte på filmen. jag tittade på "bröllops duellen" istället som var helt ok faktiskt. Väldigt gullig.

Jag vill ha sommar och sol NU!!!


desperate housewives

Vad jag längtar efter den underbara serien! på kanal 5s hemsida står det bara "kommer i vår"... Hoppas de inte menar bokstavligen och man får vänta i månader på att få veta vad som har händt! Ush! Det måste nog vara tidernas bästa serie! <3
(om någon undrar så gillar jag inte Grace anatomy som "alla andra" anser vara bästa serien, men nej
  1. ush för blod! Jag klarar inte ens av fake blod på tv!
  2. jag fastnade alldrig. det händer inte så mycket som i desperate det är nya händelser i varje avsnitt.)

Fokis nails

jag beundrar verkligen Foki och hennes blogg, stil, naglar, mm. Det är någontling speciellt med hennse blogg som får mig att fasta. jag antar att det är hennes personliga stil. Man blir inspirerad! någonting som jag speciellt älskar är hennes naglar och hon gör de alldeles själv också! de kan uppfattas som "för mycket" men jag tycker om de! Jag vet inte hur länge jag skulle klara av att gå runt med de utan att mist en pärla ramlar av haha, men jag skulle jätte gärna vilja prova liknande någon gång!


vill ha från cocoo

Om jag hade råd skulle jag köpa upp hela affären hihi :P


290110

Nu är det fredagsmys,
om det så är det sista jag gör,
nu är det slut på veckan,
det är dags för fredags myyyyyyyyyyyyyyyyyys!!!!


NOT! Eftersom det är skola imorgon ush!!! Öppet hus, men se på det ljusa sidan: jag är ledig på måndag :D och en till sak ;)

Det är inte en kul känsla att veta att man ska till skolan på en lördag!

Aja, efter skolan med NP som inte var så svårt så gick jag, Hanna och Jenny till stan. haha i Cocoo affären så träffade vi Cocoo haha ;) hon var jätterolig och flummig. hon började prata om Avatar och allting med oss haha det var lite kul haha. Jag köpte muffin halsbandet som jag har velat ett tag nu :)

Sen så höll Hanna på att missa T-banan när vi var på hahaha det var fett kul :P Jenny kommer gå runt och säga det ett par veckor nu och händelsen med Li i morse haha XD

underbar:

haha sexigt huh? jag 08. Man ska "bjuda på sig själv" tydligen. :P


Jericho

Jag har börjat titta på en jättebra serie som vi har hyrt hem. det handlar om en liten stad, Jericho, ute på landet med ca. 3000 invånare. En dag så ser de en stor explosion från den närmaste storstaden och de antar att det är en atombomb. Samtidigt så förstörs all kontakt med "utsidan" dvs så har de ingen TV, Dator, telefon, radio, mm. efter ett tag så har de ingen ström heller. De försöker på olika sätt lista ut vad det är som har hänt och samtidigt hitta lösning på mat, regler och hur de ska leva utan el.
Det är en jätteintressant serie! Först när jag hörde om den tyckte jag att den verkade jättetråkig! men det passar faktiskt alla! det finns kärlek, spänning och "tankar" alltså se hur alla överlever.

De första två avsnitten hatade jag för man dör av närver, men man fastnar verkligen! Den är så bra! och det senaste jag såg fick mig att gråta t.o.m! jag är inte lätt att börja få att gråta för film, men nu så fälde jag en tår. :P

Så om ni kan kolla!


280110

Mamma fyller år idag! stoort grattis till henne! :D <3 va jhar inte gett henne presenterna än, men hon ska ;) undrar vad hon kommer tycka om min present? :)

skolan idag var vanlig. varken astråkigt eller jättekul :P jag börjar fatta musiken, men kommer typ alldrig klara av att skriva en låt! kursen går fram o blablabla...

ska snart iväg till södra latin på öppet hus... haha jag skriver bara om skolan o öppet hus i stort sätt haha mycket intressant haha :P nej, men det här är mitt sista öppet hus o sen måste jag välja. Hjälp!!


Vinter... -.-'

Jag lovade mig själv att jag inte skulle klaga på snön och kylan någonting eftersom jag kommer att längta till lite svalare väder någon gång, men nu börjar jag få nog. Idag var det värsta snöstormen och man orkade verkligen inte vara ute i en sekund! kom igen! kan det inte bli varmare snart?!

fin vinterbilder jag tog haha :P




Lady Gaga

Jag är inte ett stort fan av Lady Gaga, men jag tycker att hennes låtar är ganska bra. De är speciellt bra att dansa till. men hennes stil är någonting speciellt... jag tror faktiskt att hon bara vill skaffa uppmärksamhet, men seriöst... det är liite för mycket!

Den här var faktiskt fin! och normal :P












Gaah!!!

Blir galen på den här J***a gymnasievalet!!! varför kan det inte finnas ett gymnasium för alla linjer och så går man på det där linjen man vill gå på finns. Det finns typ 100 skolor med NV-natur! Hur har man tänkt att man kan välja??? jag känner ju inte ens till alla!

