Framme i Henderson!

Igår morse åkte vi från camp. Det var extremt jobbigt. Nästan alla grät, även killar! Det är sjukt hur nära man kan komma folk på två veckor! Jag ska hålla kontakten med många både under året och efter! Jag pratade med Emma på telefon idag. Det var skönt för jag fattade då att jag inte är ensam om hur jag mår. Det är sjukt hur mycket man kan gråta! Jag har det bra här, men det är ensamt. Vill bara att skolan ska börja eller bara att andra utbytisar ska komma! Hemlängtan gick över efter att jag pratade med hemmet. Alla sa att man inte ska ringa hem då man har hemlängtan, men det hjälpte. Min fina pappa säger alltid det rätta om hur jag ska göra.

Nu ska detta inte vara ett negativt inlägg för jag fattar själv hur himla underbart jag har det! Jag har utsikt mot Las Vegas från övervåningen! Idag ska jag förmodligen till Strippen och shoppa och se coola Las Vegas! Det är snälla människor som hjälper mig då jag har det svårt och så vidare. Nu ska Lea ta sig samman!!! :D

Några bilder från Camp:

talangshowen. "Glenn" och Lina med Friendly-Felix på piano! :D


Nina, Frida, Agnes, Emma och Amandas flummshow ;P


Alla som skulle till Nebraska gjorde ett nummer :)


HAHAHA! Det här var returneesens avslutnings nummer. Jag har inte skrattat såhär mycket på läänge! Kolla Joakim från Danmark i brun kjol t.ex. haha XD

Jag lärde mig cotton eyed joe dansen! Stålt! :D :P


Flips-his-scateboard-Felix, Lucas och Friendly-Felix ;) (tysk, tysk och österrikare)


Hilde, min rumskompis från Nederländerna, Aurora från Spanien, Sabrina från Australien och Solange från Nederländerna på kanten hihi :P


Jag (i min fina Kennedy t-shirt) och Bob! :)


Emmy och Frida <3

Och nu till Las Vegas!! Dam Dam Daamm:

Aurora och jag på flygplatsen


Utsikten från fönstret på övervåningen!!! :D

Kommer med bilder på mitt rum. det är så fint och roosa! :D Fast jag ska ju flytta om några veckor men ändå.Camp är snart över!

Det kommer att vara så skumt att lämna camp. Allt som bara har handlat om att ha roligt och tryggheten med underbara människor! Nu ska vi kanstas ut i verkligheten och klara oss själva. Nu ska vi börja det vi har kommit hit för på riktigt! jag är nervös! Men jag tror det kommer vara kul, men såklart så är jag nervös eftersom jag inte vet hur det kommer vara med mitt boende, skolan, vänner, hur öppen jag kommer vara och så vidare. Jag hoppas jag inte blir så tillbakadragen som jag vet att jag ibland kan vara! Jag vet också att året blir det jag gör det till. Det har jag fått inmatat ganska mycket nu med andra viktiga saker som man kan utantill och tycker är tjatigt men jag antar att det är viktigt.

Fast det känns ändå ganska bra att man kan börja det hela på riktigt nu!

Mina kännslor går verkligen upp och ner hela tiden. Jag kan vara nervös eller ledsen i ena halvtimman och den lyckligaste människan i hela världen den andra. Så skummt! men mestadels är jag glad och ser verklgien fram emot detta. Alla här går igenom samma sak, det vet jag nu under camp.

Imorgon blir en lååång dag! Inte bara att det är skola som vanligt och dans efteråt och att jag måste packa om min väska, nej mitt flyg åker runt 05.55 på morgonen! Alltså måste jag från campet runt två på morgonen eller så? Sen ska jag byte också i Detroit och sen åka vidare till Las Vegas.

Så en sista sömn nu skulle vara ganska bra.

Godnatt!

Gaah!

