Gott nytt år alla! Jag drar till Thailand!

Imorgon åker jag till varma Thailand wihoo!!! :) Väldigt taggad att lämna kalla Sverige ett tag och jobba på min bränna. Jag är väldigt ledsen över att min extremt snygga bränna från i sommras har försvunnit nu. Jaja, vill bara önska ett gott nytt år, för jag tror inte jag kommer blogga mer i år. ;)

Jag kommer nog inte uppdatera så mycket i Thailand för jag tar inte med laptopen, men jag ska minst en gång åt en dator för jag måste sjukanmäla mig från skolan he...he... (lång historia).

Ja, kort om min sista dag i Sverige: Packade klart idag då, sen drog jag och bowlade med fina gänget från klassen. Sen stack vi och åt suchi, mums, och sen körde vi Buzz hemma hos Sofia. Är inte så glad för jag förlorade stort på både bowlingen och Buzzen.... Jag suger... Men kul hade vi! ;)

Ha det såå kul allihopa! :D <3


OMG, ni anar inte vad som har hänt???

Nej, typ inget, ville bara få er upmärksamhet haha!

Idag var jag med kära Jenny, Hanna och Emelie i Nacka forum. Det var kul att umgås lite med mina kära gamla vänner! Jag känner mig så bra, för jag lyckades låta bli att käpa någonting! Jag köpte inte ens fika! Bara en milkshake.

Ska börja packa idag, vill ha så mycket som möjligt gjot, för jag ska kanske åka och bowla imorgon, jag får se hur mycket packning som är kvar och hur mycket det kostar, höhö.

En liten USA grej jag kom och tänkte på. Jag ska nog videoblogga då jag är i USA! Asså, inte så mycket "tja tja bloggen, Leeeea hääär"-Style utan mer visa hur livet är! Låter inte det kul?


Work it!

Tog min andra spruta idag, som sagt. Gjorde mycket ondare än första sprutan, men smärtan gick över snabbare. Efter förra sprutan hade jag ont i typ tre dagar, men nu gick det över på en halvtimma ungefär. Two done, one to go! Men den ska jag bara ta precis innan jag åker.

Åh gud vad jag skräck-längtra till USA! Jag erkänner, jag är skräckslagen, men jag längtra så mycket! Det är en sån konstig kännsla! Ibland känner jag att mitt liv skulle varit så mycket änklare om jag inte åkte, men hur kul är livet då man alltid ska välja den änklaste vägen? Jag har alldrig haft tanken att backa ur! Jag ser skitmycket fram emot USA! Mitt livs äventyr ju! :D

Jag kan inte fatta att om en vecka kan jag säga att "iår åker jag!" Shit va coolt! :)

Jag som aldrig har varit utanför Europa ska på torsdag bryta min Europa-oskuld haha! 2011 blir ett intressant år! Startar i Thailand och slutar i USA wihoo!


2010 i bilder

Januari:


Jag var fortfarande ett stort Jonas Brothers fan


Bitch vs. Sweet haha!
(hände inte så mycket under januari)

Februari:


Underbara vänner


Jennys födelsedag





ice bar


vi blev fika besatta

Mars:




Sista Falun <3


Mika live med Agnes


Underbara vänner

April:


Påsk haha!
(hade visst inte många bilder på april)

Maj:


Lady GaGa Live!!!


Bowling :P





Konfaläger på Gotland


Det närmaste vi kom till en klassresa var en sightseeng i stockholm med årskursen haha!






Jag konfirmerades

Juni:


Sommarvärmen kom!




Dasnföreställning på Göta Lejon.


Skojmusikalen blir en succe! "musikalfamiljen" kommer varansdra nära och vi vinner första pris i en tävling för hela landet!








Skolbalen!




Skolavslutningen. Jag tror inte jag har gråtit så mycket som jag gjorde då, innan.


Avslutningsgrillning.














Språkresa till Malta med bääästa SES300!!! Stor stor saknad! Absolut min favorit på året!

Juli:






Hanna, jag och Jenny åkte till Gotland (nr 2 för mig i år)









Sen åkte vi till Ungern för att träffa släkten och sedan åkte jag och några kusiner med farmor och farfar till Italien därav en dag till Venedig.


Söt kusin :)

Augusti:




"musikalfamiljen" Åkte till Gotland med vinnst pengarna (3e gången för mig detta år!)


Prisutdelningen för musikalen. Vi upträdde i kungsträdgården.


Jag börjar på Kärrtorps gymnasium, lär känna nya underbara människor :D

September:


Första värmdö vs. kärrtorp matchen för min del


Plötsligt blev det mycket plugg!


