Valborg!


Igår var jag med Bästa gänget och hade piknik med rooosa blommmor! :D haha! Sen joggade jag 4 km innan jag satte mig ner med min bf kemiboken...!

Jag har suttit inne hela dagen och pluggat kemi inför kursprovet på måndag. Inte särskilt kul, men så går det om man skjuter upp det till sista sekunden... Men det här är sista kemiprovet så det är bara att kötta!!! Så det är nog sista dagarna jag "behöver" skriva om det här på bloggen! ;)

Snart ska jag träffa Hanna och kanske Hanna (lol) för att gå till en brasa hihi. Vet inte riktigt vad för skoj vi hittar på, men jag känner att min hjärna måste få vila i några timmar för att det ska kunna fastna nått därinne.


Bild: weheatit.com

P-p-p-pluugg!!

Plugga hela natten, plugga hela dan, plugga hela tatadattadattadattada! (vet inte hur låten går riktigt, höhö).

I alla fall mitt liv har aldrig varit mer intressant. Vet ni? Tro inte på reklamerna att det är jättebra för huden att det finns antioxidanter i ansiktskrämen för det är bara till för att krämen ska hålla längre! DET NI! Det är vad jag kommer hålla på med den kommande veckan.
Idag blir det att läsa om att du får dålig kondis av att röka för att du får koloxider i blodet (alltså idrottsteori)!

Puss på er alla! :D <3 Nu ska jag till skoolan!


Random x 100!

Impuls!!!

Jag äääälskar att vara impulsiv! Okej, jag älskar att vara ordentlig också, men jag är såå trött på att planera saker i förväg! Denna dag var 100% randomnes!

  1. Snacket om Paris, som tyvärr inte kommer funka för mig buhu! :'(
  2. (Okej, det var typ planerat, men jag hade glömt det så det räknas som random) Att jag, Hanna S (sorry Hanna vet att du hatar att bli kallad det men nu heter du så här, ha!), jenny och Li stack till kunskaps och hälsade på! Awkward var det, men ändå mys!
  3. Att jag stack till stan innan dansen för att minishoppa typ random saker.
  4. Kom sent till min första dans så jag joinade Ida som jag träffade på i omklädningsrummer för att köra beaking! och gud va det var sköjs! (Fast jag sög) Ska nog börja på det efter eller i USA! :D
Juste... inlägget är fett random också btw.... hela min blogg är helt random.... jag är helt random.... XD Punkt 5, 6 och 7?

Köppte denna. Underbara sommar lukter med stort U! Nu ska jag lukta sommar då det är typ sommar ute! :D

Happ....

Här har man suttit halva lovet och vändt upp och ner på hela internet för att få info om konserten i Paris... Jag visste exakt ALLT jag behövde veta. Sååå... man kommer hem och ser att biljetterna har blivit slutsålda. Kul! Nu när vi har börjat planera västa resan i skolan och allt! Så sjukt att ens humör kan vända från högsta toppen till botten.

Fast den där resan var typ bortsätt från konserten lite så den blir kanske av ändå? Fett hämskt att veta att jag är i samma stad som de men att jag inte kan se de! Kanske ska stalca deras hotell då? Hmm..... ;)

Men det känns bättre att inte kunna gå av en anledning som jag inte kan göra någonting åt än vad jag hade i mig förut, alltså att jag fortfarande kan anstränga mig mer för att komma på nån lösning...

Jaja, snart ska jag iväg och dansa första gången på en vecka... Hoppas det gör det hela bättre haha! <3

Min reaktion så jag såg att biljetterna var slut. (och nej, jag har inga bra bilder o lägga upp, haha).


Summertimes

Det är så himla underbart att man kan ligga ute i solen och sola och känna att solen nästan bränns mot huden! Åh! Till  och med matte blir roligt såhär (inte kemi)! :D Ska nog ut igen och fortsätta plugga för att jag är så jävla dum i huvet att jag inte pluggade på lovet!

Jaja. Mina hopp om Paris går upp och ner som en bergochdalbana! Just nu är jag där att mina hopp ökar, fast jag tror fortfarade inte att det kommer hända att jag åker. Det ända som saknas nu är nån som är över 18 och följer med mig!!! Sen är det fritt fram att åka! Paniken som jag har nu är att biljetterna släpps imorgon så jag måste skynda! Jag funderar på om jag ska köpa biljetterna ifall att och om det blir så att vi inte åker så säljer man de vidare.... ÅÅh Ångest!!!

