Tjo!

Damp pa ungerska freakin' tangentbordet! Kommer skippa att sitta vid datorn hur besatt jag an ar! Haha! Alla knappar ar helt fel! Det var t.o.m. enklare med tangentbordet i Thailand!

Anyway, jag lever. Imorn kommer det bli 35 grader tydligen. Heh, idag var det ocksa lite varmt med 25 enligt mig.

Hejsvejs!

;)


Tjo!

Damp pa ungerska freakin' tangentbordet! Kommer skippa att sitta vid datorn hur besatt jag an ar! Haha! Alla knappar ar helt fel! Det var t.o.m. enklare med tangentbordet i Thailand!

Anyway, jag lever. Imorn kommer det bli 35 grader tydligen. Heh, idag var det ocksa lite varmt med 25 enligt mig.

Hejsvejs!

;)


Ungern imorgon!

Nu har jag i stort sätt packat klart för två veckor i Ungern. Jag har sätt fram emot detta ett tag nu med tanke på att jag inte fick åka sist min familj var där över en dag! men nu ska jag dit! Wihoo! Jag kommer inte ha en bra uppdatering vilket jag aldrig har då jag är där eftersom jag undviker att vara vid internet då, av anledningarna av bl.a. väldigt segt internet och onödig tidsfördrift då man kan vara med underbara människor istället! ;)

Jag ska såklart uppdatera några gånger om vad som händer och om någon lär mig hur man gör tidsinställda inlägg så fixar jag det också idag. Heh!

Jag tror att det är samma som kommer att gälla för mina två första veckor i USA då jag kommer att vara på Camp, men jag har bestämt att jag ska skriva resedagbok under dessa två veckor och lägger upp det sen här med bilderna jag ska försöka vara flitig med att ta.

På tal om USA så har jag mailat läraren som är ansvarig för dansen i min skola om hur jag ska göra för att kunna fortsätta på dansen och komma med i skolans dansgrupp! Visar man att man är intresserad så tar de en på större alvar tror jag/ hoppas jag!

Åh, ser ni nedräknaren till höger? inte ens 30 dagar kvar nu!

Utsikten från vårt "landställe" i Ungern.

En koja uppe på ett bärg som man måste i princip klättra till. Tydligen så hittade inte ens ambulansen till stället en gång, haha! Lite fail. Huset är också väldigt slitet, litet och fult men allt detta är värt med tanke på utsikten! Hela familjen har tänkt att någong gång så ska vi riva hela och bygga en ny och fin istället! Därför har vi inte sålt den!

Fast ärligt talat så var jag där för två år sen sist och innan det ca 8 år sen och vi kommer förmodligen inte att åka dit i år heller, men jag har bra (dock svaga) barndomsminnen därifrån! Så flummigt att någonting jag inte skulle kunna tänka mig tillbringa mer än två nätter i med tanke på dess skick var så underbart för en när man var mindre.

Och jag hade bara lite randomly lust att skriva om denna söta koja vi äger nu på tal om Ungern. Hihi!

:)

Bowlig med bästa fyran! ♥

Det räcker inte med att jag behövde säga hejdå till Sofia igår så kom denna dag och blev en "hejdå"-dag också! Idag var det Emelie-pemelie som jag behövde säga hejdå till på grund av liknande anledningar som Sofia.

Dagen började med bowling med jenny, Hanna och Emelie då jag kom sist. Sanningen är att jag lät de andra tre vinna eftersom jag är så snäll *host*, men jag var såklart tvungen att visa mina skills i slutet i form av tre strikes! Höhö och det är exakt så det ligger till då *host*.  ;)

Haha, visst är jag bäst? ;)

Efter det åt vi på TacoBar sen gick jenny, men henne träffar jag igen innan USA. Så jag, Hanna, Emelie tog en lång promenad innan jag sa hejdå till Emelie . Idag var det faktiskt första gången jag kunde ana en lite nervositet för första gången tror jag . Inte alls starkt, bara lite, för nu är det så nära så!

