Jag lever!

Okej, jag känner att jag måste ju ändå fortsätta att blogga! Visa att jag fortfarande existerar. Så jag kom hem för en vecka sen från Ungern där jag träffade familjen. Det var lika skoj som vanligt. Alltså, trevligt, men samtidigt, "yess, hemma i Sverige igen!" efteråt... Vi gjorde ju en massa! Det var extremt varmt första veckan så man inte kunde överleva, och till skillnad från USA så överdriver de inte AC, nej, de har ingen AC alls. Föredrar USA i detta fall, haha!

Andra veckan hos pappas familj blev det lite kyligare och härligare. Jag älskar fortfarande dåligt väder efter ett år med bara sol! Tänka sig!

Så jag kom hem och nu i måndags började jag jobba. Jag jobbar på IP nära där jag bor och det är krävande! Jag blir så extremt slut efter varje dag! Men det är värt det och det är ju roligt att man gör nått vettigt på dagarna och inte bara sitter och stalkar k-pop, heh.

En vecka efter att jag har slutat jobba börjar skolan. Jag är jätte nervös hur det kommer att gå. Jag måste få bra betyg samtidigt som jag måste städa upp förra årets misstag så gått jag kan! Fighting till moi! ;)
 
 
Jack!!! Saknar denna stora, söta, gosiga kisse!! <3

RSS 2.0