Linnea och Rebecka, som vi kom jättenära under Malta tiden, kom på besök :) <3


Jag fyllde år och fick min fina laptop!

Oktober:


Hösten kom...

November:




Satsade jättemycket på dans denna termin!


Julen närmade sig...

December:


Lea goes hardcore pluggis! :P




Idol genrep :)


Jul!






Hejsan!

Jag hatar att ha ont i magen! Heliga värmekudde hjälp mig! Jaja, Dagen var tråkig idag igen. Gjorde ingenting. Man orkar liksom inte att göra det i detta väder. Men det är faktiskt ganska härligt också att bara vara hemma.

Men imorn ska jag ut mer. Jag ska ta min andra spruta av tre till USA och sen kanske träffa några vänner. Jag är väldigt sugen på canderade äpplen mumms! Jag ska inte shoppa under mellandagsrean, hur mycket jag än önskade, men jag ska ju iväg till Thailand på torsdag så jag sparar mina slantar! Wihooo! Det ska bli så kul!

Hoppas min kära magen bestämmer sig för att bli bättre tills dess!

Men nu ska jag sussa!


Älskar musikaler med barn som sjunger bra!



Lite tankar

Det går inte en dag utan att jag grubblar över hur det kommer vara i USA. Det är oftas inte så kul, för jag grubblar över vilken familj jag kommer hamna hos. Det är jättefrustrerande att inte veta vart jag hamnar. Jag menar,det är det ända som jag inte kan styra över. Hemlängtan, att skaffa vänner och passa in, såklart det kan också bli en utmaning, men det styr jag själv, medans vart jag ska bo, vilka jag ska fira jul med istället för min riktiga och underbara familj, det i stort sätt viktigaste, har jag lagt i en organisations, också helt främmande människors händer! Scary!

Såklart så längtar jag extremt mycket till USA, men jag kommer inte vara helt lugn tills jag vet vart jag ska bo.

Jag kommer verkligen att sakna den mysiga julen med min familj, men det känns verkligen som att det var för en månad sen vi firade jul sist så jag antar att det kommer kännas som en två månader tills julen efter USA! ;) Samtidigt så längtar jag till julen i USA ännu mer. Med massa belysningar överallt, undrar om det kommer små barn till dörren och sjunger jullåtar som i filmer? Hahaha!

Mamma, jag och Anna :)



Idaaag

Idag var det juldagen som började förfärligt med att jag fick vinterkräksjukan. Jag trodde jag skulle dö, det var så hämskt! Jag orkade inte röra på mig och göra ett smack. Men det gick över ganska fort. Jag är fortfarande inte helt frisk, men jag kan äta och inte spyr upp det längre... mmm det låter så nice ellerhur?

Jaja, sen blev det ganska mysigt då jag mådde bättre. Vi kollade på filmer, det senaste var Sweeney Todd ,med Johny Depp, the hot old one ya know, som gick på TV nyss. Jag har inte sätt den innan men jag tycker den var ganska bra, bortsätt från att de var tvungna att lägga in massa blod och att alla dör hela tiden!

Hihi det är så kul för mamma gav mig denna värmekudde i present igår och redan dagen efter kom den till så bra användning. Min moder har en speciell talang och kan spå in i frantiden! Kanke kanske, men jag är i alla fall bra vän med denna gulliga värmekudde nu. ;)


Jul jul strålande jul

Julafton var jätterolig och mysig! Jag fick jätteroliga presenter! Jag önskade mig inget speciellt så det var lite extra spännande att få presenterna! :D Alla blev glada för mina presenter också, vilket gör mig extra glad. Jag var lite orolig att de inte skulle tycka om dem. Haha!

En lite lista på vad jag fick:

  • små roliga saker av mamma som peng-nösdukar, läppgland och värmekudde.
  • danskläder
  • 2 parfymer
  • rökelse
  • Kläder o pyjamas av olika slag
  • roligt pennskrin
  • Dagbok (menad till USA sa mormor, som jag fick den av. :D )
  • Och sist men inte minnst en upplevelse av pappa att jag får designa mina egna skor och sen få de!! :D Fetaste coolt!

 

Haha, Anna och jag :P

 

 

 

 

 

 

 


Good jul kära vänner! :D

Ho ho ho alla! Ha en trevlig jul allesammans! Jag ska klä granen snart och sedan ska jag nog hjälpa mamma med julmaten. Efter det blir det klappar! :D

Ha det såå trevligt! <3


Bästa låten!

