Vecka 22

Halva terminen har man pratat om vecka 22. Vad är det som händer denna vecka då? Jo, det är en vecka som är riktigt onödig. Vi har två lektiner på hela veckan. Rikitgt härligt tycker vissa, men inte jag. Vill gå i skolan "ordentligt" de sista två veckorna. Faktum är att jag gillar aldrig då dagarna eller veckorna är halvdanna. Håltimmar på mornarna kan vara riktigt härliga, men man känner sig ändå stålt när man har slitit en hel dag i skolan. När man bara sitter hemma känner man att man inte är till någon nytta alls!

Men, men. Den här dagen var inte sådan. Först gick jag då till skolan till en onödig spanskalektion och efter det jobbade vi lite bild. Efter det så tog jag en stor omväg då jag åkte till Slussen för att hämta mina nycklar hos mamma, hem för att fixa saker, sen tillbaka till stan för att äntligen fixa fotot till visumet. Applåder! Efter det var det sista dansen. Snyft! Kommer inte se Danscenter på ett helt år! Hoppas, hoppas, hoppas jag kommer in i dansgruppen i USA för jag vill inte sluta på dansen i ett år!


Lat ♥

Jag var riktigt lat igår! Jag har fortfatande inte fixat fotot till visumet som jag skulle gjort för lääände sen. Har några jättedåliga ursäckter dock.

Vad gjorde jag igår då? Det gamla vanliga; fikat... ush, vad vi är fantasilösa!!! Gjorde Samma sak idag också med Emelie och Hanna! Kul var det i alla fall. Jag var även och shoppade idag för första gången på jättelänge! (Så går det när man sparar). Mina skor kände jag behövde bytas ut nu bl.a.!

Kommer sakna dessa sköna par.

Sommrigt och färgglatt!

RC

Fick ett mail från min RC (regional coordinator, min statliga ledare) idag också! Där står massa saker som de pratade om igår, men inte kunde svara på helt eftersom det skiljer sig från skola till skola/stat till stat.

Exempel:

 • Dresscode:
 1. "Fingertip" length på short gäller (dvs. får inte shortsen vara kortare än dina fingertoppar når mot benen)
 2. Tröjbanden måste vara 4 finger breda och inte tre som de sa på mötet igår. (Oooh, det är strängare i Nevada. En finger bredare här!)
 • Curfew: 9 på kvällen på vardagar och midnatt på helger.
 • Jag MÅSTE ha med mig varma kläder också efter som det kan bli kallt, skrev de!!! Ända ner till 5C kan det bli på mornarna på vindern! Brr!!! ;P
 • Jag får inte ta graduation (halv buhu, men skit samma).
 • Jag kommer ha mellan 6 - 8 lektioner per dag, varav 4 som jag vet innan kommer vara US history, engelska, matte och biologi (nuvarande skolan "tvingar" mig). Jag kommer ha exakt samma schema varje dag i en termin (det vet jag sen igår).
 • Sen fick jag en packlista med vissa saker jag ska ha med mig också.
Gud, ta mig 50 dagar frammåt i tiden!!! :D
Fick en väska och en T-shirt på mötet igår. Fick också ett kuvärt med massa saker som mitt amerikanska SIM-kort t ex!

Avresemöte - tjeck!

Avresemötet klart! Nu är det bara visumet kvar i stort sätt innan man åååker!!!! :D

Fyra timmar satt man där i stort sätt. Lärde mig inte såå mycket nytt jag inte resan visste. Det fick mig bara att längta mer! Plus att det känns bara mer och mer naturligt att jag åker nu.Halvgammal bild ;)


Six flags

Jag var stolt att jag vågade åka insane på grönan igår. Vad blir nästa steg då?
Alla dessa tre bilder är tagna i olika "six flags" nöjesfält. Fick höra om dessa idag och att de är världens största nöjesfält. Det är typ som disneyland fast med bara berg-och-dahl-banor. De flästa ligger i USA, men det finns flera i Europa också har jag läst. Får se om man kan åka till ett sånt iår då man är i landet överdrift! :D Ser familjevänligt ut, right? Vem joinar mig? Nå... nå?

Brukar ni också ha den där obehagliga kännslan i magen innan ni åker någonting för första gången som säger "I don't wanna"? Heh, kan bara tänka mig det innan dessa! Fast jag vill ändå åka på ett sätt... Eller, ja jag kan skippa bild ett då...

