Svar

Lilly: Hej!

Vad kul att du bloggar ofta igen (haha) :) Jag har några frågor:


1. Kommer du få va med på graduation?


2. Hur funkar det med att graduation är en vecka efter skolavslutningen? Vad händer veckan mellan?


3.Ordnas de där resorna så att alla utbytesstudenter i Nevada kan åka, oavsett organisation?


4. Vem ska du gå på prom med? Any ideas? :P


Tack för svar! Älskar din blogg :D

Hejsan!! Haha, vad kul att du tycker så, jag vet.. Jag är inte den bästa på att uppdatera kanske.

1. Ja, jag kommer vara med på graduation, men jag kommer inte ta studenten med de andra. Jag kommer bara gå och se mina kompisar ta studenten och uppträda med kören. Det kommer vara en utbytesstudent graduation med organisationen någon gång däremot.

2. Haha, det är en fråga vi ställer vi med. Jag vet inte. Skolan kanske bara kunde hyra lokalen för graduation en vecka efter. Jag vet att det kommer däremot vara en "senior trip" till Disneyland under dagarna emellan som man kan gå på om man vill. Det verkar inte som att det är så populärt bland amerikanarna av någon konstig anledning!

3. Dessa resor är för alla utbytesstudenter med EF eftersom det är folk inom organisationen som ordnar det. Olika organisationer planerar sina egna resor. Vissa resor är för alla utbytesstudenter i Nevada men vissa är bara med området man är i. Det är väldigt många utbytesstudenter i Nevada. Just i Las Vegas området så är det runt 100 utbytesstudenter bara med EF. Så ifall man skulle samla alla utbytesstudenter från hela staten från alla organisationer på en resa skulle det bli väldigt många studenter!

4. Hihi, ja, jag ska gå med en av mina killkompisar från kören till prom. Jag blev inte frågad på det typiska amerikanska sättet tyvärr, för vi i stort sätt bestämde att vi skulle gå, men det är ändå kul! Jag är glad över min date. I och med hans galna personlighet tror jag inte att jag kommer att ha tråkigt. ;) Plus så kommer vi att åka med en större grupp vänner och vi ska hyra en limmo och åka runt i den inna och efter!

Åh tack så mycket!! Vad glad jag blir! :D

Schema för den kommande månaderna

Här är schemat på hur den kommande tiden ser ut, vad jag vet hittills! dessa är de stora händelserna:

30 mars - Madness Recital, körens talangtävling
4 april - Värdpäronens bröllop
14 april - Ännu en körfestival
21 april - Carwash
27 aprill - LOS ANGELES, BABY!!! :D <3
5 maj - Prom!!!!
12 maj - madrigal breakfast
17 maj - track säsongen över
7 juni - skolavslutning
14 juni - graduation
19 juni - åker hem

Emellanåt så kommer jag och min värdfamilj kanske att åka till San Diego, det kommer vara en Senior tripp som är en "dags"utflykt (borde mer kallas en nattutflykt) till Disneyland, en Grand Canyon resa med EF som jag inte är säker på om jag ska åka på en, men kanske, det kommer vara en EF graduation, avreseparty och massa annat flummigt!!! Jag älskar mitt liv just nu!! Inte bara mitt liv här, men också att jag vet att även efter dessa få underbara månader så kommer det vara så underbart att komma hem och se alla igen och gå igenom ännu en kulturchock!!

I lördags var det tävling då som jag sprang på, jag kom trea! hon som kom etta var tydligen nr 1. i Nevada och vi visste att vi inte skulle ha en chans mot henne, och framför mig var en tjej från mitt lag. jag blev lite sur, för min coach glömde min medalj så nu vet jag inte ens om jag kommer få den, men jag hoppas innerligt att jag får den!

Min fot är också bättre, men jag vet inte, jag gillade att gå till skolans sjukgymnast, han var en trevlig prick, hihi, För väl "skada" mig oftare!

denna fick jag på min skadade fot... Ser ganska brutalt ut, haha!

 

Panera bread med underbara tjejerna för några veckor sen.

 Death Valley

Så som jag nämnde tidigare, Death Valley är den torraste, varmaste och lägsta platsen i Nordamerika. Ironin är stor då man åker dit och det regnar och är kallt. Alla såg verkligen framme mot utflykten som att vi skulle gå och bli riktigt solbrända under helgen, men så blev det icke.

När vi kom fram så fick vi på en rundtur i ett slott i närheten som var en snubbes som lurade folk till att komma till Death Valley för en icke existerande guldgruva. Det var lite flummigt det! Efter det åkte vi runt olika coola platser i nationalparken. Det är intressant hur stort det var och hur tomt det var! Det är inte utan anledning namnet är "Death" Om man skulle av någon anledning bryta ner mitt i parken så är man verkligen död! Det var ganska läskigt.

Efter det fick vi till platsen där vi skulle tälta, men det var jättestora vindar! Jag har aldrig varit med om så mycket vindar som denna!! Vi försökte sätta upp tältarna, men det blåste bokstavligen hål i väggarna på den så vi fick två val: åka hem, eller åka till ett hotell. Vi valde såklart hotellet och vi campade där istället, haha! Vi bodde sex pärs i varje rum, det var ganska flummigt!

Dagen efter så åkte vi vidare i den stora ökennationalparken. Det var ganska läskigt hur gigantiskt det var och hur dött det faktiskt var! jag tänkte för mig själv att tack gode gud att vi var fem bilar som åkte för om vi bara var ensamma och skulle krascha ner av någon anledning skulle det vara kört!