Det här är den ultimata Falun låten. Varje gång jag hör den så tänker jag på sista falun. Underbara minnen. Men inte bara det, utan den är också jätte bra! Jag kan verkligen tänka mig att när jag är ledsen av någon anledning så kan jag gråta ut till denna underbara låt.

 

 

Sista Falun <3



23 december

Jag har bara chillat som planerat hihi! Har slagit in sista presenterna, dekorerat de men har fortfarande inte skrivit små lappar på de. :)

Granen utanför vårt hus, och mina presenter, fina va? :D


Dan före doppare dan!

Imorgon är det julafton, wippie! :D Mysigaste dagen på året! Idag ska jag nog städa, hjälpa mamma med baket, slå in och pynta mina paket och lystna på massa julmusik! Kan det bli härligare? Har redan målat mina naglar röda, ska kanske måla på nått mer juligt? Får se!

Har inte så mycket annat att skriva nu, återkommer senare idag!
cha cha!

<3



Flimm och Flumm!




Julklappsshopping - check!

Jag känner mig ganska duktig idag, för jag har inte bara köppt klart alla mina presenter, utan jag har även tagit en sväng förbi skolan och hämtat några antäckningar som jag kom på att jag behövde till en inlämning som min kemi lärare, väldigt generöst, la på den 25e december haha! Inte bara det, utan jag gjorde inlämningen och är klar med den! *applåder!*

Glömde skriva om igår, julavslutningen kom jag på! Det var lärarnas julspex, "scaretorp the movie" en skräckfilm med lärarna, lite roligt sådär, men det eleverna brukar göra är lite roligare haha!

Jaja, efter det så fick jag syn på en lite låda åvanför mitt skåp som jag fick från en hemlig beundrare! Lite mellanstadiestyle, jag vet, men väldigt smickrande! Undrar vem det är! :D

Nej, okej det var från Alexandra, vi hade julklappsutdelning i vårt lilla "gang". man drog en presons namn och skulle köpa till den. Så alla fick en precent och gav en. Gölligt :D

Tack Alexandra!

<3

 

 


Så varmt och härligt!

Ska iväg och shoppa de sista julklapparna idag och jag blev så glad då jag såg hur varmt och härligt det var ute! Nästan så att jag ska ha linne på mig, vem vet? Och solsken till allt! Är det ens värt att åka till Thailand?

Haha, tydligen är det gamling-style att prata om vädret, men nu känner jag att det är ett väldigt hätt tema för alla åldrar!


Knaas

Jag kan vara extremt knasig ibland jag, till exempel i mitt förra inlägg så blev det lite fel det där med betygen. Jag menar såklart att med ena blev jag nöjd och det andra inte he..he... jaja, skratta gott ni! "Haahahaha" ;)

Ja, sen var det en extremt knasig sak jag gjorde igår som jag fick förklarat idag hur knasigt det egentligen var!

vi körde killerboll och jag skulle göma mig o vakta flaggan, lite tråkig uppgift sådär, också dels för att jag inte såg själva matchen! Så jag tänkte "Okej, då jag hör jubel så är spelet över och ska kuta och hämta bollar". Men nu blev det knasigt då, för det är mig det handlar om liksom! Jag sprang fram tog massa bollar och kutade tillbaka till mitt lilla bås. såklart så åkte jag ut för man får inte hålla i fler än två bollar per person men det roliga var att jag fattade inte det tills spelet faktiskt var över och folk förklarade vad som hände för mig, att spelet inte alls var över.

Så tydligen så såg jag jätterolig ut och såg jättestålt ut för att jag tog massa bollar haha!

Jag tror inte att det här låter lika kul som det faktiskt var, men jaja...

Jag kan vara så virrig ibland! Haha en lite blondin inom mig kanske?


101220

Igaaag fick jag tillbaka två prov. Det roliga är att jag fick samma resultat, VG, på båda men med ett blev jag jättemissnöjd och med ett blev jag jättebesviken haha! Men ja, jag får satasa högre nästa termin ;) Samhällsprovet gick inte så bra heller som vi gjorde idag tror jag.

Idrotten köre vi sk. paintball utan paint. typ som killerboll alltså. jag sög ;)

Efter skolan stack jag, Hanna och Lina till Bromma centrum där jag alldrig varit! Det var lite kul, upptäcka nya delar av världen haha! Sen kom jag hem chilla galet, och nu är jag här, ännu ett sent inlägg, men vad ska man göra, man har ett liv utanför datorskärmarna liksom.. ;)

Imorgon är det avslutning och jag är jättejättejätteglad över det! Kommer bli galet skönt med lov! :D

Å, det är så mycket snö! Kolla lyktstolpen och bordet i bakrunden!