 


 

 


Sötaste Sofia! ♥

True Blood marathonet var super mysig som sagt! Man blev helt hjärntvättad känner jag efter att ha suttit framför en skärm hela dagen. Perfekta vädret för det däremot - regn. Såklart så tog vi pauser. Vi åkte från mig till Sofia efter halva säsongen för att äta lunch t.ex (blodpuddnig. Passande va? Det var meningen såklart). Det var tredje säsongen som vi såg då. Till sista avsnittet så drack vi också TruBlood också som i serien! Coolt va? Äkta fans! Eller är nördar/nolifers ett bättre ord? - Nää!... ;)

Det var också en avslutnings-grej-ish eftersom jag inte längre kommer att träffa Sofia innan USA på grund av att hon kommer att vara bortrest de två veckorna då jag är hemma mellan Ungern och USA. Under hela dagen förträngde jag tanken att det är sista gången vi ses på ett år plus så slog det mig inte heller att det var det förän jag satt på tåget hem och läste det jättefina brevet Sofia smugglade ner i min väska så jag bara skulle se den efter att vi har sagt hejdå. Jag fick tårar i ögonen såklart och försökte dölja det lite för jag satt där med mina mjukiskläder (passande för dagen), mitt ruffsiga oborstade, slarvigt uppsatta hår och osminkade ansikte som nu smyckades av två lite rödaktiga ögon. Vill inte ens veta vad folk trodde, haha!

Kommer sakna denna tös. En av mina närmaste och finaste vänner. Världens finaste, modigaste, ärligaste människa! Ses snart igen Sofia! Detta år kommer att gå så fort som om det bara hade gått en dag känner jag på mig! :D


Blodpudding!!


TruBlood!


En taggad Sofia! ;)

Jag och SofiaLat!

Kom hem från Sofia nyss från vårt true blood Marathon! Kan inte förstå att vi har suttit och kollat på en hel säsong i sträck! 11 timmar! Kanske dags att ta en paus från skärmen? - Ja! Så jag återkommer imorgon. Mycket att skriva om har jag.

Besöksrekord ganska överlägset idag! Tjo alla nya läsare hoppas ni stannar och läser min flummblogg! Höhö :D


Juni 16, 2011

Ibland har jag dagar då min uppdatering suger, jag vet.

I alla fall! Igår var det skolavslutning och efter avslutningen, som inte alls var så kul som grundskolans, åkte Lina, jag, Sofia, Josse och Sarah och åt sushibuffé. Jag åt 14 bitar, Lina 34 bitar och Sarah åt 52 bitar (tror jag att det var)!!! Sen stack vi till Sofia vissa av oss för att spela spel som Fia ägde oss på. Kul, kul... ;)

Mitt Pass har kommit! Jag var jätteorolig att jag inte skulle få den idag eller imorgon, efterssom på måndag åker jag ju till Ungern och jag kommer inte iväg utan mitt pass. Men mitt visum ser jättecoolt it i mitt pass. Underbart! "united states of america" se bara för coolt ut där! Plus så gills mitt visum från igår så tekniskt sätt så kan jag vara dör nu om jag vill!

Idag var jag med Alexandra hela dagen och imorn blir det True Blood marathon med Sofia hela dagen. Hela säsong 3 ska ses klart! Tufft! Kommer vi klara det? - Ja!

Efter det ska bästa fyran (jag, Hanna, Emelie, Jenny) ha en sista måltid eftersom Emelie kommer jag inte att träffa mer inna USA!

Två" hejdå"n (för Sofia kommer jag inte heller se mer efter imorgon) på två dagar! Nu är USA riktigt nära!

Underbara vänner! Älskar er allihop jättemycket och jag kommer sakna alla när jag är i USA, men ett år går fort. Det vet vi så jag är inte ledsen trots allt! :DLina haffar hihi :P
Ambassaden - Akvlarat!

Det känns kanoners att ha ambassadsbesöket avklarat! Man har gått runt och blivit uppskrämd om att man ska göra en intervju, om hur strängt det var, om att man ska tillbringa fyra timmar där och man måste vara helt själv.  - Inte sant!