Hejj! Jag heter Bengt...

Igår var jag inte hemma för jag och Hanna åkte till ett impulsåktill grönan efter min dans! Det var superskoj! Jag tror inte jag var där förra åter och åkte saker så det var extra kul! Vi skulle från början se Familjen, men det var typ inte så kul. Och vi kom in och åkte gratis också! Åkte insane för första gången. Kul var det! Tack Hanna för en fiin dag! :D

Idag ska jag fixa med mitt visum och andra EF saker innan mina danser. Imorgon kommer jag nog vara upptagen för jag ska på avresemötet som kommer vara i fyra timmar! Det låter lite yeyy med fyra timmar, men jag ser faktiskt fram emot det. Träffa andra som ska på utbytesår.

Det är vara 7 eller 8 skoldagar kvar! Ushibush eller liknande! :( Men på ett sätt är det väl kul för då kommer jag iväg snart!


♪ Hanna och jag, vi är goda vänner ♪


Grönan!


Här är en av våra vänner som hälsade på "i skolan" i fredags! ;)

lammilammilammi lammilammi baby!

En bild säger mer än 1000 ord, så här har ni några bilder! ;)<3

För att fatta min rubrik:

 

;)


Dans

Första gången jag dansade på mer än en vecka! Eftersom jag hade så mycket prov så jag hann inte gå. Gissa om jag var taggad! Sen var vi bara tre på klassen vilket var awkward i början men sen blev det bara så awsome! Älskar dans! Vill aldrig sluta på dans!

Sen stack jag till stan för jag skulle köpa dataväska, kameraväska och hörlurar, men det blev bara en kameraväska. Ush vad man kan vara kräsen ibland. men jag ska beställa den här tror jag iaf:

 

Visst är den fin? :D Rosa är den också! Hihi. Är bara en halv rosafreak. Men jag tyker att de jag har sätt i affärer ät jättetråkiga så jag känner för att införsaffa en lite finare till min fina laptop.


Domedagen?

Ja, tydligen ska jorden gå under idag. Åh noo! Får se hur det blir med det då!

Igår var en solklar fredagsmysdag! Började med en fika efter skolan med de bästa! Efter det var det att träffa Hanna och äta glass, sen en till fika med bästa Sara på café 60. Haha, massa fika!

Jag har börjat maila med min "välkomst mamma". Hon verkar vara världens gulligaste! Nu har jag förstått vad det innebär med en välkomstfamilj också. Det är tydligen hennes uppgift att hitta en familj till mig, och eftersom de är säkra på att de kommer hitta en familj till mig i området så har hon placerat mig till hennes familj tills hon har hittat en. Anledningen till varför jag inte är deras fasta utbytesstudent är att de bara tar emot halvårs utbytesstudenter, om jag har förstått det rätt, och det ska bo en tysk student hos de istället för den Schweiziska eftersom hon tackade nej till den placeringen.

Jag längtar så mycket nu! Nu känner jag verkligen hur nära det är! Inte ens två månader! jag vet inte riktigt vad jag vill! På ett sätt vill jag att tiden ska gå långsamt för att ta vara på tiden med mina vänner och familj osv. med tanke på att jag inte kommer se de på 10 månader, på ett sätt vill jag bara att dessa två månader ska gå fort så jag är i USA NU! Och på ett sätt vill jag spola fram tiden 13 månader då det är nästa sommar och jag är tillbaka och har varit med om en massa!

Idag ska jag försöka fixa fotograferingen till visumet efter dansen. Ja, om jag inte dör innan eftersom jorden ska ju gå under?


Fågelbajs i håret...

Ganska onödig skoldag, men det är lugnt. Man ser bara att det inte är långt kvar till skolavslutningen. Det är knappt några uppgifter kvar att göra! Men det är bara idag jag insåg det sorgliga: Jag är bara en del av klassen i ca tre veckor till! Sen blir det aldrig mer! Snyft!

Efter skolan så gick jag, Hanna, Josse och Sarah Till stan och solade eller liknande då en fågel bajsade rakt i mitt hår... Snyggt siktat säger jag bara... Inte kul! Inte kul! Men tydligen så ska det ge tur och det kan ligga någonting i det verkar det som.