Hejj ångest!

Jag hatar att jag har ångest dagar innan jul, och det är inte pga julklappsshoppingen. Även fast jag bode ha ångest över det också men nej, det är på grund av skolan! Jag avskyr att jag har så höga krav på mig själv och att jag är bäst på att skjuta upp saker! Jag är extremt dåligt på att plugga och distraheras jättelätt.

Även fast jag har suttit hela igår och idag och pluggat ekonomi känner jag att jag inte kan ett smack! Det kommer gå extremt dåligt imorgon tror jag.

Jaja, skit samma, jag tycker inte om att skriva om skolan men vad ska jag göra, I'm a neard! :P

Det är bara imorgon och tisdag jag ska stå ut med och sen är det en långt och härligt lov!

Freedom!


Diss Piss!

 

Okej här kommer dagens/veckans/månadens (eller vad vet jag) tipps från Lea:

Franck Provost shampoo är inte bra! Ush! Jag provade den för första gången nyss och mitt hår stinker! Och det är en jättestark doft också! I allmännhet så vet jag inte än hur bra den är bortsätt från doften för jag har forfarande blött hår, hehe, men doften är inte okej asså... ;)


grinchen = Juul! :D

Åh, jag blir alltid så glad då jag ser grinchen! Då får jag alltid riktig julkännsla! Jim Carry måste nog vara den klockrenaste skådisen! :) Kärlek till honom!

Nu siter jag och lystnar på David Archuleta, en mycket bra artisk och han måste nog ha ett av de gulligaste leederna ever!

Sitter hemma vill inte ens gå ut en sekund för jag vill inte bli förvandlad av den onda häxan - vintern - till en snögubbe, och bara längtar tills vi ska åka till Thailand! Har planerat vad jag ska göra på flyget och hur mycket jag ska shoppa och jobba på min snygga bränna där! :D

Samtisdigt så snurrar ekonomins grunder i mitt lilla huvud, vilket inte riktigt passar in i bilden...

Lina, Sofia, pluggish!..?

Josse som joina vår klass och jag kör wb-fjortizz ztyle!


Anyway ska nog sova nu! :D

Tja tja bloggeen! Natti natt!

<3

Highway man

Jag har ingen fantasi så mina rubriker är låttitlar. Kan man vara roligare?? :D

Idag och imorgon är tråk-dagar eftersom jag sitter hemma och pluggar samhälle! Kul liv? Absolut!!! Sen ska jag kolla på grinchen! Bästaste julfilmen ever!

Jag, Hanna och Jenny har börjat planera sommaren redan nu hehe, och sen fick jag reda på att de kanske skulle kunna följa med till Ungern i sommar! Det skulle vara så himla skojsigt! :D



Såhär kul kan man ha det på en dag som denna:

Från normal... genom galen... tills man går in i väggen och får en gigantisk hjärna!

jag ligger nog på den sista just nu ;)

Here without you

Idag var det skoola! Lång dag med jag överlevde wohoo! :D

Sen fikade jag med Hanna och så svängde jenny penny förbo tjohoo! Vi hade väldigt kul vi, snacka om min framtida man... åh vilka ljuva tankar!! ;)

Sen kom jag hem och jag kollade på filmen på tv som heter typ elf? Var en julfilm. komedi för barn typ fast sånt gillar jag haha! Den var typiskt amerikansk men vi älskar den ändå!

Underbart med fredag, och med tanke på att det är exakt en vecka kvar till julafton så blir man ännu gladare!




1+1=3

Ja, dagen var mycket skön, bara en enda lektion. Julspelet var att kören sjöng, lite roligt var det då killarna sjöng en tjeck liten spexig trudelutt haha! Datakunskapsprovet gick ganska bra tror jag. Jag missade bara på två grejer. Det var lite kul för min datakunskapslärare ringde mig när jag kom hem och jag fick såklart panik för jag trodde att jag hade gjort nått fel, men det var bara någon som hade råkat  ta med sig provet hem haha!

Jag har under denna vecka kommit på två jättecoola funktioner med min laptop, även fast jag har haft den i några månader nu hihi! Sånt är roligt! :)

Jag börjar bli riktigt trött på snön nu. Ush! Det är roligt ett tag. Man tycker det är fint och mysigt, men sen blir snön smutsig och isig och irriterar en.
Såhär vill jag gå till skolan varje dag: shorts och nått linne och när jag kliver ut ur dörren möts jag av solsken och värme och inte mörker och snöstorm! :(




Tja tja bloggen!