Aja, idag fixade jag min nya säng äntligen!!! Den har stått i mitt rum i veckor nu utan att jag har kunnat "installera" den haha :P men nu är det gjort! :) sitter i mina nya, mysiga mjukisbyxor också^^ kul kul. Ska plugga snart, har inte orkat ta tag i det än, men det ska bli! :)

haha!


dagen ZzZz....

Jag typ sov hela dagen. Jag tror alldrig att jag har varit såhär trött i hela mitt liv utan anledning :P Skolan var tråkig och jag ville hem :) men när jag kom hem skulle jag till gitarren och sen tyoo Kärrtorp på öppet hus. det verkar jättebra! men det stör mig att jättemånga man känner vill börja där... jag vill itne känna så många när jag börjar! :p Haha låter skummt men sant :P

aja ska nog sova nu

har inte hunnit skriva så mycket för jag har inte varit vid datORN på hela dagen :P men imorgon så har jag "ledigt" efter skolan ^^

Hatar måndagar...!

Ush! Dagen började med att jag tappade mitt SL kort wippie! så jag fick planka. Och sen så hade jag pass hela förmiddan och kunde inte ens andas. Men sen blev det bättre, för sen hade jag nada på eftermiddan och efter skolan gick jag till Jenny. tog lite.... udda bilder haha :P
Efter det träffade vi Hanna och gick till Värmdö gymnasium på öppet hus där man såg folk man kände :P
Missade min första dans pga tråkigt snack från typ rektorn o andra elever. Fint! nej, men ska nog ha värmdö som 3e hands :)

dagens + är att äntligen så har benen till min nya säng kommit som vi fick vänta på i typ 3 veckor!!!! Folk, handla inte på Mio för de är sega!!!

hahaha flumm! finns fler, ska bara be Jenny skicka.. :P

Bra imitation på fjoll-fjortizzar? XD


Mika :D

Hihi snälla Agnes frågade mig en dag om jag gillade Mika och jag svarade att han var "helt okej" haha :P sen frågade hon om jag ville följa med på hans konstert och jag sa JA :) Haha!
Jag letar nu efter Mika låtar för att lära mig de till konsterten så jag inte bara står där och inte känner till de flesta låtar :P Men när jag letar inser jag att jag kände till flera låtar än vad jag trodde! :D T.ex så älskar jag verkligen "relax", men jag tänkte inte på att det var Mikas låt! Det är en låt som påminner om sommaren i Ungern. Å Ungern...! :) när vi sitter i bilen med Aletta o farbror... haha låter kanske inte såå kul, men det är minnen för mig :)
minnem, minnen :)

Längtar till 18e Mars :D

Tack Agnes för att du frågade mig!! :D


längtar

Vill så se de här tre filmerna!!!

Percy Jackson & the Olympians

Alice in wonderland (Johnny Depp people!!)

The Last song

dagen

Haha idag i kyrkan så fick jag värsta chocken :P När man gick in i byggnaden så var det en enorm byggställ mitt i allting haha det såg ganska läskigt ut.

sen så träffade jag Jenny och Hanna i gulmars o gick runt på Götgatan. jag köpte nya hörlurar och någon nagel-sak. :) det var kuligt hihi.

Hihi :P


ush, blä!

Eftersom jag inte hade något att göra idag så satt jag hemma och först skrev lite på min svenska berättelse, och sen laddade ner musik som jag inte har gjort på ett bra tag. Känns bra att uppdatera ipoden lite :P Har laddat ner typ 200 låtar, men jag har fortfarande inte laddat ner allt som jag ville. Har ett rejält huvudverk nu! Jag kan inte sitta vid datorn i mer är 2 h! Och så måste jag typ röra på mig också :P


hihi Stadiom-killen... :) <3




konfirmation

Ush! det är många saker som inte är roligt med konfirmationen:
  1. det är 10.00 på en lördag!!!
  2. man lär sig absolit ingenting! prästen babbla helt skumma saker!
  3. de flästa killar är så himla omogna! (speciellt en som, bokstavligen, såg ut som om han var påverkad av någonting..) men vissa är roliga.
  4. det är 2 timmar långt.
men vissa saker är kul. jag har fått låra känna nya människor i alla fall :P

skulle åkt och klättrat med Jessica idag men hon kunde inte så vi åker nån annan helg istället :) lika bra det för jag msåte verkligen plugga.. :P

det här är Erik Saade, Molly Sandens kille! Han är väldigt snygg enligt mig haha :P eller vad tycker ni?


Jag behöver akut hjälp!