Newport

Igår var vi i Newport, en "äldre" stad, dvs. en stad som byggdes för ca 100 år sen. Det är en hamnstad eller liknande och husen är jättegulliga och små.

Jag och Frida gick runt hela dagen. Mesta delen av dagen tillbringade vi på stranden och det var riktigt varmt. Solkrämen kommer bli en standard snart. Vissa tyskar brännde sig brutalt!

En rolig sak var då vi skulle ta oss till stranden så frågade vi vägen och alla sa att det var långt och vi borde ta en buss eller taxi. Vägen var 30 min till fots. Vi tog ingen taxi eller buss.

Vid stranden fanns det extremt fina, gigantiska sommarhus. Sånadär riktigt snobbiga. Jag menar, de var också bara sommarhus! Hur ser deras riktiga hus ut!

Efter det åt vi på en restaurang. Känns ganska bra att äta "riktig" mat ibland. Jag kommer gå upp i vikt en massa!

Jag pratade med min välkomstmamma igår igen också. Nu pratade vi lite längre, nämligen en halvtimma. Det var jätteskönt att höra lite mer om hur allting kommer gå och jag är jätteglad över att jag fick henne för hon är jättesnäll!Fördelen med att vara kort, haha!


Hur skulle vi klara oss utan dessa beskrivningar? Nej, vi skulle inte klara oss tror jag!Min klass. Alla ser extremt glada ut på denna bild. Observera hattarna med amerikanska flaggan (vi fick dem av Bob). ;)


Väntar på tvätten

Tvättar nu med Frida och Emma. Hoppas de inte förstörs, haha! Känns verkligen som att man går på universitet eller liknande.

Ikväll är det allstar volleyboll turnering. Go Kennedy!

Och grattis till min rumskompis, Hilde som fyller år idag, wohoo! ;)


Hej jag heter lea och jag petar på folk heeela tiden. Verkligen hela tiden!

/Mathias....

United Skates of America

Idag så åkte vi rullskridskor! Det var awsome! Jag spelade också lazerdome för första gången också! Åh vad det var skoj!

Vi har det riktigt roligt här på camp och förlåt för att jag är riktigt seg! Men jag vet faktiskt inte så mycket jag kan skriva förutom hur soj det är. Vi fick en fråga på engelskan om vad vi tycker är bäst med camp och alla svarade männiksorna. Jag tror inte jag har träffat så himla underbara männiksor på en och samma gång! Man har så mycket gemensamt. Är någon ledsen för hemlängtan eller liknande så finns det minst tre som hjälper en.

Jag själv har inte fått hemlängtan än, utan mest kännslan att det fortfarande bara är camp och att det riktigta har inte ens börjat, och varje dag så pratar man i skolan om vad man ska tänka på och så vidare, och då vill man bara att det ska börja! Det känns som en evighet tills jag ska hem. Jag längtar samtidigt som jag är riktigt rädd för hur detta kommer att gå. Det skulle varit så mycket enklare om jag inte hade åkt såklart. Så känns det, samtidigt så vill jag verkligen inte åka hem!

Mycket kännslor känner jag här! Det enda jag ville säga är att det är avsome här! :D


Anna, Emmy och Moi!

Boston

Idag var vi på utflykt i Boston. Det var riktigt varmt! Runt 40 grader, men det var riktigt roligt! Vi åkte till Harvard vilket var riktigt coolt! Jag menar, facebook skapades där bl.a! Sen gick vi till hamnen där Boston Tea party var men de renoverade det så det var verkligen inget att se, hihi! Sen så åt vi middag på ett ställe som heter Dick's där det gick ut på att de som jobbar på stället ska vara så otrevliga som möjligt! Det är roligt eftersom man vet att det är meningen. Man fick hattar där det stod en förolämpning om en också men jag fick ingen!!! Stort minus till stället därför! Haha! :P

Vi träffade svenskar från andra EF campet också som var på utflykt i Boston samtidigt! Det var lite kul att höra hur de hade det därborta!
Utanför Harvard! :D


Haha Fridas hatt var nog bäst :P


Frida, Mathias och Filip :D


Frida och Jag med några stackars snubbar haha!