Det här hände då jag kom hem och mamma hade varit och hämtat ut mobilen hon hade beställt till sig själv från posten:

Mamma: Lea, du behöver ju en ny mobil och allt. Du kan få den här om du vill!
Jag: Huh?!
Mamma: Ja? Men jag har tänkt köpa en Iphone ändå.
Jag: Seriöst?
Mamma: Ja

Det var nog det randomste jag har varit med om! Jag frågade om hon menade allvar minst 10 gånger tror jag.
Så nu har jag en ny och fin Experia mobil! Tack fina mamma! :DGlad Lea redo för att sova hihi ^^

Fiction

Nu vet jag vilka välkomstfamiljen är också! Har skickat ett mail och addat en av de på facebook, men jag vet inte alls mycket om dem än förutom deras namn. Nu blir jag lite nervös! Fast eftersom det är min välkomstfamilj vet jag inte riktigt hur man ska ställa sig till saken! Jag kommer tydligen "förodligen" att få en fast familj, men det kan fortfarande hända att jag bor hos de hela året som sagt. Det kan hända att jag får en fast familj innan jag ens åker men det kan också hända att jag ska bo hos den här familjen i några veckor. Förvirrad nisse på 16 höstrar här!!! Varför krångla till det så himla mycket?!

Har haft en halvdeppig dag av ingen anledning alls! hatar dessa dagar! Jag borde vara glad för jag har gjort sista spanskaprovet ever och jag har fått VG i kemi! (trodde alldrig jag skulle vara glad över ett VG med tanke på att jag var ett MVG barn innan...). Så jag vet inte. Ska kolla på serier för att muntra upp mig själv! Yeyy! :)
Nevada!


 

Dagens låt som ingen av mina läsare kommer att lystna på eftersom de anser att jag har sämsta musiksmaken, men jag skiter i det för jag älskar låten haah! :D


2 Månader

Nu har jag avklarat ett fyra timmar långt matte nationella! Gick väl lagom.  Det gick ganska bra, men det kunde gått bättre. Snart ska jag börja öva inför spanskan imorn men först, tja, sova?

Idag (eller igår) så är det exakt två månadet tills jag åker till US and A!!! Dam dam dam daaam! Jag längtar en massa! Jag tror jag har skrivit det, men det börjar kännas som en självklarhet att jag åker. Alltså, förut var det en sak man pratade om som var ganska overkligt. Åka iväg i ett helt år... det var som att prata om typ Big Bang teorin, en sak man alldrig upplevde, men man "vet" att det har inträffat... Du fattar. Nu är det mer "ja, när Lea har åkt iväg så kan vi göra tadada", och jag går runt och tänker typ hur jag ska göra i USA och efter USA osv.

Jag är så sjukt glad just nu! Livet är underbart! :D 

Åh!!! SHINee teaser! Fast yeyy, vänta i en månad för att se hela klippet...


Helgen

Lördagen var kanoners! Vi såg på eurovision tilsammans. Ungern gick det inte så bra för, nej, trots att den var värsta förhandstippad. Men Sverige gick det bättre för! I början då Sverige låg etta så kände jag bara: Okej, det är bara jag som lever med den turen att Sverige vinner exakt det året då jag inte är här... Men det skulle vart kul om Sverige vann ändå. Jaja, Nästa år kanske. Jag gillade Irland också föruton mina två "hemländer".
Födelsedagsbarnet! Grattis Josse på 17 års dagen!!! :D


Nordmani, Sofia och Tea :)

Blev riktigt trött efteråt också och hela söndagen gick jag runt och halvsov.


Veckans plugg-lista:

Idag: Matte (spanska)
Tisdag: Spanska
Onsdag: Svenska, naturkunskap
torsdag: Svenska, naturkunskap
Fredag: Fredaaag! :D

♥ Socker Söt Kärlek ♥

:)


Vacker utan spackel

Speckad helg denna! Kom hem för inte så länge sen, har hunnit duscha och äta och nu sitter jag med matteboken. Och snart ska jag iväg till tjejmiddan med de bästa! :D Imorgon blir det matteboken hela dagen också och spanskan eftersom nästa vecka gäller nationella i matte och sista spanskaprovet!


