Men tja! Jag har ingen fantasi! :P

Jaa, nu kommer det jobbiga tjatet om "sorry för den dåliga updateringen" blablabla, men jag hade faktiskt en anledning...... eller nej, kanske inte men ändå förlåt ;)

Har inte haft så mycket för mig i helgen, i fredags så var Jenny och Hanna här och vi gjorde typ nada haha, men man har alltid kul med dem två fast man inte gör nått :P Igår pluggade jag en aning och tog igen det jag har missat och idag var jag med de två mupparna igen på stan, köpte en mascara, sminkborttagare och en deo om nån skulle undra haha! Har börjat att spara till USA, 500 i månaden vilket gör att min shopping begränsas en aning men skit samma! :D

Jag är faktiskt lite besviken på att det inte finns k-pop på spotify. Jag förstår inte varför det inte är så populärt eftersom det är som typ amerikasnk musik fast på ett annat språk. Det brukar komma några enstaka låtar på andra språk som man inte fattar men man tycker är bra, som typ Rasmus Sebasblgptcgh eller hur man nu stavar hans namn haha.

Hihi SHINee är så söta! Åh efter USA är nog det coolaste stället Korea och Japan. Jag tycker att de som vågar åka till Japan på utbytesår är jätte modiga och coola! Jag som var dum och inte fortsatte läsa japanska haha, men att lära mig nya språk är inte min starka sida heh...heh, fast när jag säger det till nån får jag oftast svaret: "men vadå du har lärt dig svenska så att man inte ens kan misstänka att du inte är svensk", men ja, då var jag 8 år och det är en annan sak att flytta till ett land och vara tvungen att snacka det i 24/7 än att sitta i skolan och mata in glosor. Engelskan hatade jag jättemycket fram till 6an då jag fick Petter, och nu är jag så med spanskan, får jag G blir jag glad (fast nu hoppas jag på ett VG med tanke på mitt senaste prov.)

WOW, vad jag ordbajsar här! rekord på längsta inlägget eller vad??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0