Lördagens

Hej hej! Lördag då, igår var jag med Hanna, Sofia och Lina ett tag. Flumm flumm som alltid. :D Underbara männisor de där! Kommer sakna de då jag är iväg! :'(

Idag blir det dans och plugg, inte så intressant. Nu sitter jag bara och chillar och vilar. ^^ Jag har laddat ner låtar och jag har kommit på hur jag kan ladda ner klipp till ipoden wippie! (oteknisk, ja) Nu måste jag bara lära mig hur man lägger upp/tar bort bilder, för jag har massa bilder jag inte vill ha och bilder som bara väntar på att bli uppladdade :D

Ska gå ut och jobba idag då jag kommer hem från dansen. Skriver det så jag verkligen gör det också så jag inte bara tänker göra det!

På USA fronten är det snart dags att fixa visum. Det roliga är att jag är typ mer nervös inför att skaffa visum än till själva resan till USA, haha! Men det är lite läskigt sådär! Gå in ett rum själv och säga inför en kamera att man inte har som syfte att terrorisera USA... nu har jag ju liksom inte det som syfte såklart (eller har jag....? ) haha, nej, men ni fattar vad jag meenar!

100% Flumm från igår. Hanna, Sofia och jag :P (Snodd från sofias blogg, hon sjänar nog några extra slantar på mig iaf, hihi).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0