Ska börja fixa med visumet snart också. Ska gå till en fotograf, sen måste jag fylla i en fet blankät på nätet... inte så farligt tror jag, bara lite jobb. :)

 


Fredan den 13e

Nej, det har inte hänt så mycket otur med mig idag än, förutom att jag kom en halvtimma för tidigt till skolan, glömde några viktigare saker hemma och att extratestet inte gick så bra, men det är bara vamlig Lea-vardag.

Fast nu ska jag gå och träffa Hanna och Jenny i stan... så man vet aldrig. Man ska inte dra förhastade slutsatser!
;)


shorts eller horts?

Säger ni "shorts" eller "horts"? Tydligen finns det folk som säger "horts" alltså uta "sj" ljude som i "sju". Så säger jag, alltså med "sj" ljudet. Men jag kom att tänka på att egentligen så heter det väl shorts som short. Inte "sj" utan ett "sh" ljud.. Haha, kan man förså min förklaring? Intressant fakta ya know.

Idag var det en väldigt speckad dag! Fick reda på att jag skulle göra bedömningslabben idag helt från nowhere! Så idag gjorde jag en labförberedelse, en labb och ett labbrapport!!! Väldigt mycket på en gång ska ni veta! Slutade skolan 6 på eftermiddagen!

Kollar på eurovision song contest just nu. Ganska halvtråkigt är det egentigen, men jag ser på det ändå hela tiden för det är ändå mysigt. Såg ni Saade, va, va? Jag är supersupersuperstolt eftersom min danslärare, Dan, var bakrundsdasare! Om ni inte såg får ni kolla på lördag! Ja, jag har tjatat om att mina andra danslärare var med i melodifestivalen osv. men det är så inte lika coolt att de syns i typ en sekund till skillnad från att han syntes och sjöng inför typ hela Europa (och Australien...?)!!! Plus så är Dan den läraren jag har haft "längst" som danslärare av de alla just nu. Så Grattis Dan! :DDan längst till höger. Woopsi, snodde bilden. Hoppas det är ok. Höhö ;)

Mitt namn: Distraherad94

Svenska läxa. Jag är snart klar med den. Vill bara sova!

Träningsverk i magen också efter gårdagens två danskalsser. Me gusta träningsverk för då är man ett snäppet närmare biff-stadiet! ;)

Jag fick mitt visumunderlag idag. Jag ska tillbringa 4 timmar nästsista skoldagen på amerikanska ambasaden. Lääskiigt! Eller nej, jag vet inte. Läste lite om att jag kommer att få ett papper som jag måste ha för att jag ska släppas in och ut från landet. Fick tanken: Vad händer om jag tappar bort den i USA? Hahahaha! Ultimata failet! :P
Skulle vara typiskt mig att göra något liknande.

Skriver mer om visumet när det är lite närmare.

Vill också bara skriva att jag hade besöksrekord idag wohoo! Happyface!

Lång lugg

Min lugg börjar bli för lång... Dags att klippa den! Ushibush! Jag lovar att jag kommer att faila med att klippa den själv!

Det var varmt igår!!! Kände ni hur härligt och varmt det var igår?! :D Jag gick med shorts till skolan! En vecka efter att det snöade också! Men vad är det med att klaga på värmen? Jag förstår inte! Är det kallt klagar man på det och när det är varmt klagar man på det.... Muppar!

Alltså... jag vet att det räknas som typ lillgammalt att snacka om vädret men, men....

Snart bär det av till skolan. Vet inte riktigt vad som kommer vänta mig där! ;)


Efterlyser alvedon.

Ok, blogg.se har dampat i helgen. Bajs på det lite känner jag, höhö! Mitt första dopp var igår och inlägget publicerades bara idag men jaja.

Dagen kort:
Sista veckorna! Måste-hålla-ut! Hade spanska "nationella" idag. Sjukaste och konstigaste provet någonsin. Engelska np imorgon och matte np om en vecka. Dansen kul, fast hängde inte med. Huvudverk! Måste äta och sova ordentligt så man får bra på nationella imorgon!

Anyway! Ni vet ju att min gamla mobil gick sönder under påsklovet! Det var inte så sorgligt eftersom jag visste att den inte skulle klara sig till USA. Det sorgliga var då jag fick en gammal Nokia istället eftersom pga. att jag ska till USA så får jag ingen ny för tillfället. Mobilen kunde inte skicka sms, stängdes av varannan timma lite random och hade ingen veckarklocka (minst farligt, ja, men ändå. Man måste ju vakna på morgonen).