Det är Leeea häär!!

Snart bär det av till skolan! Så skönt att svenska läraren är sjuk, för vi har inte matte heller för A kursen är klar så vi ska till skolan nu, kolla på julspel o sen skriva Excell provet o sen är dagen klaar! Efter det är det då provet i samhälle och talet kvar innan lovet! Va skönt! Fast måste plugga feta mycket till samhället :S

Jaja!

Haha man måste bara älska ica reklamerna haha! Älskar slutet då Jerry: "Fjooortis!" Haha!


Sista veckan!

Usg! Förlåt för sämst updatering, är inne i en veckan med massa jobbiga prov! Idag hade jag matte nationella och det gick inte så bra. Eller jag vet ej, kanske kanske ett MVG...? Vi får hoppas! Imorgon har jag Excell prov och det är jag så inte taggad för för det är jättejobbigt! Efter det är det fredag utan nått särskillt, men sen på måndag är det samhällsprov och sen på tisdag, sista dagen, med svenska tal. Fjuff! Julen rädda mig från denna förfärliga vecka!

Sitter och skypar med Lina, Tea, och Sofia, eller bara Lina nu för de andra har gått hehe!


Nya Zeeland

Imorn har jag engelska redovisning, jag tror det kommer gå helt okej om jag inte snubblar på orden. Att hålla ett föredrag på engelska känns som att springa. Det går jättebra fören man snubblar på en sten. Om man snubblar på ett ord så kan man inte ens förstå vad jag säger, och ibland känns det som att jag pratar för fort. Måste verkligen tänka på att prata ordentligt!

Jaja, idag försov jag mig till 8 då vi började 8.10!!! Det var faktiskt inte mitt fel nu, för jag hade ställt min klocka dagen innan och det stod att den skulle ringa, men ack! Haha! Bad pappa att väcka mig innan han skulle hemifrån imorn och eftre det. Idag var det faktiskt helt ok att komma försent för det var lucia och ingen tog närvaro o så, men ändå. Men om det skulle varit på onsdag då vi ska skriva nationella prov 8.00 så skulle det varit liite surt haha!

Nu ska jag öva på lite engelska och sen kanskekanske läsa samhälle om jag inte somnar. Så ta hand (och fot) om er!

P.S: Jaa Unni... videoblogg...? Vi får se, vi får se!!! ;)

Musse på labben för typ en vecka sen ;)


bajs och kiss

Det här blir ett såndär random inlägg för jag har absolut inget att skriva om. Hej, jag heter Bengt... Jag jobbar på en knappfabrik om ni skulle undra btw!

Jaja, kom hem från Sofia för ett tag sen. Vi hade... kul.. Haha! Väldigt flumflum. Jag Längtar, längtar tills det är tisdag nästa vecka för då har jag gjort ALLT för denna termin! Alla prov, inlämningar osv.

Imorn är det Lucia i vår kära skola, fast det jobbiga är att det är 8.10! Tidigt! I-lands problem asså...

Åh! Min Statistik skulle kunna vara en riting för en berg-och-dalbana! vad vill ni läsa om på min blogg? Skriv jättegjärna för jag har torka lite då och så. Frågestund? Komentera! :D


Åh neejjj!

Sitter hos Sofia nu, Åh nejj! haha. Vi skulle gjort vår engelska redovisning, men det blev inte så då helt hehe! hade ingen dans idag heller...

nu sitter de och gör värsta planerna för vad de ska skriva på min arm... Töntar! :P

Skriver mer sen! vi hörs hej! :) <3

Läskigt

Det är roligt att just idag så pratade jag med Hanna om vi tror på ödet eller inte och kom fram till att vi inte tror på det, men ändå så kommer det ibland tillfällen då man undrar om allting är förutbestämt.

Det som hände var att jag och Hanna var och handlade julklappar på Drottninggatan idag, men vi tröttnade så vi bestämde oss att åka hem och köpa resten av klapparna någon annan gång. Detta var ungefär 16.30 och 16.50 så exploderade första bomben på drottninggatan. Terrorförsöket blev i vilket fall inte som de hade planerat det som tur var, men tänk om de hade lyckas och om jag och Hanna hade valt att vara kvar och shoppat?

Ush! Läskigt vart världen är på väg!

DN: http://www.dn.se/sthlm/bil-exploderade-i-centrala-stockholm-1.1225750


Roligaste dansen någonsin!