Sant att det var strängt och att man fick sitta länge och bara vänta men det var inte ens någon intervju. Jag kände mig som ett vilset får där lite. När jag var färdig frågade jag: "Är jag klar? Får jag gå hem nu?" Haha! Det tog en timma allt som allt bara och den gick åt i väntrummet också.

Sen gick jag för att se utspringnigen i skolan. Inte kul! Jag. Vill. Ta. Studenten. Nu. Och. Inte. Om. Tre. ÅR!!! Jag hoppas att jag kommer hem efter att alla flaken har åkt nästa åt, för det gör ont i mitt ego-hjärta att se dem! Dock ska jag åka flak med min nuvarande klass om två år så det har jag som andra barn i min ålder. Men kännslan att man har slutat skolan (i stort sätt)...

Men det var ändå kul att se alla treor eller allmänt havet av skyltar. Emelie och Jenny spanade vilken bebisbild som var sötast. Haha!

Imorgon är det skolavslutning i alla fall! Wihoo! :D

Jaja, grattis alla studenter i alla fal!! :D


Rasmus Seebach

Trevlig, men blåsig dag. Jag och Anna åkte och köpte present till pappa eftersom han fyller år imorgon. Under denna runda så upptäckte jag att jag och spara pengar fungerar inte riktigt ihop. Eller det visste jag innan, men idag uptäckte jag att spara pengar från att köpa kläder funkar eftersom jag har talat om för mig själv att shoppa kläder är att "slösa pengar" så då jag "sparar" jag genom att inte shoppa kläder.

Men mina pengar går åt ändå! Hur? Åt massa småsaker och skit! Idag fick jag syn på en riktigt cool sak (ni kommer se snart vad det är) och vipps, så glömmer man bort att man håller på att spara pengar! Men det är så härligt att shoppa och jag ångrar inte att jag köpte den där saken (än) eftersom de var 1. inte så dyra och 2. sällsynt kap, hehe!

I alla fall! Efter det åkte jag med Josse och Sofia till grönan för att se Seebach. Vi förstod exakt vad han sa på danska - Fast inte ändå riktigt. Efter det åt vi lángos som de säljer där. Stålt ungrare, njehehe! Längtar tills jag kan äta en riktigt stor och smaskig om en vecka i ungern!

Imorgon är alarmet ställt på 05.30 eftersom det bär av till Amerikanska Ambassaden där jag ska vara i fyra timmar ungefär. Creepy! Önska mig lycka till!

Like a mandu!

Idag var jag med de två tölparna Jenny och Hanna. Tanken var att vi skulle bada, men de trodde på internet mer än mig om att det inte skulle rägna och åska så det blev det gammla vanliga lite halvtråkiga, för typ 1000de gången (men mysiga!) fikat! :D Vatenmelon vid en brygga efteråt var mycket härligt också. Man måste bara älska sommaren!Titta Hanna ("den bästa") Jag ljög inte, de gjorde faktiskt ett hål i plattan sen! :D
(Jag vet inte hur bra det syns på bild dock)Smoothie!c00ling1! ;)

Andra människan förtjänar inte att vara med på bild nu av olika anledningar mohaha! ;)

1 månad!

Den här månaden kunde jag inte vänta tills den 16 eller 17 eftersom det är då det är exakt datum tills då jag åker (och jag vet fortfarande inte vilket av de två datumen det blir) men en månad är det i stort sätt tills jag åker nu! Jag har räknat ner månaderna sen jag vet datumen dvs 5 månader tror jag (?), men månaderna känns som dagar. De går så fort!

Nu skriver jag packlista och snart är det dags att packa också. Sortera rummet. Vad ska med och vad ska inte. Eller jag har inte tänkt ta med mig så mycket. Ungefär två tredjedelar av min stora väska och mest saker som är viktiga. Inte så många kläder för man kommer köpa massa saker där.

Om en vecka åker jag till Ungern och är där i två veckor. Gud vad jag har saknat Ungern! Det är ingen sommar utan en Ungern resa! Sen kommer jag hem och är hemma två veckor innan jag åker!

