Diss för biografier

Jag är så trött på att alla som är "kända" och skriver böcker om sina liv. Jag kan snart inte komma på en ända kändis som inte har gjort det, eller planerar att göra det, och det jobbigaste är att det är många som är unga som gör det.

Okej, jag kan förstå att de vill dela med sig av sitt liv, men då ska de varit någonting intressant som har hänt i deras liv, eller så måste personen vara mycket bra på att skriva böcker, men då är man ju en författare.

Jag förstår tanken, att man ska verka mer mogen och se världen ifrån deras perspektiv och inte prässens, men nu har det blivit en jobbig tränd, speciellt om det är en ung människa som knappt har levt. Och ännu värre är det om der är någon som kappt är känd. Då syftar jag på Sabi som jag tidigare har hyllat för sin humor. Jag menar, förlåt, men om det inte skulle varit för reunion partyt så skulle jag fortfarande inte veta vem han var och nu ska han släppa en bok? Sen läste jag på Dessies blogg att även hon funderar på att göra det. Förlåt men vem vill köpa deras böcker?

Eller vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0