Koreografin vi gjorde i början av terminen.

Jag längst bort, längst fram i lila :P


"dröm outfit"

Måste bara sno denna kategori från jenny för en dag för, jag har kärat ner mig på en outfit! Åh, måste ha!




Julklappar!

Ja, det är roligt med julklappar! Eller? Jag vet inte riktigt. Det är ganska jobbigt att shoppa massa presenter och det är svårt att komma på vad alla tycker om! Tänk om man köper fel och personen inte alls blir glad! Motsatsen är inte heller helt kul, då man får någonting som man inte behöver så mycket och så måste man visa att man är tacksam ändå. Det kan vara jobbigt det där, men när man väl lyckas så är det jättekul! :D Tummen upp för julen ändå :) Älskar massa julmusik och julpynt överallt!

Det handlar egentligen inte om presenter ska man säga då, ja, men det är en stor del av julen människor! ;)


Besluts ångest

Jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska välja för dans! I början så lutade jag mer åt att jag skulle välja Daniels dans, men nu är jag helt förvirrad pga att det är föreställning i vår! Förra året hade jag så kul med Evas grupp och jag vet inte om jag skulle kunna stå på scen med alla mellan/avanseras människor. Men jag vill dansa med Daniel! Hjälp mig någon!

Daniel                                                           Eva

Så roligt!

Jag skrattar så jag får tårar varje gång jag ser denna! Så klockren, men ändå så random!!


Random Dag

Dagen började med matte nationella då, det gick ganska bra faktiskt. Sen Svenska - höll ett tal som jag var helt oförberädd på, fast det var meningen, matten - kollade vi på en skum mattefilm, datakunskap - behöver jag äns säga någonting?

Efter skolan så var jag på ett event som jag fick inbjudan på, ja ni vet hur det är, har man 18 läsare om dagen får man tåla att folk vänder sig om när man går på stan, vill ta kort med en och så, men det finns massa fördelar som dessa bjudningar!

Allt började med en glamorös mellanmål med Hanna, på MacDonken, stod i kö i typ en halvtimma för det var så mycket folk!

Sen var det eventet då, ja Idol genrepet inför imorgon. Det var ganska härligt faktiskt, se hur det kommer se ut imorgon före alla andra liksom, man vill ju vara först med allt!

Sen var det kameran då, den var så besatt av oss att den nästan nockade oss flera gånger. Suck. ;)

Haha, nej ska nog inte goes Kissie-style, eller vad tycker ni?


P.S: Lystnar på så himla tung musik asså! Ni anar inte! P3s dokumentär om finanskrisen hahaha! (sam. läxa)


"There's a hole in my face"

Spanskaprovet känndes bra, men man vet aldrig. Sen kollade vi lite på sagan om ringen på svenskan igen. Jag tycker om svenskan, jag menar, hur många kollar på film varje lektion? :P Även fast det bara ör typ 10 eller 20 min varje lektion, men ändå!

Sen efter skolan så gick jag och Hanna till Bernadottes öppet hus bara för att träffa Jenny. Det var lite jobbigt för vi behövde sitta där på den där långa föreläsningen som man gjorde hundratals gånger förra året och lystnade på samma sak i varje skola. Skoj haha! Sen så drev vi med en av Jennys snygga kompisar om att vi var nior som inte fattade någonting av det nya systemet så han behövde förklara, men det var fett jobbigt för jag höll på att börja skratta så han tyckte att vi var jättekonstiga! Haha så kan det gå!

Imorn är det matte nationella och jag är skit taggad! Fast inte riktigt.

Så vi hörs tjatja bitches! :P

http://weheartit.com


Woops!

Haha, märkte nu att kortet som man måste lämna i början av varje dans glömde jag att lämna och tog med mig hem haha! Så får DC för att de sätter ihop schemat dåligt! :P

Ettan står för att dansen är i sal 1 om nån skulle undra :)


Att dansa eller icke dansa......

Eller, jo det är nog dansa som är svaret på det, men "VAD?" är då frågan. Ush! Idag kom nästa termins planering ut på DansCenter och jag har bara ett ord: Dåligt!

Jag tycker att den är extremt dålig av skälen:
  1. Michel slutar som lärare på DC!
  2. Daniels och Evas dans (måndag och tisdags dansen) Krockar!
jag vill bara lägga mig ner och gråta! Att Michel skulle slutar var inte en så stor chock eftersom han var sällan där, men att Daniel och Evas dans, mina två andra favoritdanser är exakt samtidigt får mig och må dåligt. Nu måste jag välja vilken av de jag ska gå på! Det är som att välja mällan om man gillar julmust eller påskmust mer. Det går ej!!!