Så Jag fick/fick låna Hannas gamla sony som är typ nästan likadan som min gamla! Perfekt för mig. Inte för high-tec så man riskerar att den blir snodd och den funkar! :D tack Hanna, du är bäst!

Sony:n jag fick från Hanna tillsammans med biffen!


Första doppet!

Idag så tog jag årets första dopp mina damer och herrar! (Eller tekniskt sett så var årets första dopp den 1a januari eftersom jag firade nyår i Thailand... Men det räknar vi inte då för det var inte Sverige, höh).

So here you go! Min första "videoblogg"! Väldigt failad, haha! Ska komma med pratklipp någon gång... Då jag känner mig mer bekväm med att sitta ock prata med en kamera. Haha!

 

Tack Hanna för att du filmade! Fast man ser inte att det är jag riktigt kom jag på... Fast det är jag! Jag lovar, Haha!

:P


6 km!

Idag tog jag till mig orket och joggade 6 km! Känner mig stålt lite smått. Innan det var jag på dans och sen var jag med Hanna en sväng i stan. Dagens roligaste var då vi gick förbi slottet på Gamla Stan och några vakter ni vet, gick förbi precis framför oss och typ fem turister stod med sina filmkameror och just då vakterna står framför oss så skriker ena vakten till och Hanna hoppar fem meter upp i luften! Hahaha! Rolgare om man var där kanske. ;)

Har kollat på några klipp på youtube på Cougarettesen (dansgruppen i skolan jag ska till). Jag blev lite orolig för de är jätteduktiga och man måste göra audition som sagt. Själv har man dansat i typ fyra år eller mer, men jag är inte vig direkt! Plus så har jag aldrig gjot en audition i hela mitt liv. (Då räknar jag inte de två failade filmauditionsen för länge sen, haha). De är typ som cheerleading och dans blandat. Lite mer dans och massa vighet ungefär. Får börja strecha oftare nu då!

Några bilder från igår:

<3

Ja, såhär vig är jag just nu då... (mitten) Men jag diggar bilden!

Vad hände här då?


Trött

Jag är dödtstrött... har flummat med de bästa hela eftermiddagen! Det var skoj! Kommer med bilder imorgon. ;)

Svar på Amandas fråga:

"Du hade väl fått en välkomstfamilj? Vad är poängen med att ha det egentligen? :)"

Ja, alltså det är ganska flummigt egentigen och jag har inte heller helt fösrtått vad som är poängen, men innan så sa de på informationsmöterna att man inte bara placerar enligt familj utan också enligt skola. Alltså om det finns en skola som matchar ens intressen så hittar de en familj i det området.

Men vad det här "välkomstfamiljen" är bra för är väl att jag ska ha någonstans att bo när jag kommer dit ifall de inte har hittat någon familj tills dess? Men i telefonen sa de att det kan bli så att jag bor hos min välkomstfamilj hela året, det kan vara så att både jag ock Annika byter till andra familjer eller så byter en av oss. ;)

Det jag inte förstår är att ifall den här familjen har valt att ta emot studenter varför kan det inte vara för hela året? varför måste det vara tillfälligt? Ja... alltså är det typ samma sak som din fråga... Så jag vet inte. Jag väntar bara på ett mail eller liknande med mer info nu. :P

Sommarlåt!

Årets sommarlåt har kommit, yeyy! Minns förra året med "Stereo Love". Sån Malta låt så jag får gåshud! Underbara minnen! Minns att den spelades låångt innan sommaren också och jag blev irriterad för att jag trodde att den aldrig skulle lyckas bli en sommarlåt eftersom de spelar den så mycket innan, men det blev trots allt en sommarlåt! (Ordbajs).

I alla fall. Här kommer årets sådanna låt! Jag får lite Malta känsla till den här också fast låten inte ens existerade då... Muppigt. Undrar vad man får för fina minnen till den här låten i sommar då? :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2242904/blackkey?claim=nch3vgruc9t">Följ min blogg med bloglovin</a>


Nevada - roliga lagar


Nu följer jag trenden från många andra utbytesbloggar och skriver roliga lagar som finns i staten som jag ska till. Jag vet inte hur mycket av detta som är sant, men jag kollade och samma lagar står på flera sidor så det kanske stämmer?

