knark är bajs :P

Igår när jag åkte tunnelbana hem så satt det två tjejer några säten ifrån mig. De var typ lika gamla som jag, 15, 16 år? De snackade först om att supa och hur fåniga alla fjortisar är som vill supa tills de spyr (håller med de där). Sen började de prata om att man måste supa mycket för att bli riktigt packad och hur jobbigt det är.. Hmm nu är de ju likadana som fjortisarna de snackade om eller? Men efter det började de snacka om knark! Och hur skönt det är och hur de inte kunde säga nej när de blev bjudna först. Jag kom ihåg att den ena sa också: "Men jag ska alldrig prova *nått knark jag inte minns namnet på* för den, såhär stänger av alla delar i kroppen och om man somnar så kanske man aldrig vaknar igen, men hasch är en annan sak!"
sen berättade hon om två kompisar som typ höll på att dö, men det lät fortfarande inte så som om hon bara "fan, knark suger, asså det är inte bra!!" utan mer "vafan, om man dör så dör man"

Okej, folk i min ålder dricker! inte bra, men jag fattar man vill vara sig själv o ha kul! men knark? Är inte det att gå liiite för långt? Jag är varken för att supa eller röka! Röka gör man bara för att verka "cool". Ascoolt att ha piss gula tänder o lukta rök enligt mig då...

Men Knark är ett big NO NO!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0