Det som är bra med Evas är att jag har gått där i mer än två år och vi i gruppen har en jättebra sammanhållning. Det som talar emot Evas är att jag böjar känna att Evas danser börjar bli för lätta!

På Daniels har jag bara gått 3 gånger men han är så cool och koreografierna är så coola! Plus så känner jag att hans är mer "utmanande" eftersom det är så hög grad på gruppen. Snälla någon hjälp mig!

Våran uppträdande med Evas grupp i våras:

God morgon!

Ja, idag har jag studiedag aka K-dag, som alla andra högstadie och gymnasieelever eftersom våra kära lärare pratar om hur det nya berygssystemet ska se ut. Det tycker jag är mycket bra! Diskutera mer så kan vi vara hemma sålänge! :D

Haha, nej, men det var jätteskönt att få sova ut! Speciellt med tanke på att på torsdag, då jag annas börjar 10.15, måste jag börja 08.00 pga nationella prov i matte. Wippie...

Så nu ska jag förtusan plugga massa spanska och jag kämmer såhär inför det:


The fat cats had a heart attack

Imorn har jag K-dag och då blir Lea glad för då får hon sova ut! :D

I dag så var det en helt vanlig måndag. Ganska körigt, men det är jättehärligt efteråt. Det är faktiskt jättebra att måndagar är jobbigast för då har man den snabbt överstökad i början av veckan! :D

Efter dansen så är det så roligt att bara sitta och snacka massa flum med bästaste Maria, Agnes o Sara! Nästa vecka är det sista dansen på terminen och då ska vi ha en avslutningsfika med gruppen. Mysigt!

Idag är det den 6e och det är en tradition i Ungerna att tomten kommer under natten mellan den 5e och 6e och lämnar godis i stövlarna. Egentligen ska man lägga stövlarna i fönstret, men det har vi slutat med hihi! Jaja, jag fick brända mandlar och toffifee! :D Gott!

Ja, för de som undrar, tomten kommer alltså nu i Ungern och under julafton är det inte tomten utan Jesus som kommer med presenter! Då är det ingen som klär ut sig till Jesus då utan man säger bara att jesus har lämnat presenterna vid granen och man ser honom aldrig. :) Det är faktiskt smartare eftersom jul firar man för att Jesus föddes, alltså förstår jag inte var svenskar och amerikaner får tomten ifrån, men jaja ;)

Såg idag att min fina intervju är uppe på Utbytesstudent.se! Skojsigt! :D Spana in den här! :D


Grattis Lina!! :D <3

Idag fyller den fiina Liina 16 år och vi säger grattiiis till henne!! :D fast istället för "ja må hon leva" ska man sjunga denna till henne:

haha! :) <3



Andra advent

Min andra advet var helt ok, föruton att Michel var borta från dansen igen! Tror det är ca 7e gången den här terminen om inte fler! Jag älskar honom och hans klasser, men liksom gör ditt jobb! Haha jaja, annars så har jag gjort massa nyttiga saker som att jag har postat mitt Health Certification, fyllt i studieuppehållspappret inför USA, städat inte bara mitt rum, utan även badrummet och pluggat samhälle och spanska. Det känns ganska bra, men jag måste verkligen plugga nu sista två veckorna innan lovet. Massa, massa prov.

Jag dagdrömde massa om USA idag. Jag planerar, vet inte hur mycket av detta som går, men det skulle vara så kul! Jag ska bara välja massa flum- och roliga ämnen och jag ska försöka få A i allt där, sen ska jag dansa (duh) och jag vill så prova på cheerleading också! jag hoppas de tar in mig i laget :D Sen har jag som ett mål att gå på minst en riktig date hihi, och sen hoppas jag att jag placeras i senior class så jag kan ta "studenten" där alltså stå i sånadär coola dräkter med fyrkantiga mössor! :D

Haha, de här är mina flumönskningar inför USA :P


Lördag

Idag var jag och gjorde hälsoundersökningen inför USA. Jag tog en spruta, och ska ta tre till, och kollade synen, reflexer och massa annat sånt "skojsigt". Väldigt skönt att få den överstökad faktiskt! Nu ska jag bara skicka in den via posten eller någonting så är jag klar med alla ansökningshandlingar!

