Dance is my life <3

Dans är verkligen det bästa som finns :D Adrenalinet som jag kände när musiken sattes på i göta lejon är obeskrivlig :D Det var så kul och man kände sig så fri på den stora scenen! Haha, men det var inte fläckfritt :P mitt jäkla vita mand som vi skulle ha på armarna gick av i typ mitten av låten så den kladdra resten av låten eftersom man "inte får pilla" haha :P

Aja, nu är min stora afro utkammad och svarta sminket borttvättad och jag ska sova nu för nåsta vecka så är det en lång musikalvecka framför mig :P


Fiiint haha :P












Fina blömmor jag fick huh? :D

Eurovision del 2

Ja, Tyskland vann. Vad tycker jag om det? jaa.. Hon var jätteduktig och hade en speciell röst som jag diggade men det fanns bättre. Är Även avis på henne för att hon fick två pussar av Alexander Rybak hihi :). Att min favorit var bland de sista gillade jag inte, men mina andra två favoriter har ganska långt fram nämligen Azerbadjan och Skogsturkarna :P Hopapdes på att turkiet skulle vunnit eftersom de låg tvåa ganska länge. Men det var faktiskt ganska många bra låtar i år :)




Helgen :D

Idag var det inte så mycket, softade mest. Var i farsta o såg Eric Saade, men det var itne värsta upplevelsen haha :P Köpte present till mamma eftersom att det är mors dag imorgon :) men imorgon blir det också en annan sak, nemligen att jag ska upträda med dansen!!! :D Det ska bli så Kul och jag ska upträda på göta lejon :D Eftersom ingen av er som läser ska kolla förmodligen så lägger jag upp youtubeklippet på oss. Det är fortfarande långt ifrån felfritt här och vi har gjort vissa ändringar, men så ni vet ungefär vad jag ska göra imorgon :)

Jag i lila längst fram om nån inte skulle se det :P


Och här ska jag upträda!!! :D <3


Eurovision

Jag kan inte sluta bli road av att Sverige åkte ut från eurovision igår :P Jag hoppas att Sverige äntligen inser att de måste skaffa bättre musiksmak! Salen och till och med Erik saade skulle kommit bättre än Anna! Jaja, men jag har som tradition att kolla på eurovision även fast 85% av låtara suger oftast, men jag har alltid tyckt att programet är så mysigt att titta på! :) Jag har två favoriter från igår, för jag såg inte i tisdags, men Cypern slår alla, så jag hoppas att den vinner :D för min favorit brukar oftast vinna, nu har den gjort det i 2 år i rad så det blir 3e gången gillt hoppas jag :D


buhu!!!

Jag kommer att börja gröta! Taylor Lautner (och Kristen Stewart, men vem bryr sig om henne) Kommer till Sverige då jag är på Malta! Är så sur på EF att de var tvugna att flygga på språkresan, för om de inte skulle ha gjort det skulle jag ha sett honom!!! :'(


Justin Bieber

Det var ganska länge sen jag skrev om denna pöjk och det är pga att jag inte tycker om honom längre. Ok, han har bra låtar men han har blivit så divig!

Ajuste, Unni, vem var det som ba: Haha, neej han kommer inte att bli stor! Ven är det som skrattar nu Unni?! :P

Nej, Men han är bara för mycket och speciellt hans galna fjortis fans. De skriker som galningar! Om han skulle komma till sverige så skulle jag förmodligen gå på hans konsert, men det skanske skulle bli nått jag ångrar, jaja, vi får se :P

men Det roliga är att han nu har kommit i målbrottet hahaha! Och lystna bara på det här! Jag har nog inte hört nått falskare i mitt liv :P


jag är seeg!

jag vet, updateringen är icke på topp just nu :P men det är

  1. för att det är fint väder ute!
  2. För att min fata är extreemt, extremt långsam, dvs att det tar typ en halvtimma/timma att bara sätta på den! (är i behov av en ny dator tyvärr...)
Men jag lägger upp lite bilder från igår då vi var på sightseeng med skolan haha :P Det var lite skummt, men mysigt :) Det var jättefint väder och många var somrigt klädda. (Förytom en skumm lill camilla som hade tjocktröja, vest och halsduk!!! Galen kvinna! :P) Sen så var jag, Hanna, Jenny och Emelie och år på subway och sen köppte jag massa saker till balen och konfa/avslutningen :) Efter det så var det bikt (Ush!) och Konfarep :) imorn gäller det och jag kommer sakna alla fina männiksor där sen :')


moi


tuffingen Jenny


söta Emelie


moi o söta Hanna


haha flumm :P


Klänningen får ni inte se, men här är mina acessoarer till balen :D

Sweetbitter feeling

Idag blev jag klar med det sista i engelska och spanska så nu har jag bara musik kvar. Detta är mycket mysigt och vädret är underbart! Men engelskaredovisningen gick åt helvette och hade ett samtal med Stina om musiken och det ser typ inte bra ut för mig! Det känns bara så surt att jag har verkligen lagt ner tid på musiken och jag tycker om det och det är jätteroligt med musikalen, men så hör man att man inte ligegr bra till! det fick mig att må lite dåligt, men jag ska öva mer!

Och sen en annan sak som fick mig jättearg denna dag var skolmaten! Jag tror alldrig jag har fått så mycket damp på skolmaten innan! Det var en extremt äcklig maträtt som det tom. är fel att kalla maträtt och fisk. Och när jag stod i kön så såg jag ficken och sa att när jag komemr komma dit så kommer fisken att ta skul, och så gjorde den det!!! Och vi var inte ens sista gruppen att ta mat! Jag blev så himla förbannad att skolan inte fattar att vi inte vill ha en jävla äcklig gägga och istället beställa mat så att det räcker!!! Jag var sur ett bra tag efter det i alla fall.

Haha, behövde bara få ut min ilska, men jag är på bra humör annars :) <3


Gillar denna bild från komfalägret :) saknar de redan, fast jag kommer att träffa de på fredag igen :P

Jag kommer att dööö!

Idag ska jag redovisa mitt ista steg i engelska och jag råkade skjuta upp allt till sista sekunden så jag fick slänga ihop någonting igår kväll! