K-pop Master dag 2 aka. SHINee dagen ♥

Herre jisses... Denna dag.

Vi åkte inte ner till MGM så tidigt som på fredagen, men vi var där vid 2 tiden. Vi träffade några hysteriska SHINee fans utanför som sa att de var på väg från flygplatsen just då. Jag blev helt hyper. Min mage vändes ut och in och mina ben skakade, men det visade sig att det var felsignal och att de redan hade kommit någon timma innan, vilket var coolt på ett sätt, för det betydde att vi var i samma byggnad som de (!!!), fast MGM är gigantiskt och jag listade ut att eller så vilade de eller så repeterade de, vilket betydde att de inte skulle gå runt i byggnaden där risken att möta fans fanns.

Så vi gick runt i hopp om att se andra idols eftersom det fanns trots allt 27 (bara 5 b2sties kom) idols någonstans i byggnaden!

Likt dagen innan, gick första delen av letandet ut på att socialisera med fans, vi skaffade aqua blue ballonger också under tiden (SHINee ballonger!) som några delade ut i lobbyn.

Efteråt så ser vi G.NA gå förbi!! Vi såg henne gå förbi runt 4 gånger! Vi sa hej till henne och allting, men det var bara runt fjärde gången som vi faktiskt vågar fråga om autografer (eftersom i stort sått alla managers som var bredvid artisterna var riktigt stränga)! Så jag fick G.NAs autograf!! (Vi fick inte ta bild).

Efter fjärde varvet runt casinot så bestämmer vår lilla nyskapade stalkergrupp att vi ska sätta oss o vila i McDonnald's då någon kommer och säger att två från Brown Eyed Girls står vid Starbucks! Så vi går dit, de hade en mycket elakare manager än G.NA och lät oss inte be om autograf, men en smygbild lyckades jag att ta, hihi!

Det var verkligen som en dröm nu när jag tänker på det i efterhand. Hur ofta kan man gå runt i en byggnad, medveten om att det är såå många underbara människor som man tycker om i samma byggnad och ha en stor sannolikhet att springa på någon! Jag vet inte, och jag tror inte jag någonsin kommer att uppleva det igen.. Suck. Ta mig tillbaka till helgen!!

Sen var det dags för själva konserten igen. Återigen så måste min karma ha varit riktigt bra, haha! Övre delen av arenan var avstängda igen, och vi var i stort sätt de första att komma in genom portarna, så vi ger våra gamla biljetter till mannen inne och han frågar: "vill ni ha golvplatser?" Pfft... tjaa... det är väl lugnt liksom, med platser som är vad? 2, 3 meter från scenen!!! Då jag annars skulle haft platser där man inte skulle sätt deras ansikten!!! Jisses vad jag hoppade upp och ner som ett litet barn...

Konserten i sig. Det går inte att beskriva! Men såhär kan jag säga. Mitt hjärta sa "omg omg omg det är de, de står där livs levande så nära och uppträder mina favoritlåtar" jag trodde seriöst jag skulle dö av hjärtattack just där. Samtidgt så var min hjärna motsatsen. Det kändes inte som att det var konstigt att faktisk se de. Man hör massa "de är så mycket snyggare i verkligheten" osv. för mig kändes inte det annorlunda! Jag menar, för mig var det lika vackra som jag har sätt de innan, och det är inget negativt alls! Det kändes som att jag hade träffat de så många gånger innan, som att jag återsåg en vän jag inte hade sätt på länge eller liknande! Jag vet inte om det bara är jag som är konstig eller någonting, eller bara att jag var hög på att se de som jag inte faktiskt tog in att, jupp, det är de!

Det som fick mig mest chockad var efter Brown Eyed Girls så var det TVXQ dagen innan och de var avslutningsnumret. Jag var helt övertygad om att SHINee skulle vara avslutningsnumret för andra konserten. Så efter B.E.G så viskar jag till de bredvid mig "ooh, nu är det DBSK!" Jag kollar inte ens åt scenen så jag hör intro låten, som var Juliette, spelas och en liten sketch om SHINee uppe på storskärmen.