Imorgon är det skola. Lite har jag saknat skolan också! Alltså inte plugget så mycket utan männiksorna! :D Hanna har varit i Paris (lol), Sofia stack till landet, andra Hanna till Gotland, och rästen kunde jag inte prata med för min mobil gick sönder i onsdags så jag har varit lite isolerad. Jaa... en ny mobil måste man skaffa nu också. yeyy..!

En random bild som blev failad men cool ändå! :D




Soo sleepy!

Mysig påskdag med la familia idag. Var i kyrkan också. Ont i foten!!! Tips människor: Inte gå med högklackat till kyrkan då ni går dit! Imorgon måste jag plugga hela dagen. Jag insåg att matteprovet-onsdan-efter-lovet är ganska snart nu... Sen är det bajskemin som jag ääälskar att tjata om här *NOT*!

Paris resan blir förmodligen inte av. Har typ 2% hopp kvar, men ja... Jag visste det egentligen från början. Det är för random att åka till Paris då man är pank, under 18 och har ett utbytesår framför sig. Vill vara 18 eller 20. Åren i sitt liv då man kan göra massa spontana saker som att resa till massa random platser! Längtar efter dessa tider.

USA... Såå nära!!! Fast fortfarande så fattar inte min freakin' hjärna att jag ska åka!!! Jag vet om praktiskt att jag ska åka men jag kan inte ställa in mig på att jag ska sluta vara för bekväm hemma och typ börja fatta att jag ska lämna denna del av jordklotet i ett år!

Alltså jag orkar inte skriva massa skumma saker halft i sömnen nu, så nu ska jag gå och sova. Tjuudeluu! <3

Glad påsk!!


Tjaaaa ;)

Lollipop!



f(x) med mina bebisar!
<3



Påsk!

Långfredag idag, alltså dagen innan god mat och godis! :D

Ushibus! Min mobil har gått sönder och det är bara nu man inser hur mycket man är beroende av sin telefon. Jag känner mig ganska isolerad, haha! Nu vet jag inte vad jag ska göra... Kan inte köpa en ny telefon då jag vill åka till Paris...

Ajuste Paris... Det går inte så bra det där med att planera. Gud vad jag vill åka, men det funkar typ inte för då måste jag använda pengarna jag sparar till USA och då blir jag pank i USA... BAJS på pengar ibland!

På tal om nått helt annat:
Jag fick ett mail från EF om att jag bara kommer få reda på om jag åker den 16e eller 17e juli till USA i juli haha! ;) och det stod också att jag kommer åka till min världsfamilj den 30e juli! Läskigt!!! När jag läste det mailet, trots att det inte fanns så mycket nytt i den, kände jag för första gången på riktigt hur jäkla nära det är. Gaah!! :D


Brända korvar

Okej, bortsätt från mitt damputbrott som ni läste om innan så var jag med Hanna, Jenny och Emelie idag. Mysigt! Var på stan en kortis med Hanna. Köpte mina snören till skorna haha! Sen åkte vi till Flaten för att grilla.  Krya på dig Emelie btw.!♥

Det blev lite halvfail sådär.... Men kul hade vi!!! :D ♥

Här är det värsta av det brämda borta :P



Måste.......diiiit!!!! Gaah!

Jag doog då jag läste det här!!! :D Jag bryr mig inte vad jag måste göra för att komma till Paris men jag kommer vara där den 10 juni vad som än händer!!! Förmodligen kommer jag att behöva betala allt själv, det vet jag redan och jag har redan börjat räkna och jag är redo att offra mycket annat också! Jag menar, hur perfekt är inte tillfället?! Precis innan USA och lite innan skolan har slutat och jag hinner tillbaka till skolavslutningen!

MINA BEBISAR KOMMER TILL EUROPA!!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Källa:
http://www.allkpop.com/



SM Entertainment’s massive in-house concert, “SMTOWN LIVE WORLD TOUR“, will finally have a stage in Europe!

On April 20th, SM Entertainment revealed, “‘SMTOWN LIVE’ gathered much success and interest from foreign fans during the concerts in Seoul, LA, Tokyo, and Shanghai. Therefore, this upcoming June 10th, we are planning to meet our French music fans at the ‘Le Zenith de Paris’ venue in Paris, France.”