Riktigt turistbilder! Ska tigga til mig bilder från de andra sen!

P.S: Jag hörde också händelserna i Norge! Förfärligt! Kan inte förstå hur detta kan hända i ett land som Norge! Vad har Norge någonsin gjort?


Tidsinställt 4: Jag kommer inte på någonting

Ok, här kommer några random bilder bara för att jag inte har någon fantasi och måste sova nu:


dwaeji tokki!! (den som fattar är bäst!)... Sa ju att det skulle bli random haha!


Providente mall
Vi åkte med gula skolbussar dit

Igår var bästa dagen hittils! Vi var på Ett gigantiskt köpcentrum på 5 våningar (!!!) och jag hittade min himmel - Victorias secret (gissa vad hennes hemlighet är! En av ledarna sa det till mig. Facit längst ner på sidan) och forever 21 och massa andra underbara affärer! Jag tänkte okej, om någonting skulle vara jobbigt medans jag är här så åker jag och shoppar! Och allt är så billigt! Jag käppte en jättefin top på forever 21 för 3 dollar!

Annars så var dagen bra för jag pratade med min välkomstmamma/IEC! Hon var världens gulligaste jag jag blev verkligen så glad!

Facit: Hon är en kille HAHA!

Tidsinställt 3: KoreaNågon gång i januari i år så började jag gilla k-pop. Det började med en grupp, SHINee, och jag tänkte att det skulle gå över fort som mina andra favoriter. Men icke sa nicke! Istället så börjar jag gilla andra koreanska grupper! Nu har jag över 100 låtar på min ipod under kategorin k-pop!!! Jag var t.o.m. nära att åka til Paris för att se flera av banden live! Jag har också börjat kolla på k-drama dvs. tv-serier! Vad kommer här näst? Kommer jag att börja läsa manga??

På grund av min lilla chrush på den här genren har jag fått en crush på hela landet Korea. (Och då snackar vi inte om att sen januari så har min killsmak förändrats en aning. Heh!) Jag är helt övertygad om att någon gång så kommer jag att åka dit. Koreaner verkar så gulliga! XD

Nu tänker ni väl: "Korea?? Varför Korea? Varför inte Japan?" Jag vet inte. Jag gillar Japan också, men inte så insatt... Älskar klädstilen där och sushi och jag har sätt en japansk serie och jag läste japanska i några veckor t.o.m, men det var inte samma "kärlek-vid-första-ögonkastet" som med k-världen! Jag får se om jag går över till Japan också efter ett tag! ;)

Det kanske känns skumt att jag skriver mycket om Korea och Asien då jag är i USA, men det är liksom en del av mig nu... (cheezy..?) USA har jag haft en crush på mycket längre och har det fortfarande. Asien är bara nytt och uptäcker det! Förmodligen så kommer jag inte vara så insatt i Asien i USA, bara lite, men jag kommer inte sluta gilla varken USA eller Asien hoppas jag! :DDet här var det allra första klippet jag såg och jag skrattade igenom hela för jag tyckte det var så skumt! Sen efteråt så tänkte jag "vänta.. men den här var ju bra!"

Det roliga är att det här är verkligen inte ens det bästa framträdandet på långt hål! Nu ser jag helt annorlinda på det här klippen än i början. Jag såg ingen skillnad på medlemmarna i början och nu förstår jag inte hur jag inte kunde skilja på dem b.la.


Go, fight, win tonight, hey! Let's fight!

Vi gör saker hela tiden och det är underbart! Idag så gick jag ut och joggade på morgonen med ett gäng. Det var itne okej, haha! Inte bara att jag är riktigt otränad och behövde visa det framför andra utan det var varmt också. Men det var riktigt härligt efteråt! Sen var skolan ganska rolig. Lärarna är så underbara och amerikanska och man lär sig saker som är intressant.