Jag tror inte jag någonsin har skrikit så mycket i hela mitt liv. Jag hoppade två meter rakt upp i luften, och tja.. jag hyperventilerade... japp väldigt väldigt väldigt pinsamt att lystna på inspelningarna nu i efterhand... jag skulle nog förstöra min... lugna image om jag delade den på youtube eller liknande, där jag tror att den kommer sluta upp, eftersom Replay var faktiskt bästa inspelningen jämfört med mina andra klipp trots allt...

Under den där lilla sketchen så kollar jag inte ens på skärmen. Det som fångar mitt intresse var de blonda frisyrerna som dök upp bakom alla scendekorationer. Jag skulle kunna ge allt för att känna den känslan igen, haha!

Jag har ingen riktig Bias i SHINee. Det är nog därför de är mina favoriter, för jag kan verkligen inte välja! Andra grupper är det ganska lätt, men detta är så svårt. När folk frågas svarar jag oftast MinhoKeyTaemin, men jag älskar Onew också och Joungyun (eller faktiskt så älskar jag Jonghyun, men jag är ingen Fangirl av honom. Men SHINee skulle aldrig vara samma utan honom!!). Anledningen till att jag skriver detta är för att jag trodde att då jag skulle se de så skulle jag inse vem min bias faktiskt var i och med vem jag kommer kolla på mest. men nope, jag vet inte hur många gånger jag gick igenom alla fem av de och tog in att det var de. Men om det är någon så är det Key som fångade min blick. Min älskade Diva!

De såg så trötta ut! Jag kan bara tänka mig, två SHINee world konserter i Japan två dagar efter varandra, ta ett flyg till USA, vara totalt Jetlaggad och uppträda bara några timmar efter att de kommit fram. Dam you SM Entertainment!! (Hatkärlek. Skulle aldrig ha sätt, vetat av, existerat någon SHINee utan dem). Men låt dem vila! Ville bara kidnappa dem och ta hem dem och låta de sova i en vecka.

Jag älskar TVXQ, haha, men jag kunde inte göra nått åt att efter SHINee gick av scenen så längtade jag bara tills TVXQ skulle bli klara så jag kunde se mina SHINeesar igen, eftersom efteråt så kom alla upp på scen igen för att sjunga "arirang" en Koreansk folksång. Det var underbaraste stunden! Speciellt att mina (om vi nu ska välja) fyra biases (Minho, Key, Taemin och Mir) stod och pratade med varandra!!! Jag skulle kunna ge allt för att veta vad den diskussionen gick ut på haha!


Ännu en affish bild

B.E.G @ Starbucks :P


Jag och Mikiko. Min mage är ganska ut och in här. Bortsätt från frukost så kunde jag inte ens äta någonting varken på fredagen eller lördagen :P


Våra platser!!! Kolla vad nära!!!


Sistar :)


G.Na, Fina fina G.Na


MBLAQ ♥


Mir ♥


4Minute :D


B.E.G :)


♥♥♥♥♥ SHINee ♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥ SHINee ♥♥♥♥♥


TVXQ :)


Söta G.NAs autograf :) ♥

Jag kommer förmodligen skriva massa annat angående K-pop. Detta är en mycket konstig blogg kom jag på. Det är en blogg om en tjej som lever ett väldigt simpelt och lagom tråkigt, men bra liv i Sverige men flyttade till Las Vegas för ett år helt själv för att prova på High School och hennes liv kretsar halvt kring K-pop och hon skriver som att hon inte hade lärt sig att stava eftersom hon är för lat för att kolla igenom alla gramattiska och stavningsfel hon gör... :P

Kommentarer
Postat av: Emma

OMG VAD AVENDSJUK JAG ÄR!!!!! Du har sett SHINee och inte jag :C Skulle typ göra vad som helst för att få se SHINee live nu när dehar gjort sin comeback. JAG AVLIDER, vad deras nya album är bra! :)

2012-03-24 @ 11:39:39
URL: http://togetherapart.blogg.se/
Postat av: marre

omg så avensjuk!!

2012-06-02 @ 16:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0