SM Entertainment is the first Korean entertainment company to hold a collaborative concert in Europe. The venue where they will hold the concert is famous for hosting concerts from international superstars like Ne-Yo, The Pussycat Dolls, and the Jonas Brothers.

TVXQ, Super Junior, SNSD, SHINee, and f(x) – who are all scheduled to attend – are also at the center of the K-Pop wave in Europe. Indeed, just last January, a nationwide TV channel called 2TV gave a report on Europe’s Hallyu craze, which cited SM artists as the center of the wave.

SM Entertainment stated, “From the Paris concert, we plan for our company’s artists’ to have more global activities – surpassing Asia and extending into America and Europe – by taking advantage of a wide variety of networks.”

So, if you plan on being in Paris in June, don’t miss out on this ground-breaking event!

110419

Tråkdag med matte och idrotts plugg fast jag pluggade inte särskilt hårt... slutade med att jag satt vid datorn eller bara almänt dagdrömde eller solade för det mästa (i shorts!!!). Det är sommar! (typ) :D Sen var jag med mammi på stan en sväng också.

P.S: Anna och jag är världens största stalcers! Vill inte ens säga varför höhöhö! ;)

Nu ska jag sova för jag är trött så goood natt alla gladafinajagvetintevad! Pusselipuss :) <3



Webcam i solen. Yeyy! ...
(Min idé att sitta vid facebook samtidigt som man pluggar ute failade då jag insåg att man inte kan se skärmen på datorn då solen skiner för starkt... blondie)





Avresemöte!

Onsdag 25 maj i Stockholm. Någon annan som också har samma dag och plats? :D

Idag ska jag seriöst försöka ta tag i mitt skolarbete! Hur ont det än gör, men jag måste för annars kommer mina betyg bli förfärliga! Varför måste det vara så fint väder och ha massa skolarbete samtidigt!? Det är lov! Varför gör lärare såhär mot oss stackars barn?

Jaja, puss på er alla och sola mycket åt mig! :')


BigBang - Love song

Låten är sjukt bra! Klippet är coolt men ändå ganska random... Jag menar sista sekundrarna? Hmm...


Everybody wants happiness nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain

Nu är det väl ändå dags att bli frisk kanske? Det är nog bland det värsta som finns då man vaknar klockan halv sju och mår piss! Näsan är helt nerbajsad och halsen är helt torr! Jag har gjort alla knep för att jag ska må bättre so annars hjälper:
  • Jag har druckit jättemånga koppar av den där sjukt äckliga drickan som min mamma alltid ger mig mot förkyning - hjälper inte.
  • Har sprejat sönder näsan med nässprej - funkar inte.
  • Har använt den där konstiga värmelampan som också ska hjälpa - funkar inte!!!
Det är varmt och det är soligt och det är lov så knep nr. 4 dvs. vila, kommer inte att ske. Jag vilar nu men sen ska jag fixa min cykel och åka iväg på äventyr med den sen! ;)

Men jag tror att jag år påväg ut ur det nu så jag hoppas att jag blir friskt tills imorgon så jag ska grilla för första gången på året! :D


Tre månader!!!

Idag är det exakt tre månader tills jag åkert till USA! Kan inte vänta! Vill få min familj!

I alla fall. Snart är det dags att få en tid hos ambasaden och fixa och trixa där och så ska jag fixa ett visum också. Sen blir det ett avresemöte snart också. Jag börjar känna att det närmar sig och fortfarande så förstår jag inte att jag ska åka eller så så är det bara att jag är fär lugn med det hela.

Fast jag tror att det beror på att det här senaste året har gått så läskigt snabbt! Jag menar, det känns fortfarande som att det var en månad sen jag slutade nian. Går tiden lika fort eller fortare så är jag hemma från USA innan jag ens vet vet ordet av det. Men snyft! Det vill jag inte riktigt! Okej, vi säger sågär: Innan jag ens hinner blunda är jag i USA wehoo! :D

Gillar att lägga upp bilder  på New York eftersom det finns så himla coola bilder på denna stad.



Vårflumm

Med fina syster


Candy!

Igår fick jag första påskgodiset! Jag fick det från våra ungerska grannar och det är bästaste godiset man kan få nämligen Ungerns bästa godis eller rättare sagt världens bästa godis!!! Jag kan inte förstå varför inte godiset finns i Sverige för det är världens bästa godis!