Efter skolan så finns det aktiviteter och meningen är att man ska samla på aktiviteter. Man ska minst ha 12 aktiviteter under två veckor, men jag tror jag kommer ha fler. Jag har redan 3 på två dagar. Igår så var det kareoke med gratis Ben & Jerrys!!!

Idag så provade Jag på cheerleading! Så skoj! Vill gå på det nu! Det är lite fånigt vid första intrycket men riktigt kul sen! rubriken åvan är en av ramsorna.

Man har ingen lugn stund nästan, men det är nog det som är så underbart!

Lite uppdatering om min hämlängtan. Absolut ingen! Det var bara första dagen då man fick chocken att man ska vara borta ett helt år! En av returneesen sa att lämna camp var värre än att lämna sin familj. Haha!


Emmy och Clara på kareoke!


Haha, flumm!

Rubriklöst

Igår var en chilldag så alla solade bara och pratade med många. Det blev att man mest ungicks med männiksor från sina länder, men det börjar blandas lite. Bara på två dagar känner jag att engelskan har blivit bättre.

Camp började bara idag med skola. Min homeclass lärare heter Bob. Alla älskar Bob!

Det är så mycket flummigt som man skulle kunna skriva som att jag ser ekkorrar hela tiden och att man ska se upp för skunkarna så att de inte ska fisa på en och om att de överdriver ACn här så att det är så kallt inomhus så man vill ta på sig vinterkläder nästan och om att maten är så överdrivet söt! Jag känner att de extra kilona alla pratar om redan kommer! Nu låter det som att jag klagar. Nej, dessa är roliga konstateringar som vi har gjort.

Jag är så glad att jag fick åka på camp innan jag åker till familjen eftersom man är inte ensam. Alla är i samma situation så man kommer så bra överens!


Bild tagen av Emma ;)


NEW YORK!!!Camp är här
Första måltiden. Haha!

Tidsinställt 2: Lady Gaga


Älskar denna människa! Finns nog ingen coolare! Gillade henne innan också, men efter att ha sätt henne live i globen för ett år sen har jag varit ett lite större fan av henne än innan. Gillade gammla Gaga mer. Inget slår "Telephone" klippet! Underbart! Fast jag gillar inte hennes nya stil så mycket. Jag menar, "born this way" klippet var lite för random för min smak. Men det finns inte en låt av henne som jag inte har gillat åtminstonne under en period!

I alla fall, hennes nya låt är nog den bästa låten av henne någonsin! Klippet här också är inte så bra enligt mig. För tråkig! Man skulle kunna gjort såå mycket coola danser eller färgglada outfits eller bara en röd tråd i allmänhet..!  Men men, låten är bra!

Fyra av fem toasters! (pga. klippet!)Bryant University

Klockan är 10 på kvällen här! Kom fram för några timmar sen till Camp. Resan var lång men underbar! Bussresan var bäst då man socialiserade med alla fina svenskar. Sen var norskarna lite dryga vissa på första intrycket menmen... (förlåt alla norrmän om det är några som läser detta). Imorgon kommer resten av campet. Vi kommer vara runt 300 utbytesstudenter här och det är awsome! Det känns så bra att det är så många som sitter i samma sits som en! En går t.o.m. i samma skola som mig i Sverige fick jag reda på! Vi hade aldrig sätt varandra innan! Vad världen kan vara liten liksom!

Det var inte lätt att säga hejdå i morse, men jag försöte- och förtfarande försöker förtränga det. Jag kommer börja storgråta någon gång jag känner det. Kommer låta att släppa ut det. Men jag har redan så kul!

Fick lite panik med mobilen men det fixade sig sen!