Okej jag måste göra klart för er att jag verkligen avskyr Tokio Hotel! Killen som sjunger är en tjej allvarligt! Det går inte att han är en kille! Och de andra ser typ kriminella ut och är helt skumma! Hjälp! Någon ränsa min hjärna! Men jag gillar faktiskt de här två låtarna! Vill inte kolla på klippet till för då förtör jag hela låten haha, men det gör inget hihi :P





gulligt :)

Dagen var braa! Det är fredag så det kan inte bli bättre heller. Försov mig en timma i morse, ett minus dock. Men jag redovisade två steg och Petter kom fram till mig flera gånger och sa att han tyckte att den var bra så jag antar att han gillade det :)

haha det roligaste var det Janira sa efter att jag hade sagt mitt tal: "Är inte du från Sverige?" hihi jag tar det som en komplimang att man inte märker längre att jag inte är svensk ^^

Agnes "tipsade" mig om den här sidan och jag tycker att den är jättegullig! :) det är exakt det jag, och många andra behöver för uppmuntran! småsaker som göra en jätteglad :)

Sidan: LoveYourFlaws.com



jennypennypäronpung <3

Nu är det så att jag hade ju problemet att jag inte hade någon att hålla idrottslektion med pga att jag var ute för sent och alla andra hade redan skaffat någon de kunde ha lektion med. Men då bad jag Jenny snällt att ställa upp på att hålla lektion med mig också och även fast hon inte ville innerst inne så hon sa ja! kan man ha en bättre vän? :D <3

tack JennyPenny! ^^ <3 e skyldig dig en stor tjänst nu :P

Gammal som min mormorsmormorsmormorsmormorsmormor....!!!!


Fred the movie!?

ni vet säkert den flummiga kille på youtube som spelar en sexåring på youtube! Haha såg precis att han är aktuell med  "Fred the movie"! Haha ser fram emot det, men jag vet inte... Kan det bli ett rejält migränanfall med en 1 ½ timma långt film med "chipmunk" röst och skrik? Jag är lite emot att de ska göra en Hollywood version av en original idé som Lucas Cruikshank har kommit på. men det kan bli roligt! jag ser verkligen fram emot att se den! Jag älskar verkligen Fred även fast det kan bli lite mycket ibland ;)

 

Eller vad tycker ni? Är det en bra idé att göra en film av Fred?


dagens låt



bara älskar den här låten! <3

rubrik är överskattat

norra real var faktiskt bra. Det var jättemycket folk så man fick trängas ganska mycket, men jag träffade Taudi, Gabbi, Max, Mathias o Oliver o gick runt med Gabbi o Taudi sen. Sen träffade jag Olivia från min förra klass också det var jätteroligt^^ skolan såg nästan likadan ut som Katarina Södra så typ om jag skulle längta tillbaka så :P haha nä, men tjejen vi pratade med var jättesnäll o flummig :) jag ska definitivt ha med det på min lista, men vart vet jag inte....


öppet hus

snart ska jag iväg på öppet hus i norra real. jag vet inte vad jag har för förväntningar direkt, men vi får se ;) kanske kommer jag att ha den som 1a hands val?

idag gjorde vi bip-test på idrotten. det var ganska kul o se hur dålig kondis man har haha :P jag kom till level 5 i alla fall. det var apa jobbigt!

ush! o sen måste jag öva på mitt tal på fredag! :S jag har värsta scenskräcken o ändå så måste jag, den här terminen:
  1. tal på engelska, minst farligt
  2. hålla mattelektion
  3. hålla idrotslektion för typ 30 pers säkert!! o förmodligen själv :O
  4. och uppträda inför hela skolan, men det kommer att vara kul^^
och ändå så säger de att "de inte kan tvinga oss att uppträda" (ok, Stina är den ända som säger det o hon har bara uppträda delen på min lista men ändå)

Hjälp mig!!!

*host* ni får tycka vad ni vill om min skumma bild.... ;) hade ingen annan


pluggish (inspiration från boken "shoo bre") :P

idag har varit en ganska bra dag enligt mig :) skola (med tråkig spanska ett stort -) o sen utvecklingssamtal med "börne" :P han ville att jag skulle satsa på 320!!! o jag sa tack men nej tack! jag "nöjer" mig med 315 haha :P kommer ändå inte nå det heller förmodligen. aja innan det läste jag boken shoo bre som vi ska läsa i skolan. helt ok faktiskt men skum så in i helvete. det finns en scen med en skum tävling... nej ska inte säga mer, men läs!

Eftersom jag gör om mitt rum så var jag o mamma och köpte kuddar, örngott, mm på hemtex efter utveckligssamtalet. haha eftersom mamma skulle gå iväg nånstans så blev jag lämnad ensam med två enorma påsar på t-banan vilken bar askul. Man kände sin en aning klumpig bland alla människor.

aja, men nu ska jag "pluggish" för jag har ett tal att skriva människor! :D :S


veckans låt



Det kan hända att jag lägger upp flera låtar under en vecka. Vi får se ;)

ny blogg

ok nu har jag gjort en ny blogg eftersom
  1. Jag har tröttnat på min förra
  2. hehe vill inte att bla mina föräldrar ska läsa min blogg :P vill inte begränsa vad jag skriver
  3. Ska satsa mer på den här, med design uppdatering och allting
  4. Roligt med ett nytt namn som inte innehåller mitt namn ^^

hope you like it :)


RSS 2.0