Efter det så åkte jag till Nacka Forum och mötte upp Hanna och Jenny, jätterolig med tanke på att vi inte hinner umgås så mycket längre för att vi går olika skolor nu :(

Sen var det spelkväll hemma tydligen, då alla roliga (ungerska) vänner kommer över och vi spelar sällskapsspel haha! Men det är faktiskt ganska roligt!

Ja, nu ska jag gå och mata lite spanskaglosor innan jag ska gå och sova så hörs vi imorn. Tjolahopp!

Jag och Lina spelar in ljud till powerpointen hihi :P



haha, jag dör!


4e december

(Smygreklan) Kärlek till canderade äpplen haha!








Just a dream

Idag hade vi ett engelskaprov som inte gick bra alls haha! Eller i alla fall glosdelen hehe! Det andra var lätt för det var bara att skriva på lite flum-flum. Jag är nog bra på att argumentera och skriva vad jag tycker så på det tror jag att det kommer att gå bra. Sen hade vi grupparbete under håltimman vilket var lite skojsigt haha! Älskar vissa personer i min klass, så sköna!

- Varför petar du i Pierses öra Lukas?
- För att reta honom!
- Men det är äckligt, massa öronvax!
- Ja, men han har ju städat därinne!

Haha!

Sen efter skolan så åkte jag med några till Sergel igen för att köpa craderade äpplen, eller vad de nu heter hehe! Sen fikade vi lite, och sen åkte jag hem o såg på idol och blev lite irriterad att Olle åkte ut! Jaja, livet går vidare!

Imorn ska jag förmodligen på hälsoundersökning inför USA. Skönt att få den överstökad! Sen ska jag leta julklappar med Hanna och Jenny. Mysigt!

Vinterbilder. Vintern kan vara så himla fint!




RIP Lea

Ja, idag blev jag dödad i the last man standing. *Snyft* men så är livet haha! Nu kommer det att vara jättetråkigt i skolan, inget att vara rädd för att det kan dyka upp en random människa utanför klassrummet som ska jaga en. Jag hann inte ens döda en enda! Men det jobbigaste är att det var tjejens kompis som jag skulle döda dom dödade mig.

Aja, efter skolan så åkte jag ock Hanna till plattan och köpte canderade (eller vad de heter) äpplen, eller jag gjorde det, för Hanna kunde inte äta en pga hennes tandställning, stackare :P sen fikade vi på Wayne's i typ 3 timmar som vanligt haha! Mysigt mysigt!

Imorgon har jag engelskaprov på boken vi har läst. Jag vet inte hur bra det kommer att gå, men vi hoppas på det bästa! :D

Har några bilder från idag, men jag är lat så jag lägger upp de imorn. Förlååt! hoppas ni förlåter mig ;)


Sean Banan

Sveriges skönaste snubbe eller vad? :D Jag minns danslektionen då han var min vikarie... Jag hade träningsverk i magen efter det, men inte för att vi hade tränat så hårt utan för att jag skrattade så mycket! Varför har han inte klasser på DC, utan bara på marikas, DCs wanabee?? :P

Jaja, hans nya jullåt är så himla skön haha! han satsar på alla årstider eller vad? haha! ja, denna låt ska spelas hemma hos mig heela julafton! ;)


Bruno Mars

Denna kille verkar vara så himla härlig. Hans texter är så bra och får mig att bli lite kär i honom nästan, jag menar, hur gullig är inte "just the way you are"? Låtarna i helheten är bara perfekta! Plus så tänker jag alltid på en viss person då jag lystnar på låtarna, eftersom jag tycker att bruno mars liknar honom som person, och det tycker jag om och personen får mig att bli glaad! :) <3


Jag är en nörd!

Idag insåg jag att jag är en riktig dansnörd! Ja, du såg rätt! Jag är nog inte en nörd pga att jag går nv, för jag känner att det inte går så bra för mig i skolan just nu haha!

Jaja, jag satsar väl ganska mycket på skolan då osv, men jag känner inte att jag tillbringar så mycket av min fritid åt att plugga hehe.. :P Vilket kanske inte är så bra i längden då... Men jag kämpar! :)

Men anledningen till att jag är en dansnörd behöver man bara ha läst min blogg i ca en vecka. Jag menar, varannat inlägg handlar om dans, all musik jag lyssnar på just nu är i storts sätt låtar jag dansar till. Vad ska jag göra? jag går nv och kommer aldrig i mitt liv hinna med både dans och skolan! Bajs!

Jaja, USA <3 Då jävlar ska jag dansa dag och natt ;) längtar!

Låten vi dansade till med Daniel igår:



 

Ja, så kan man snacka hur nördiga dessa bilder är haha! ;)


RSS 2.0