Jag ska ladda upp bider från New york sen! Det var nog det coolaste att se New York! Det var inte verkligt! En ledare här garvade åt mig då jag berättade det för honom... bara för att han är amerikan! Haha!
Mikaela och jag Just nu

Haha man borde nästan ta kort på camp just nu! Alla har äntligen lyckats koppla in internet så alla är såå sociala! Alla sitter i lobbyn med sina laptops! Geektown! :D

Tidsinställt!


Ok, snillet som jag är har lyckats komma på hur man gör tidsinställda inlägg nu så nu ska jag för under den tiden jag är på camp förbereda några tidsinställda inlägg eftersom jag inte har någon aning om hur mycket jag kommer ha möjlighet att sitta vid internet eller ha lust att göra det.

Nu är jag, i er tid iaf, inte nu för nu utnyttjar jag mina sista lata-mig-och-inte-göra-mycket-alls-dagar i Sverige, men för er är jag på flygplanet nu som landar 12.55 PM amerikansk tid, vilket är runt 7 på kvällen i Sverige tror jag.

Åh, min resa har börjat! Hur kommer det att gå?? ;)

Sista inlägget från Sverigeland!!!

Idag var sista dagen jag är i Sverige. Om bara några timmar så sitter jag på ett flyg på väg mot New York! Dagen har gått ut på att packa för det mesta. Finaste Alexandra och hennes pojkvän skrämde livet ur mig då de knackade på mitt fönster helt spontant (jag har mitt rum på bottenvåningen) för att säga hejdå igen. Tack så mycket finaste! :D

Jag är inte nerväs ett dug! Igår mådde jag lite dåligt med alla hejdån men idag är jag helt lugn. Jag tror inte jag har varit såhär lugn under de två åren jag har planerat att åka som idag! Jag läste för ett år sen på bloggar och forum om denna sista dag och packningen. Jag tänkte hur i helvete packar man sitt liv i en resväska? Svar: Lätt! Man packar likadant som om man skulle resa i två veckor! Kanske lite fler kläder bara!

På ett ställer läste jag om sista natten i sin egen säng. Saken är den att då jag reser är min egen säng det jag saknar mest i stort sätt... haha jag känner att jag kommer att sova gått inatt! inte bara för att jag är trött utan usch vad jag ser fram emot detta!Mitt liv i en röd väska hihi ;)Flumbilder för sista gången i mitt underbara rum!

Nu ska jag ta en sista dusch hemma och sen ska jag packa ner min laptop också!

P.S: Jag har förberätt några flummiga tidsinställda inlägg medans jag är på camp eftersom jag inte har någon aning om hur min uppdatering kommer att vara där. Såklart så ska jag uppdatera så fort jag kommer åt internet iaf att jag lever. ;)

Att säha "Hejdå!"

Man träffar sina vänner som vanligt. Man vet om när man möts att det är sista gången man ser de innan man åker eftersom man har pratat om det. Men eftersom man inte har fått in det i sin lilla klumpiga hjärna att det är sista gången man ser de på ett helt år så känns det inte särskilt speciellt. Det känns bara som vanligt. Sen kommer det där hejdå-t. Alla mina hejdån i alla fall var vid tunnelbaneuppgången eftersom det är där "ens vägar delas" (lol) så där känner man inte heller att det skulle vara någonting speciellt med just detta hejdå. Man känner "jaja, men vi ses ju imorgon!"

Nej, det är bara när man sitter där på t-banan eller kommer hem som det fakitskt slår en: Jag kommer inte att se dessa underbara människor på ett helt år!

Det allra finaste är då jag läser sms:en eller de jättefina breven jag fick som är meningen att jag ska läsa efter hejdåt. Det är då det slår mig vilka underbara vänner jag faktiskt har.

mindre än tre!

<3


En låt som passar in på mig

Lina påpekade att denna underbara låt påminner om mig just nu och jag håller med! Inte bara texten utan allt! Det kanske är lite sorgligt att säga hejdå men hela låten och allt är ganska glad och jag är också jätteglad att jag ska åka! Jag har ingen aning om hur det kommer vara och alla mina förväntningar har försvunnit, men jag längtar jättemycket trots allt!