Det är lite svårt att förklara.. Men det är typ söt keso i mitten (ibland med typ choklad eller sylt i mitten av det) och choklad runt. Jag vet inte hur gott det låter men det är verkligen det bästa som finns!

Mummms!!


Jag hade min första riktigt blonda moment!

Det har knappt gått 24 timmar sen jag blev blond och jag har redan haft en riktigt blond stund!

Vi börjar från början:

Ni minns väl att jag fick en upplevelse i julklapp av min fina pappa att jag får designa mina egna skor?! Om inte så vet ni det nu. Åh, det var så roligt, och nu har jag äntligen fått mina fina skor!!! Jag är supernöjd med de! Bland det roliga med skorna är att de är anpassade efter mina fötter så ena skon är större än den andra eftersom min ena fot är större än den andra, haha!

I alla fall, Min tanke var att jag vill ha ett band på mina skor så jag kan knyta en rosentt runt vristen, men det kunde de inte göra utan de sydde på krokar så jag kan trä fast banden i som jag köper själv.

Där kommer min blonda moment in i bilden: Jag var ju på panduro med Hanna och Jenny idag för att jag skulle köpa dessa snören. Jag var jätteglad och tänkte: Ja, jag köper tre olika färger så jag kan byta de ibland!

..... och jag köppte.... ett snöre av varje färg och tänkte inte alls på att ett par skor är ett PAR och består av TVÅ delar......

Alltås, det gör ont känner jag. Så klantigt! Men jag får väl gå tillbaka och köpa ett till av varje färg, men ändå.

Här är i alla fall mina riktigt snygga skor som jag kommer glida runt i under våren!


Det fanns olika modeller och tyger som man kunde välja mellan då man gjorde dessa och såhär såg min ut.


Med snören med två olika färger haha! Men visst blev det snyggt ändå! Ja, då man har två av samma färg blir det kanske lite bättre.


Här är blondinen ;)

Solkeeeen!!!

Det finns inget bättre än härligt väder! Man får så mycket energi! Trots att jag är ganska förkyld så tillbringade jag hela dagen ute! Man slipper jackan och kan till och med röra sig utan tjocktröja då det inte blåser! Underbart! Fast morgondagen kommer jag förmodligen att tillbringa med att vila för jag vill verkligen bli frisk nu!

Okej, men först så var jag med Jenny och Hanna. Underbara B-rudar de där! Vi promenerade runt hela innerstockholm dvs runt från Gamla stan till Slussen, tillbaka genom Gamla stan till t-centralen och Hötorget och ja, ni fattar! Vi solade en massa också!

Efter det var det att möta några från bästaste klassgänget, Sofia, Hanna, Alexandra och Lina. Efter lite stök så stack vi till Tanto för en piknik! Yeyy! Mycket mysigt! Vi spelade sjuan också hihi!

Hanna och moi

och Jenny

Vi körde på med lite fjortiz poser också! ;D

Det förgiftade äpplet!

Sööta Alexandra, Hanna, Sofia och Lina

Bara för att denna blid var så rolig! :)


Påsk lov!

Dagen kunde inte bli mer perfekt. Eller jo, att jag kunde varit frisk för jag är totalt sjuk! Ögonen rinner och näsan likaså (varför var jag dum och joggade igår då jag hade ont i halsen?)... Men som sakt annars så kunde inte dagen varit bättre!

Bra dag i skolan. Inga jobbiga lektioner bara underbara männiksor! Efter skolan så stack jag, Hanna, Josse och Sofia till stan och köpte jordgubbar och mjukglass för att fira våren och lovet!!! Sen blev det mot mina träningspaler pizza på "pizza hut" men gott var det! Och sen...



Årets första jordgubbar! <3



<3



Josse <3



Jag Före!!!



Sofia och Hanna <3



Träffade på två sköna hippisar på vägen också!

Och jag EFTER tadadaaaa:










Och med toffs :)

Jag är suupernöjd! Haha, fast varför fick jag melodin "you got the beeest of both worlds" i huvudet första gången jag såg migsjälv i spegeln?? XD

Jag vet inte hur mycket ni ser på bilderna att jag ör helt röd om ögonen ;)

Vaanlig dag!

