Human calculator

Idag var en fett rolig, men sjukt jobbig dag. Jag hade fem lektioner, varav två kemi. Kul. Men det kom också en snubbe till skolan som är den mänskliga miniräknaren! Asså han var sjukt cool! Han är med i Guinnies världsrekordbok och allt! Asså han var så cool att jag fattade inte vad han gjorde i vår skola! Så mycket coolare än då Freddan var i vår skola! Ett litet klipp under som förklarar vad han sysslar med. Men jag säger bara: Jag har ju aldrig haft nått emot matte, men det är första gången jag kännde att matte var askul och coolt, haha!

 

Efter skolan så var jag iväg och designade mina skor! Minns ni att jag berättade om min julklapp som jag fick? En upplevelse att jag ska designa mina egna skor? Det gjorde jag idag och det var superkul och mysigt. Det var typ inte så mycket "designa skor", utan det var mer umgås och diskutera skor och var kreativ. Det som är coolt med skorna är att de kommer att annpassa den efter mina små, men breda fötter! Jag kommer få olika storlekar på både skorna eftersom de har inte samma storlek! Det är nog det som är det coolaste med skorna, bortsätt från att de kommer bli snygga! Jag kommer med bilder då jag har fått den hemskickad om typ sex veckor.  ;)

 

Min garderob. I wish liksom. nej, det var här jag var idag :)

 

Jaja, hoppas alla haft en superdag, nu ska jag dusha och svara på sista naturkunskapsfrågorna innan jag kan sova. Yey. Jaja, godnattish alla! :D

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0