Jag är en mupp!

Jag har världens underbaraste vänner! Kan man be om någonting bättre? Och nu väljer jag att lämna de i ett år! Hur tänker jag då! Såklart så vet jag att de stannar kvar här när jag kommer tillbaka, men ändå.

Igår så var planerna att vi de bästa (internt, hihi) skulle åka och äta någonstans. Såklart så åt vi inte bara utan flummade, som att andas heliumballonger och låta roliga, bussluffa och spela kort på en filt mitt i Sergelstorg... Haha! De överaskade mig också med en tårta där det stod "farväl Lea" på! Jag blev så glad! Fast lite sorgligt med en farvältårta då! ;)

Idag ska jag hem till Hanna där Jenny ska laga gordonbleu och sen ska vi se på film och imorgon ska vi se på sista HP filmen! :D

Imorgon så kommer jag träffa alla de underbara människor som inte har rest bort, för sista gången innan jag åker!

Jag kommer sakna alla! :(

Men vi ses ju om ett år!

Polaroidkamera

Igår såg jag klart på bästa serien jag någonsin har sätt, nämligen "you're beautiful"! Jag skojar inte då jag säger att jag väckte min familj av mina utbrått till sista avsnittet - och vi bor på två våningar! Jag är förvånad att de inte vaknade av tidigare asgarv och lyckoskrik... omg. I'm crazy! o.O Det finns inget som inte går att älska med serien!

I alla fall. Inna serien också, men speciellt efter det så blev jag riktigt sugen på att införskaffa en polaroidkamera! Har alltid velat ta sådana foton och samla bilderna de och lägga upp på väggen i en ram eller liknande.Ser ut som en leksak! För mig är det ju den rosa som gäller då, haha!


Sötisar ^^


You're beautiful

Bästa serien jag har sätt! Har inget mer att säga! Bäst, bäst bäst!!!

<3

Hahaha varning! Kollar ni på nästa klipp så kommer ni få en mycket skum bild av mig och min smak! Serien är för det mesta seriös förutom... 40% kanske? Men Jeremy! <3 LoL XD


MBLAQ

En av mina favoritgrupper har släppt en ny underbar låt idag! Coolast! Fast inte ok att min kära flum-Mir har solglasögon på sig under hela klippet och några "jätteheta" byxor med.. Amerikanska flaggan på...? Annars så är det underbarast!! :DI got my lipstock on here i come tadadam!

Jag kommer få solsting! Idag stod jag ute i det underbara soliga värmen i grönan och såg på dessa två galningar om ni minns de från eurovosion om ni ö.h.t såg på det! Sjuka tvillingarna från Irland! Jag var där med Josse, och Hanna joinade oss senare. Underbara människor. underbar dag. Nu ska jag kolla på ett underbart avsnitt av "you're beauthiful" innan jag somnar. Livet är bara underbart! Hahaha! ;)

Packning är en sak jag alltid gör sista dagen. ALLTID! Eftersom det som man vill ha med sig är kläderna man tycker om, och de kläder man tycker om är de man använder. Alltså kan man inte packa veckor innan!


Men nu känner jag att då man är borta ett år så är det väl dags att börja packa en vecka innan man reser så idag har jag då börjat sortera:


De som är kvar i garderoben är det som inte ska med och det som hänger är frågetecken. Hejdå 2/3 av min garderob!


Ska jag ta med ett, två eller tre par..? ;)


Den blåa EF väskan passar inte så bra med den röda resväskan men men.. Får se om jag har den som handbagage :P

Jaja, nu ska jag träffa Sara i stan. Det är nog sista gången jag ser henne nu också inna USA :'(

$ ka-ching!! $

Idag har man växlat dollar! Det är första gången jag håller i - eller ser dollar på riktigt över huvud taget, haha! Varför kan inte kronan se lika coolt ut som dollarn?