Jag var helt inställd på att jag skulle börja skryta om att jag denna vecka skulle ha sovmirgon varje dag, men så blev det icke för vi har tydligen engelska imorgon som börjar 8.15, haha! Jaja, men det har varit en mycket bra vecka för det har varit flera lektioner på morgonen som blev inställda så man kunde sova! Senaste jag började  var i tisdags då man började typ fem i tolv och slutade 1!!!

Det är egentligen ganska roligt att man blir sur för att man börjar "tidigt" varje gång man börjar innan 9 medans i grundskolan började man alltid så och var överlycklig varja gång man började 9 på måndagar eller halv 10 vid mycket sällsynta tillfällen. Plus så ligger min nuvarande skola mycket närmare där jag bor än vad min förra skola låg.

Annars så var denna dag ganska vanlig och lagom ansträngande. Två kemilektioner (= kul), matte och samhälle. Efter det var det ut och jogga igen. Jag vet inte hur bra det var för min förkylning som börjar komma men jaja.

Ska nog börja plugga kemi. Vi har ett fett kursprov som jag fruktar och hatar av hela mitt hjärta. Jag har behövt ställa in Ungernresan på grund av det där freakin' provet!!! Okej, att resan är en dag, men jag ville verkligen åka för att träffa alla släktingar! Och med tanke på att jag vet i förhand att provet kommer gå dåligt så mår jag inte direkt bättre. Längtar verkligen till sommaren då jag får träffa alla!

Bara för att förlänga inlägget: Jag är glad att min svenskalärare inte läser min blogg, (eller jag hoppas att han inte gör det, heh) eftersom jag skulle sänka mitt betyg med tanke på att varannan mening i min blogg börjar med "och" eller "men".

Jag ska färga mitt hår den här färgen imorgon. Vad tycks? Rätt nyans? ;)


Träningstips?

Okej, nu är det så att jag dansar runt.. vänta nu 1,5 + 1 + 1,25 + 1,5 = 5 timmar och en kvart i veckan (lite matte där höhö) fast det är inte så mycket träning "träningsmessigt" utan det är mer teknik och hjärnträning (eftersom man måste komma ihåg hur koreografin var), plus så har jag börjat jogga två/tre gånger i veckan 4 km per gång, mitt mål är att öka med två km varje- eller var annan vecka.

Wow, det lät som ganska mycket när jag skrev ner det!

Men jag vet inte, räcker det? För jag kör inte så mycket styrka. Det känns inte som att jag tränar så mycket som det låter, och finns det några coola sporter? Jag hör om dessa trend träningar som verkar kul, men de kostar pengar som jag inte orkar betala.

Mitt mål: Bli "fast" till sommaren!!! Jag har tröttnat på min soffpotatis-vintermage. ;) Det är inte det att jag tycker att jag är tjock! Orka med såndant tjat! Nope! Vill bara vara i form! :D <3

Uppvisningen på Göra Lejon förra året som var det roligaste jag har gjort på länge! Synd att man inte kommer vara med på uppvisningen i år då ingen av grupperna jag är med i har anmält sig. :(


AHHH!



Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!
Jag kommer dö!

Ville bara säga det...... :P


Vill få min placering!!!

Jag vill verkligen veta vart jag hamnar nu! Jag känner att det är dags! Vill google området, skolan, lära känna  min nya familj! Jag har planerat att jag ska tillsbringa en heelt dag då jag har fått min placering på att forska (stalca?) allt! Jag går in och kollar mina mail varje dag bara för att se om man har fått någonting från EF, men jag vet att jag inte kommer få min placering förän i början av sommaren... Men ju längre tiden går destå mer besviken blir man då man inte har fått någonting.

Alla ni som har fått era placeringar - jag är AVUNDNSJUK på er!


Kötta!

Nu är jag redo för en kort och onödig dag i skolan, mycket läxor och mycket dans! Kommer behöva mycket energi för att klara av dagen. Tagga till!!!

<3

Sagan om mina T-shirtar :D



Hahahaha! Vi var verkigen bara tvungna att köpa tröjrona bara för att de hade likadana.... XD

Men är det inte sammanträffande? Jag menar, det finns många t-shirtar som säljs på H&M. Men de väljer att lägga ut just de två i skyltfönstret som de har på sig på bilden! :D

P.S: På bilden i skolan har jag som uppgift att göra en serie. Tror ni jag kan lämna in det är o få MVG? ;)

Internet i mitt hjärta

Ja, internet har legat nere igår här hemma. Lite tomt var det, men man överklever! Eller om den hade legat nere idag också skulle jag blivit lite mer irriterad heh!