Jag sitter och dagdrömmer ofta om saker jag ska göra eller tänker "det måste jag se när jag är i USA" men varje gång så tänker jag "okej, men vem är det jag ska göra dessa saker med då?" Människor som är helt okända för mig just nu. Så i mitt huvud gör jag dessa roliga saker helt själv, haha!

P.S: Visst var det kul att rubriken till mitt förra inlägg lät så djupt sen var inlägget fett random? Hihihi! ...... :P
Alla vi har våra skumma stunder.


Sista sorgen

Nu håller andra SMtown konserten på i Paris. Jag har officiellt missat det. Jag tänkte under dessa dagar inna hela tiden "Okej. Om jag skulle ta ett flyg till Paris nu skulle jag fortfarande ha hunnit se den. Bara några timmars resa". Mycket barnslig tanke, jag vet, men ni förstår.

Bilder från konserten laddas upp hela tiden för att trösta dem som inte kunde komma eller liknande, men det gör bara att det gör ännu mer ont! Usch! Jag trodde alldrig jag skulle vara så ledsen över att inte kunna se några människor jag skrattade åt (ja, första klippet jag såg med SHINee skrattade jag igenom) och det tog mig en enorm ansträngning att ens kunna skilja på vem som var vem plus så vet största delen av den här delen av världen inte vad k-pop ens är! Folk rycker bara på ögonbrynen när de hör vad det är och tänker: "okej... Koreansk musik. Skoj..!" Ändå så har det aldrig gjort så ont att missa en konsert.

Jag var besatt av Jonas Brothers i sjuan och åttan, och då menar jag besatt! De skulle ha en världsturne och det var planerat att de skulle komma till Sverige. Då jag ringde till min pappa för att berätta nyheterna trodde han seriöst att det brann eller liknande för att jag skrek så mycket och kunde inte få fram ordentliga ord! Goda fjortistider, haha!

Sen kom de aldrig. De sa inte ett ord om att det var inställt eller liknande utan biljetterna släpptes aldrig helt enkelt. Jag blev bara sur då och förr eller senare så tröttnade jag på dem.

Men jag hade inte samma ångest då, som jag har nu att det inte blev någonting för min del. Jag har aldrig varit på en konsert med mina absoluta favoriter. Jag kan bara föreställa mig känslan.

Jag har varit på flera bra konserter. Mina två favoriter är Mika och Lady Gaga, båda var förra året. Gaga var bra för att duh, det var Gaga! och Mika var så awsome eftersom det var första konserten då jag kunde alla låtar och hade ståplatser och fick uppleva en riktigt bra stämning i publiken osv.!

Att jämföra känslan från dessa konserter och tänka sig att se de artister jag verkligen är starstruck/har en mini crush på skulle vara en dröm. Mina vänner har alltid kallat mig för "kändiskåt" och det är jag verkligen och jag står för det, haha! Inte alla ifs. I Sverige kan jag gå förbi kändisar på gatan utan att bry mig så mycket. Danny t.ex har jag sett flera gånger eftersom han bor i närheten av där jag dansar tror jag. men jag lägger bara märke till honom och sen går vidare utan att tycka det är särskillt coolt, och likaså med andra svenska artister.

Jag tänkte faktiskt just idag att jag måste samla ihop amerikanska artister som jag gillar och hålla koll på om/när de har konsert i Las Vegas eftersom då har jag chansen att gå på dem! Jag ska gå på så många konserter som bara möjligt då jag är i USA. Jisses vad det skulle vara kul! Det finns ingenting bättre än konserter. Publikens och artisternas energi!

Wow... det blev mycket ordbajs här.

Klipp från igår. Såpass nörd är jag att jag såg den typ en halv minut efter att den lades upp... Kunde sätt det live men ack...

Super junior - eller så älskar man k-pop eller så hatar man det. Min slutsats. ;)


Uuut, sool, looov!!!

Nu är det sommarlooov!!! Inget mer plugg tills USA! Kan itne fatta det! (Tekniskt sätt så är det inte sommarlov helt eftersom avslutningen är på onsdag, men det är bara att komma dit en halvtimma och sen chao). Det kändes så skumt för jag hade känslan igårkväll, den där "åh nej, jag måste plugga" fast sen kom jag på: Juste, det finns inget att plugga! Underbar känsla!

