Du vet att du har bott i Las Vegas för länge då...

... Du blir överlycklig då det regnar.

Haha! Det var stormigt och regnigt hela idag och igår. Inte så farligt som alla ansåg det att vara, men jag insåg hur glad jag blev då jag gick ut i regnet! Jag fick förmodligen lite hemmakänslor, men det var lite kul med tanke på hur mycket jag var emot regn i början av året och nu så blir jag bara överlycklig av den.

Fick också ett gulligt paket idag från min fina familj med bla. kex chokolad, yey! Blev glad över de och av de söta breven.

Det som fick mig dock lite mindre glad var att de också skickade med mina betyg som de hade konverterat från det gamla systemet till den nya. Ush vad jag blev besviken! Jag visste att jag inte hade så bra betyg förra läsåret, men de hade översatt alla mina VG:n till C:n! Jag hade hört att A var nästan en omöjlighet att uppnå, men C! Ett starkt VG Kunde väl ha varit ett ynka litet B i alla fall! För en stund tappade jag all min livsglädje och fick de vanliga tankarna "vad kommer jag göra med mitt liv med dessa dåliga betyg?". Vill nästan börja om 1an så jag kan förbättra mig! Men jag antar att det enda jag kan göra är att kämpa hårt de kommande två åren!

Jag var också och införskaffade mig en vattenflaska till tracken som börjar imorgon. Ja, allting ÄR större i USA! Haha! Men jag tror jag kommer behöva denna vattenflaska. Nästan 2 liter!

Beast!

Yey! Sådär två månader efter konserten så har jag klippt ihop klippen! Jag hade väldigt många klipp på Beast kom jag på, eftersom de var först ut, så jag bestämde mig för att göra ett separat klipp för de. Jag får se hur jag gör med resten, men jag ska nog göra resten snart också! Hoppas ni gillar det. Mina filmnings skills suger så kvalitén är inte den bästa men ändå! :)


6 Månader i US and A!!!

Long time, no see? Kan man minst säga!

I alla fall, 6 månader i USA, ganska konstigt! Inga kommentarer på hur det känns, för jag vet inte själv. Ibland är det konstigt, ibland är det för vanligt ibland är det jobbigt, ibland är det kul. Jag tror jag tänker för mycket på det så det blir jobbigt.

I alla fall, denna vecka var det finals hela veckan. Ganska enkelt. varje ämne var runt 2 timmar långa lektioner med 100 frågor som var multiple choise och en skriftlig del. Det är sorgligt hur enkel skolan är! Jag tror och hoppas på att skolan är inte likadan i hela USA, men jag tycker att det finns så mycket skolan kan bättras här!

Förra helgen var jag också på Miss America, skönhetstävlingen. Det var intressant att se eftersom det är någonting som är riktigt amerikanskt, haha! Det var skoj, eftersom vi var seatfillers, dvs så fick vi gratis biljetter och skulle fylla alla tom platser så det inte skulle se konstigt ut på TV. Så tills första reklampausen hade jag bästa platserna o tredje raden i mitten mitten, men sen så blev jag flyttad bak, men, men! Skoj var det!

Nästa vecka börjar Track and Field träningarna. Jag ser fram emot det eftersom jag saknar att träna så mycket så det inte finns, men samtidigt så är jag extremt rädd. Jag har inte varit såhär otränad i hela mitt liv. Jag menar, jag har inte tränat någonting i stort sätt på 6 månader! Tennisen var inte så svår så den räknas inte helt som träning. Jag har varit på två Track meatings och jag blir bara riktigt nervös. Tränarna verkar extremt hårda, och då menar jag militär hårda och många som  är med ser ut att vara riktiga satsare. Jag tror jag kan välkomna min grav! Men Det kommer bli kul! Skräcklängtar!

Jag för några veckor sen då vi körde hem från Flagstaff i Arizona och passerade Route 66.

P.S: Tack alla som fortfarande går in på min blogg dagligen trots att jag aldrig skriver. På ett sätt förstår jag inte. Jag skulle inte följa min egen blogg eftersom jag skriver, vad, en gång varannan vecka? Jag har fortfarande inte ens gjort klippet från konserten som jag skulle! Snart så! ;)

Gott Nytt År!!!

Hej allihopa! Jag nämnde innan att 2011 har varit det bästa året av mitt liv. Jag tycker att året fick även ett perfekt slut!

Sista dagen tillbringade jag med mina utbytesvänner då vi åkte ner till Strippen för att se nyårsfirandet i "The Entertainment Capital of the World!" Alla som bor i Las Vegas var inte särskilt intresserade av att gå ner dit eftersom de anser att det är för galet, och alldeles för mycket folk. Därför bestämde vi oss utbytesstudenter att okej, vi firar nyår tillsammans!!

Vi hade extremt kul också! Vi gick förbi alla nattklubbar och önskade svagt att vi var över 21 så vi faktiskt kunde gå in, men det var minst lika roligt att fira från utsidan!

Vi kom till Strippen tidigt på eftermiddagen och åt på en Sushirestaurang som ägdes av Koreaner, haha!! Vilken perfekt sista måltid på året, inte sant!!

Jag träffade en av mina kompisar från skolan två gånger på Strippen också vilket var riktigt flummigt med tanke på hur stor Strippen är och hur många människor som faktiskt finns där, så det var skoj!

Efter att ha gått hela Strippen ner och tillbaka stannade vi upp vid Ceasars Palace där TV studion var uppbyggd för högtiden, så vi ställde oss där för att flumma lite i bakgrunden som vi senare letade reda på på internet och ja, vi var med! Haha!

Trots att jag inte ville att året skulle ta slut så var det extremt kul att räkna ner och komma till noll och känna att ja, det bästa året av mitt liv fik ett perfekt slut!! Jag har verkligen höga förväntningar inför detta år! Jag har en känsla av att detta år kommer att slå 2011 vilket känns ganska svårslaget! Inte minst att hey, i år fyller jag 18 år!


På All you can eat sushi restaurangen, men våra extremt heta 2012 glasögon!! ;) <3


2...0...1...2
Jag framför MGM lejoner med mitt fula hjärta, haha! Mitt favoritställe i hela Las Vegas! ;) BTW, jag fick reda på under nyår att MGM är största hotellcomplexet i världen! Lite coolt! Då kan ni förstå frustrationen att vara i samma byggnad som massa fina K-popmänniskor, men inte kunna hitta de! LOL


New York New York. Det som var unikt med nyår är att denna dag är den enda dagen på året då de stänger av vägarna på Strippen och man kan faktiskt promenera på bilvägarna. Denna bild tog jag från mitten av bilvägen och jag antar att någon annan dag på året så kunde jag inte tagit denna bild!


Denna bild tog min värdmamma från några av deras vänners gård där de firade nyår! Är det inte coolt?


Jag hoppas alla också hade ett fint år och nyår!

Ta hand om er!!

P.S: Jag ska bli bättre på att uppdatera! Det ska inte gå två veckor utan att jag uppdaterar!!! jag antar att det är ganska normalt för utbytesstudenter att tappa lusten att uppdatera i brist på tid eller ork?

RSS 2.0