Jaja, Isen vid gulmarsbron har smält - solen skiner - man kan röra sig utan jacka utomhus utan att frysa till is - det kan bara betyda en sak - VÅÅÅÅÅR! :D Lea = glaaad!

Skolan i sig helt okej, men med de bästa människorna blir det alltid kul!<3  Dansen var superkul! Jag var ganska otaggad, men så fort man börjar blir man alltid like "wohoo"! Slutsats: Det gamla vanliga!

Jaja här har ni min helg i bilder:




Söta Hanna flummar i omklädningsrummet på dansen :) <3


Men vilka är dessa tre muppar - speciellt fisken i mitten där..? ;)

SHINee ♥ Sweden

Uppdate: Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får uppleva att se de i Sverige någon dag med alla mina fina K-pop vänner. Att jag hade den extrema turen att kunna att se de live här i Las Vegas var helt obeskrivligt underbart!

SHINee för alltid i mitt hjärta!

Några av bilderna där mina bebisar har Sverige/stockholm kläder! <3

 

Men det här är coolast av de alla tror jag!!! :D


Angel - teen top

Jag idag. Snart är det iväg till dansen! ;)




Dagens inköp (bara för att jag var tvungen)

Okej, jag ska sluta tjata om Asien då jag ska till USA. Grejen är att jag är nykär i Asien och USA har jag varit kär i länge och jag ska ändå dit om tre månader (!!!).

Men men, här är det jag köpte idag. Jag var tvungen att köpa en japansk tidning trots att jag inte fattar ett piss. Men klädinspiration! :D

Sånt hår - nästa fredag - ni ska få se ;)

Min lyckokaka: hupp.... ;)


Fredagish!

Fredagen, helvetesväckan är över, firades på bästa möjliga sättet: Jag och Tea stack till japanska torget och handlade goodis och jag en tidning också. Sen fikade vi med Hanna och Sofia, sen åt jag och Tea koreanskt (utan de andra två mupparna, haha). Bibimbap då och nu är jag extremt mätt! ;)

(Andra) Hanna dissade mig för sin klass... happ. Så vår filmkväll blir inte av idag och rästen av människorna jag frågade var upptagna. Så jag får tvinka Anna att se någon film med mig. Myskväll!!! :D

Ankaan! ;)

Söta Tea :D <3

En ruffsi moi ;)


SunSHINee trough my window!

Snart är det lov igen! :D Så himla skönt! Det var verkligen lov nyss, men det är aldrig fel att ha lov igen! Speciellt efter dessa ökenveckor som denna och nästa heh! Hade prov idag, skönt att få det gjort, men det var kemi så det gick inte så bra. Det är så frustrerande att jag kan kemi... fast ändå inte.

jag älskar hur solen skiner nu! :D Jag vill bara ut och fotografera fina våren! :D det får jag göra i helgen för nu måste jag ta tag i Zimbabwe. ;)

Åh vad jag saknar Thailand! Man förstod inte hur underbart det var där förän man kom hem. Inte okej! Fast jag minns att jag längtade hem lite eftersom det bodde en ödla i mitt och Annas rum och jag var jätterädd för den och alla kackelackor som kröp in där lite då och då. Varje natt så vaknade jag av prassel från ödlan, haha!

Saknar dessa naglar.

 




blöö

Onödigaste dagen i skolan idag! Skulle klarat mig utan. Har inte lärt mig ett SMACK! Däremot hade jag utvecklingssamtal idag vilket fick mig att bli mer orolig inför provet imorn, kuul! Så nu ska jag gå och studera mer. Ahhhh! Hjälp mig!!!

Keyyy! :D <3


Åh så härligt med måndag!

Jag är inte ironisk nu! Det var faktiskt en bra dag idagens! :D börjar med sovmorgon till 10.10 vilket jag kommer ha några måndagar framåt efrtersom vi kör engelska nationella muntliga delen i några veckor! Söftish! Sen var det superväder hela dagen och jag var bara på allmänt bra humör! Trots att jag har extremt mycket att göra i skolan som jag är sjukt stressad över så är jag glad! ^^

I alla fall, ni som inte bryr sig om att jag är glad... ja, hej hej på er! Jag skippade dansen idag så det är lite snyft och jag kommer nog att göra det imorgon också. Inte kul. Ska nog ta några extra klasser för att ta igen.