Efter provet igår så åkte jag, Hanna, Sofia och Josse till stan och äta glass och spela kort (hihi). Nu kommer jag inte se Hanna på en månad för hon åker på språkresa (avensjuk), men jag hinner träffa henne innan USA ändå så det är bra!

Nu ska jag fira lovet och de 26 graderna med att åka till andra sidan stan för att bada med bästa Sara! Återkommer senare!


Fint huh..? ;)

Vattenkrig!

Idag var det vattenkrig i skolan. Naturare mot sammare (mot teknikare). Det skulle varit så många fler med, men så blev det icke. Men det var skoj ändå! Blev riktigt genomblöt såklart, men det roliga var att jag gick till ett matteprov-ish efteråt så jag kom dit och det var knäpptyst och eftersom jag inte hann byta om emellan så klampade jag in där helt genomblöt och mitt papper och allt blev ganska skrynkligt och blött... Haha! Det var inte ett viktigt prov alls, vi var bara fyra pers som gjorde den så det gör inte så mycket att jag failade på den heller. ;)

Många som slutade för sommarlov idag eller ska göra det imorgon. Själv ska jag sitta och vrålplugga inför sista provet som vi har imorgon. Man har ingen motivation kvar alls! Inte bra! Men det är bara att hålla ut!


Random bild fårn weheartit.com

SM town
Ja, ni vet min desperathet för någon månad sen att åka till Paris för att se mina koreaner live? Det slutade sen när biljetterna såldes slut på 15 min (!!!) eller liknande så jag var tvungen att ge upp hoppet (fast de kom ut med att de ska ha en till konsert senare fast jag hade redan gett upp helt vid det laget så jag orkade inte sätta mig in i fighten igen).

Nu är det så att konserten är på fredag (och lördag) och jag ser på facebook och andra sidor att de olika artisterna har landat i Paris eller är på väg dit och.så.vidare... Det gör riktigt ont i hjärtat! Med tanke på hur nära jag och Anna var att vi skulle åka dit! Jag hade tagit reda på vad allt skulle kosta, jag visste vart vi skulle bo och vilket flyg vi skulle ta. Det enda som saknades var i stort sätt bara biljetterna...

Nu är jag lite gladare eftersom man kan förja hela konserten live på FB, men det blir ändå inte samma sak som att se de på en konsert. Men på fredag och lördag blir det att frossa SM town! *Snyft*


Peter Pan

Jag sitter och ser på Peter Pan på youtube just nu. Så himla söt! Jag älskar Disneyfilmer! Men varför ser jag på det lite random just nu undrar ni? Jo, jag har som slutprojekt i svenska A att ta en valfri berättele och jämföra det med "Sagan om Ringen" och "Romeo och Julia" och framföra det som ett tal.

Vår svenskalärare är en lustig filur han. Hela läsåret i svenskan har i stort sätt gått ut på att vi har sätt på filmer (mestadels "Sagan om Ringen" men också andra filmer som "Star Wars" och "Troja"). Vi har haft några mer seriösa uppgifter också som att läsa Illiaden då och analysera, men jag kan inte riktigt säga att det har tagit upp en stor del av läsåret. Jag kan inte klaga, det är väl kul att det finns en lärare som är så pass avslappnad, men det är så pass avslappnat att jag inte riktigt kan säga någonting som jag har lärt mig under svenska A...

Så ja, om ni kanske sitter och irriterar er över min dåliga stavning eller grammatik, då vet ni att det är min svenskalärare ni kan tacka! Haha, nej skojar bara! Men ibland orar jag inte läsa igenom vad jag skriver så det blir lite fel. Förlåt!
Här är min pojkvän mina damer och herrar. Är han inte stilig?

Nationaldagen

Dagen såg ut som denna att jag chillade med mina vänner Jenny och Hanna. Tanken var att jag och Hanna skulle åka till slottet vid Gamla Stan där Jenny stod utklädd i uniform och vi skulle roa oss av synen, men så morgontrötta som vi var så hann vi dit precis då Jenny-Penny slutade... Jaja, vi fick höra hennes historier om alla japaner som tog kort med henne och om hennes småprat med kronprinsessan Viktoria iaf.