Roliga Lagar:
 • Det är olagligt att köra en kamel motorvägen.
 • Det är fortfarande "lagligt" att hänga någon för att ha skjutit din hund på din egendom.
 • Män som bär mustascher är förbjudna att kyssa kvinnor.
 • En man är förbjudet att köpa drycker till mer än tre andra människor än sig själv under loppet av ett dygn.
 • I Reno får inte bänkar placeras i mitten av gatan
 • Det är olagligt att dölja en sprutmålad kundvagn i källaren.

Och nej, det är ine bara öken i Nevada som ni ser på bilden! :)

Cougars!

Min skola där jag kommer gå nästa år. Då jag tyckte kärrtorp var en stor skola med 1200 elever så tänkte jag inte riktigt på att jag kommer gå i en skola med 3500 elever året efter!!! Ca. 50 klubbar finns det. Det finns massa flummflumm som jag har sätt som ukulele club, ultimate frisbee, model united nations och comuter/robotic club haha! Precis som man tänker sig high school. Men såklart så verkar dans roligast men också tennis, simning och golf finns som verkar kul! Jag vill typ prova på allt! Yearbook har jag hört att det är kul också.

Nu är det dags för Lea att bli nervös känner jag eftersom det är gaanska nära. Lite mer än två månader nu bara!!!

Coronado High School


Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Till och med en atombomg skulle kännas uttjatad efter att man loggat in på fb och såg att alla skrev om det. Man känner bara," ja, jag ser att det snöar!" haha, men det är därför man bara måste älska facebook.

I alla fall... det här är nog det sjukaste vädret hittils! jag har aldirg varit med om att jag har suttit ute och solat en dag och en vecka senare så snöar det på samma ställe! Ironi till hundra!

På tal om nått helt annat! Kolla vad min familj tog med sig hem till mig igår!!!
Maaassssaa Gooooodiiis!!!Beach '11 vet jag inte vad det blir av nu, haha! Men nu mina vänner ska ni få smaka på riktigt godiiis!

Henderson, Nevada

Idag så sitter jag i skolan, glad efter att jag precis blev klar med kemiprovet (som gick relativt bra) då min mobil ringer. Då jag hör att det är från EF tänker jag, okej det är nog någon påminnelse om avresemötet eller liknande. Då hon i telefonen säger att de har hittat "en alternativ placering" så börjar jag smått freaka inombords!

I alla fall, såhär ligger det till:
Jag har fått min placering och jag kommer (troligen) att bo i Henderson, en stad på gränsen till Arizona och väldigt nära Kalifornien också och ca 20-30 km från Las Vegas (hur coolt är inte det?!). De har hittat en skola till mig, men just nu så "bor" jag hos en välkomsfamilj, dvs. så är det förmodligen inte de jag kommer bo hos hela året och jag kommer bo med en tjej som heter Annika, en utbytesstudent från Schweiz. Jag vet inte vilka familjen är förän både jag och Annika har godkänt att det är ok att vi två bor hos samma familj. Yeyy Lea= Happy face!

Roligt att det var just i förra inlägget jag började påpeka min typ frustration övet att jag inte har fått min placering och TADAA! ^^

Enligt bilderna verkar det vara en ganska okej ställe liksom, haha!!! :D

D.Ö.D.!.!.!

Har gätt upp...

Är så fett sur för att jag inte kunde åka till Ungern plus så känns det som att alla börjar få sina placeringar och att det känns som att jag också gärna vill få min nu!

Anyway, muntrar upp mig själv med denna innan jag går och sover för dagen (förevigt helst). En bra påvisning varför jag gillar killgrupper mer än tjejgrupper (bortsätt från eye-candy ofc)!!! Dansen är nog det grymmaste jag har sätt! Vill typ hoppa upp på scenen och vara en del av gruppen, haha lol! Plus så är låten så awsome så jag dör!


Ensam hemma

Eftersom jag inte kunde följa med till Ungern så är jag ensam hemma hela helgen! Det är jättemysigt! Man slipper smyga på kvällen när man kommer hem så att ingen vaknar. När jag kom hem satte jag på hög musik, tog en lååång dusch och nu sitter jag framför tvn och bara chillar! :)

Imorn så kommer Josse och Hanna över och vi ska plugga. Wihoo, fekke! :D <3


Gammal muppbild. Jag i grömt då och Lina och Sofia... ;)

RSS 2.0