Sammanfattat så var det riktigt skoj, och på söndag blev det varmare också. Jag älskar alla dessa små EF resor som fina Nevada IEC:na ordnar! kan inte vänta till nästa, vilket är HOLLYWOOOOOOOOOOOOOOOOO:OOOOD!!!!!! :D

Tävling, hitta mig på bilden! ;)

 

Haha, vindigt?

Help!


3 stressiga men underbara månader kvar

Så nu har det tiderna plötsligt gått från då det inte händer mycket alls och jag har extremt tråkigt, till att livet är stressigt och underbart! Vädret är varmt, jag är i extremt bra form och springer en mil minst varannan dag, jag har gått ner kilona jag samlade på mig under vintern och aktiviteterna samlas!

Förra veckan hade jag inte ens tid att andas! Den enda gången jag var hemma var för att sova, och under helgen inte ens det!

Onsdagen så var det första Track Meetet, som jag inte kunde springa i, i och med de pappersarbetet som jag nämnde, som gör så att jag inte kan tävla. Men det var kul ändå. Att stötta alla sina lagkamrater! Coach sa att efter nu på lördag, som kommer vara min enda tävling som jag faktiskt kommer att springa, kommer jag att bli lagets manager. Så nu på lördag så kommer det vara en "Open Meet", vilket inte är en officiell lag tävling, så det är därför som jag kan tävla. Det gör mig lite nervös för det är tydligen de bästa som kvalificeras till det meetet och de lade mig i en mile lopp, dvs. 4x400m!!! Det gör mig glad att de ser att jag har potential att göra det, men ändå, jag kommer att komma sist! De sätter oftast bara de snabbaste och uthålligaste i 1200m och 3200m!

På torsdag så sprang vi runt 12, 13 km i stekhett sol under träningen och jag skadade foten vilket fortfarande finns och blir värre och värre efter varje träning, men jag var så extremt stolt över mig själv för att jag gjorde det! Det är väldigt lätt att samla på sig skador här verkar det som. Man ser minst en person dagligen gå runt med en ispåse för att dämpa smärtan någonstans, haha!
Efter träningen så var det körkonsert, vilket alltid är skoj. Sammanlagt tillbringade jag runt 14 timmar i skolan i sträck den dagen!

Fredag bestod av att alla utbytesstudenter i Cimarron åkte till en privat grundskola för att hålla tal om våra länder och om hur det är att vara utbytesstudent, till olika klasser. Det var extremt skoj! Jag var i grupp med japan och Italien, så Sverige var inte så populärt bland alla pokémons och pizzor, men jag var inte heller helt opopulär då jag nämnde att vi har prinsessor och en prins och.. fisk. Haha! Det var inte så lätt att säga så mycket om Sverige som skulle intressera 4-åringar, men ju äldre eleverna var såklart desto mer kul var det att prata till de.

Efter det kom vi tillbaka till skolan vid lunch, vilket blev en väldigt minnesfull lunch i och med att det var under den lunchen det blev klart vem jag ska gå till prom med! Hihi! :)

Efter skolan hade vi träning såklart, och senare så hade jag en och en halv timma på mig att packa och duscha och göra mig i ordning inför "voice", en konstutställning för high school konst för det mesta. En av mina klasskamrater i bild hade en bild där och det var min bildlärare som ordnade hela. Efter Voice så åkte jag hem med Solange och Yufei och vi gick och lade oss tidigt, eftersom 3.30 ringde alarmet på lördag morgon och vi åkte ner till skolan där vi åkte iväg till Death Valley, Kalifornien på en underbar utbytesstudent resa!!! Den kommer ha sin egna inlägg eftersom det var väldigt skoj!

Jag kom hem sent på söndag kväll, vilket återigen bara gav mig tid att krascha i sängen och sova till måndagsmorgonen för ännu en skolvecka!

Måndag var förvånansvärt en vanlig dag, men idag så var det körfestival! Jag slapp alla mina lektioner denna dag och fick tillbringa med alla mina fina körvänner. Vi kom tillbaka till skolan tidigt, runt 5e lektionen, så vi bestämde oss för att slå ihop några enstaka dollar hela klassen och beställa pizza!!! Så vi hade en gigantisk pizzaparty i skolan!

Bästa veckan på länge och de återstående tre månaderna kommer att vara så! Jag är så oerhört lycklig just nu! Jag älskar att ha så mycket att göra och alltid resa och inte ha så mycket tid att vila!


Track meet <3


Mina konstverk i skolan. :)


Fina Karen. Hahaha efter pizzapartyt!!!Japp, är man i USA så är man!


Röda partymuggar ftw! :)

Hoover Dam

Igår direkt efter träningen så åkte jag och min värdfamilj mer till Hoover Dam bara en halvtimma utanför Las Vegas. Hoover Dam är en gigantisk damm som försörjer Nevada och stora delas av Kalifornien med elektricitet. Den byggdes under 30-talet och många dog i och med det stora bygget. Ifall mänskligheten skulle dö ut, så skulle Hoover Dam vara den mänskligt byggda strukturen, efter Pyramiderna och den kinesiska muren, som kommer att hålla längst, så pass stabil är den. I och med bygget av denna damm så behövde men en plats där de kunde må bra och kunna underhålla sig i och med hårt arbete, och woala, Las Vegas föddes!

Så såklart så ville jag se den historiska platsen som var födelsen till staden jag bor i. Plus så ligger dammen precis på gränsen mellan Nevada och Arizona. I mitten av dammen går denna gräns, vilket är lite coolt.

Det var extremt fint väder! Det var riktigt varmt igår också, och efter träningen så är jag alltid full av energi, speciellt då det går bra på träningen!

 

 

Träningsoutfit weee!! ;)


RSS 2.0