Nu är jag riiik! 8)


Nästa lördag

Igår då jag kom hem så såg jag brevet som väntade i brevlådan som avslöjade att jag nu kan säga att jag åker nästa vecka! Inte vara det utan jag vet nu exakt var och när jag åker! Jag ska på camp i Rhode Island eftre att jag landat i New York! Där ska jag vara i två veckor och ha kul då jag sedan åker vidare till Henderson den 30:e.

Helt sjukt! Nu är det så nära så att jag nästan har fattat det!

Idag har gått ut på att jag har sprungit runt på stan och köpt massa random grejer som

 • adapter
 • dataväska (jag beställde aldig den på nätet)
 • present till familjerna, eftersom jag inte vet vilka min "permanenta" familj kommer att vara än.
 • en hel necessär typ(alltså shampoo, balsam, dushkräm, osv ni fattar)
 • lite kläder
 • osv
Nått kommer gå fel. Jag känner på mig det! Jag är så taggad nu, fast på ett sätt känns det obehagligt... Det är väl naturligt antar jag :)
P.S: jag jobbar på en ny blogg. Jag får se om jag hinner få igång den innan USA eller ej, måste fixa en ordentlig design, det är bara det som saknas. Någon som är så snäll och är villig att hjälpa mig med det? Jag är inte den mest tekniska människan. Denna design tog ca. en dag för mig att få att fungera och jag är inte helt nöjd med den heller. Perfektionist här! ;)

Underbar!


Hongki! Så underbar låt jag dör. Kan bara tänka mig att se det här live! <3

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma från Ungern! Jag har hunnit göra mycket under dessa två veckor i mitt hemland:

 • Jag har träffat min gamla barndomsvän från skolan jag gick i där (ja, jag har bara kvar en som jag brukar träffa varje gång jag är där trots att jag har i strort sätt hela min klass på facebook. Anledning: vi har glidit ifrån varandra för mycket och skulle inte ha mycket att prata om)
 • Jag har varit på bröllop.
 • varit på musikal och insätt att jag älskar musikaler
 • insätt att jag älskar min födelsestad Budapest som jag bara bodde i dem två första månaderna i mitt liv
 • blivit fångad av vakter
 • sätt platsen av en bilolycka där någon dog (själv såg jag inte det, men tydligen så låg den döda övertäckt vid vägskanten blodig sa min kusin. Själv såg jag alla motorcyckeldelar och den döda kvinnans sko på vägen. Jag mådde dåligt resten av dagen)
 • Käkat lunch med en präst
 • och massa annat kul som att chilla med min familj som är helt galna allihop... vissa på ett bra sätt och vissa inte, haha!
Jag är så att jag tror att jag känner mig mer hemma i Ungern än i Sverige, dvs. så är jag mer ungersk, inte bara till blodet utan sättet också... Svårt att förklara. Men jag skulle fortfarande inte kunna tänka mig att bo i Ungern. Det skulle vara skumt nu och två veckor räckte gott och väl för mig. För varje år som går så känner jag att jag får nog av Ungern. Jag "glider ifrån" det.

Konstig kännsla det här.

P.S: Jag har varit riktigt dålig! inte bara så har jag haft tillgång till normal internet och skulle haft möjlighet att updatera om jag ville utan jag har också inte tagit en enda bild med min kamera i ungern! Så pass dålig var jag! Däremot så kan jag bjuda på några extremt osexiga bildet från min mammas mobilkamera... rikgtit bra kvalite.. eller inte?


Kolla kissen, inte mig! Mycket vackrare syn! ;)


jag och min finaste kusin!


Aletta, Anna och jag


Dålig bild på finaste Budapest!


Tro det eller ej, men min farfar äger alla dessa kossor/tjurar (eller nötkreaturer om vi nu ska vara så petiga) och ännufler! bönderna som vi är, hihi! ;)

RSS 2.0