Juni 16, 2011

Ibland har jag dagar då min uppdatering suger, jag vet.

I alla fall! Igår var det skolavslutning och efter avslutningen, som inte alls var så kul som grundskolans, åkte Lina, jag, Sofia, Josse och Sarah och åt sushibuffé. Jag åt 14 bitar, Lina 34 bitar och Sarah åt 52 bitar (tror jag att det var)!!! Sen stack vi till Sofia vissa av oss för att spela spel som Fia ägde oss på. Kul, kul... ;)

Mitt Pass har kommit! Jag var jätteorolig att jag inte skulle få den idag eller imorgon, efterssom på måndag åker jag ju till Ungern och jag kommer inte iväg utan mitt pass. Men mitt visum ser jättecoolt it i mitt pass. Underbart! "united states of america" se bara för coolt ut där! Plus så gills mitt visum från igår så tekniskt sätt så kan jag vara dör nu om jag vill!

Idag var jag med Alexandra hela dagen och imorn blir det True Blood marathon med Sofia hela dagen. Hela säsong 3 ska ses klart! Tufft! Kommer vi klara det? - Ja!

Efter det ska bästa fyran (jag, Hanna, Emelie, Jenny) ha en sista måltid eftersom Emelie kommer jag inte att träffa mer inna USA!

Två" hejdå"n (för Sofia kommer jag inte heller se mer efter imorgon) på två dagar! Nu är USA riktigt nära!

Underbara vänner! Älskar er allihop jättemycket och jag kommer sakna alla när jag är i USA, men ett år går fort. Det vet vi så jag är inte ledsen trots allt! :D



Lina haffar hihi :P








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0