Daagen

Dagen gick super! LÄmnade in 3 och ett ½ steg idag! 2 i svenska, 1 i engelska och ½ i spanska. Det känns super, och jag har bara jättelite kvar att göra i grundskolan!

1 steg i engelska
½steg i spanska
bild
musikal
teknikrapport
och egentligen 4 steg i matte, men jag kommer inte hinna så jag ska nog skita i det hehe

Men jag börjar känna att man börjar närma sig slutet! Petter berättade idag att det bara var 1 engelska lektion kvar i grundskolan! Och om man räknar samman alla arbetsdagar så är det vara 7 dagar kvar!!! Det får mig att känna att friheten är mycket nära först och främst. Just känslan att jag kommer sakna skolan har inte kommit än, men just det att det bara är en engelskalektion fick mig att bli ledsen haha! Jag älskar engleskalektionenrna! Det är den roligaste tiden på veckan typ haha :P

Men sen när jag kom hem så fick någonting mig att bli lite ledsen och det var då jag läste mina vanliga utbytesstudent-bloggare! Ni har säkert läst om tjejen som förr ner från en gångbro en kväll och dog, och det visade sig vara hennes syster! Jag blev jättejätte ledsen eftersom jag levde mig in i hennes situation att man har varit i USA ett år utan sin familj och så ungefär vid slutet så hör man att ens syster har gått bort. det måste verkligen vara det värsta som kan hända en. hoppas hon lyckas gå vidare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0