Juste! Fick ett brev i brevlådan idag, apropå dansen, om att han jag har på lördagar, kommer vara borta igen för han ska bli barnprogramledare. Kul för honom. Fast det är för disney så jag antar att det är lite stort. Skulle vara kul om man kom till USA och barnen i familjen ser på tv och jag kan bara: Det där är min danslärare!!! :D fast det är nog svenska han kommer köra för men watever, man kan ju drömma! XD


Vår med Doonuuts!!! :D


Pluggdag - njaaa...

Tjo, har suttit hela dagen med syfte att plugga, men det gick ju lite sådär. Det slutade med att jag kollade på massa sööta klipp med mina söta koreaner... :P Men jag har faktiskt pluggat också. Har skrivit lite på min och Teas Zimbabwe powerpoint, fast jag måste verkligen plugga kemi och matte också akut!

Jaja, jag måste bara berätta om att typ hela min barndom har jag varit "retad" för att jag ser mindre ut än vad jag är pga min längd framför allt. Men förra lördagen fick jag höra det skummaste jag har hört hittils om min ålder-utseende-ish. en supersnäll tjej btw sa till mig då jag berättar att jag går i samma skola som hon: "Jaa! Men jag har sätt dig! Jag trodde du var en lärare!"

Happ, den hade jag inte hört hittils, men jag föredrar nästan yngre än att vara en lärare! Anyway, berättade det för några på dansen sådär på skoj och de sa att jag ser äldre ut än vad jag är för att jag ser ganska "mogen" ut.

Konstigt det där med ålder det där! ;) Vad tycker ni? Ser jag äldre eller yngre ut än 16?



Lärare ws, barn? Aeygo(söt) slash flumm style ^^



U-kiss underbara nya låt! Det gör bara ont att Xander och Kibum inte längre är med i gruppen </3

Lördagens

Hej hej! Lördag då, igår var jag med Hanna, Sofia och Lina ett tag. Flumm flumm som alltid. :D Underbara männisor de där! Kommer sakna de då jag är iväg! :'(

Idag blir det dans och plugg, inte så intressant. Nu sitter jag bara och chillar och vilar. ^^ Jag har laddat ner låtar och jag har kommit på hur jag kan ladda ner klipp till ipoden wippie! (oteknisk, ja) Nu måste jag bara lära mig hur man lägger upp/tar bort bilder, för jag har massa bilder jag inte vill ha och bilder som bara väntar på att bli uppladdade :D

Ska gå ut och jobba idag då jag kommer hem från dansen. Skriver det så jag verkligen gör det också så jag inte bara tänker göra det!

På USA fronten är det snart dags att fixa visum. Det roliga är att jag är typ mer nervös inför att skaffa visum än till själva resan till USA, haha! Men det är lite läskigt sådär! Gå in ett rum själv och säga inför en kamera att man inte har som syfte att terrorisera USA... nu har jag ju liksom inte det som syfte såklart (eller har jag....? ) haha, nej, men ni fattar vad jag meenar!

100% Flumm från igår. Hanna, Sofia och jag :P (Snodd från sofias blogg, hon sjänar nog några extra slantar på mig iaf, hihi).


Te med river flows im you

Alltid mysigt att sitta i sina myskläder, lystna på bra musik och surpla på en god vaniljte! Det finns inget bättre än MYYYS! :D

Fick reda på idag att Camran i min klass också ska till USA kanske, ifall han kommer in i skolan (han åker utan organisation för han har en moster där). Det är fett kul att vi kommer vara fyra pers från samma klass som åker på utbytesår samtidigt i så fall! Haha! Vår kära NV1B kommer vara extremt liten från tvåan för flera kommer byta och allt också... :(

Anyway, är i stort sått klar med labbraporten! Ni anar inte hur glad jag är över det, fast jag har fortfarande mycket annat jobbigt att göra. Fast efter nästa vecka är det inte så mycket jobbigt som ska göras. jag har kommit fram till att kemin är det ämne jag lägger mäst energi på och har sämst betyg i... det känns inte riktigt rätt! Fast mitt labbraport måste vara minst VG annars så dödar jag min lilla tysk till kemilärare :P Ojoj! hårda ord där! :S

Ta hand om er hu alla! :D <3



RSS 2.0