Bryant University

Klockan är 10 på kvällen här! Kom fram för några timmar sen till Camp. Resan var lång men underbar! Bussresan var bäst då man socialiserade med alla fina svenskar. Sen var norskarna lite dryga vissa på första intrycket menmen... (förlåt alla norrmän om det är några som läser detta). Imorgon kommer resten av campet. Vi kommer vara runt 300 utbytesstudenter här och det är awsome! Det känns så bra att det är så många som sitter i samma sits som en! En går t.o.m. i samma skola som mig i Sverige fick jag reda på! Vi hade aldrig sätt varandra innan! Vad världen kan vara liten liksom!

Det var inte lätt att säga hejdå i morse, men jag försöte- och förtfarande försöker förtränga det. Jag kommer börja storgråta någon gång jag känner det. Kommer låta att släppa ut det. Men jag har redan så kul!

Fick lite panik med mobilen men det fixade sig sen!

Jag ska ladda upp bider från New york sen! Det var nog det coolaste att se New York! Det var inte verkligt! En ledare här garvade åt mig då jag berättade det för honom... bara för att han är amerikan! Haha!




Mikaela och jag Just nu

Haha man borde nästan ta kort på camp just nu! Alla har äntligen lyckats koppla in internet så alla är såå sociala! Alla sitter i lobbyn med sina laptops! Geektown! :D

Kommentarer
Postat av: Isa

Gud vad härligt att du redan är på väg :o Jag har nästan en månad kvar innan jag åker :)

2011-07-17 @ 19:29:21
URL: http://isaiusa.blogg.se/
Postat av: Linda Tysk

Hej! Jag åker också till USA nu 11/12, länka?:)

2011-07-17 @ 22:49:14
URL: http://lindatm.blogg.se/
Postat av: Nils

Tja! Jag har skaffat nu ny blogg och eftersom vi länkade förut så länkar jag dig på den nya, så om du vill kan du ju ändra min länk så den går till nya!:)

(accordingtonils.blogg.se är den nya och nilsinamerica.blogg.se var den gamla)



Hoppas du har det bra där borta du som åkt redan! :D

2011-07-17 @ 23:45:00
URL: http://accordingtonils.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0