Efter det åt jag och Hanna Cepes a la Malta och Jenny såg på, haha! Ni har inte levt om ni inte har smakat Crepes med nutella och färska jordgubbar!! (Eller prova helt änkelt att smälta nutella så att den rinner och doppa jordgubbar i det. Underbart!!!) Trevlig dag med mina fina vänner!

Imorgon är det skola. Sista veckan. Har ett tal och ett prov kvar (plus en bilduppgift som i stort sätt är klart). Man har inte riktigt orket kvar att plugga efter att man har ställt in sig på lov efter denna onödiga vecka, men ush vad jag känner mig onödig då jag inte pluggar! Fast ändå så har jag problem med att sätta mig och göra det jag ska!

Sista veckan. Herregud! Har jag redan gått ut ettan? var det inte igår som jag började? Gal1 säger jag bara!

Las vegas!

Här ska jag chilla med mina vänner på helgerna om två månader. Åh, ta mig dit!!!

Frukoost!

 

Croasons och smootie


Dagens planer:

  • Äntligen ta sista sprutan inför USA
  • Skriva svenskatalet
  • Läsa till NK-provet
  • Soooola!
  • Jogga

Again & again

Alla behöver dagar då man är för sig själv! Det kan vara så himla härligt! Såklart i måtto annars blir man uttråkad i sin ensamhet, hihi!

Idag var det en sån dag för mig i alla fall. Planerna var att sticka och grilla med tjejorna, men det blev inte av. Istället satt jag och solade hela förmiddan (blev riktigt bränd i ansiktet och på ryggen bl.a.). Efter det tog jag tag i min kamera och stack ut på min cyckel med bästaste musiken i öronen för att njuta av det målnlösa vädret! Första timmen gick ut på att jag åkte vilse bland för mig okända hus i Bagis, men sen hittade jag tillbaka till mina trakter!

Riktigt underbart var det. Varför räknas det som lillgammalt och prata om vädret? Vädret ändrar ens inställning till saker och ting mycket tror jag! Har jag inte rätt? kalla mig lillgammal om ni vill, hihi!

Ibland är liver bara underbart!

<3

P.S:
Dagens enda irritation går till folk som medvetet eller omedvetet trycker ner folk för att själva se bra ut eller bara för att de tycker att de som inte är som de själva räknas som "annorlunda". Synd att det finns folk som går runt och tänker som de tänker...

Dagens låt:

 Nice guys

Det här är en såndär B youtube låt lite, men jag tycker den är riktigt bra, haha! Har lystnat på den ett bra par gånger plus så älskar jag "Nigahiga" och hans humor! Det här är sånt jag gillar med youtube o inte hundar som skatear, Charlies som biter fingrar eller 13 åringar som sjunger veckodagarna.... eller vänta. Det är också kul... men det här är bäst!
:D

 

Pluss så är den pluttenutt söt också ;)


1:a juni!

Det är Juni! halva året har i stort sett gått! Herrejäklar vad fort tiden går! Var det inte igår det var januari? Nu kan jag säga att jag åker till USA nästa månad. NÄSTA MÅNAD!!!

Anyway, det är sommarväder till sommarmånaden också! Jag har legat ute på gården och solat hela eftermiddan. Lite brun har man kanske blivit? Jag ska träffa Nordmani och Hanna ("den bästa") senare idag. Filmkväll eller grillning? Det är frågan!

Igår såg jag klart min första asiatiska serie! Wihoo, min asiatnördhet växer mer och mer, hihi! Den var faktiskt riktigt bra! Mina första tankar var: "Vad är det här nu då...?" Men sen blev den beroendeframkallande, sen blev den bra och det slutade med att jag storgrät till sista avsnittet... Jag som inte ens grät till Titanic! (Enda gången jag grät till en film innan var då Dobby dog i Harry Potter, hihi).

Så om någon har tålamod och skiter i att serien är på japanska med engelsk text: "1 liter of tears", en riktigt bra serie! :)

RSS 2.0