Today i don't feel like doing anything - dvs. så blir det pluggetiplugg

Trevlig lördag igår då min "kommer alldrig att hända och så händer det"-påstående uppenbarade sig igen då jag påväg till dansen, fortfarande lite inne i Justin Bieber tänket kom och tänkte på att han är nog den artist vi aldrig skulle dansa till på dansen och vilken låt var det Otto satte på om inte "somebody to love"? Lite kul var det.

På kvällen blev det tjejkväll i Dahlen med massa fina männiksor!

Idag måste jag verkligen ta tag i plugget. Man märker att året börjar ta slut. Väldit mycket saker att göra i alla ämnen. Men med bra musik på låg volym i bakrunden kan det vara riktigt mysigt! :D Positiv inställning!!!

Det är så kul att det är så många som frågar mig vart jag ska inom USA och det är så frustrerande att jag inte kan svara! Men då får jag A.L.L.T.I.D. det här: Kan du hamna vat som hälst inom USA? Typ som Alaska? Alltid alltid Alaska som exempel och då svarar jag alltid: Nej, Alaska och Hawaii är de ända av alla 50 stater jag inte kan hamna i. :P
Haha! Känner några Andra USA:are igen sig?? XD

Random bild inte alls kopplad till texten:

Min beeeebiis Minho! <3

 


Kommentarer
Postat av: amanda utbytesstudent USA

Jag känner igen mig väldigt mycket! Varje vecka frågar folk var i USA jag ska men jag vet inte! Alaska brukar det också vara oftast, självklart :) Usch, vill verkligen inte dit. Var vill du helst? :)

2011-03-27 @ 20:49:10
URL: http://amandakingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0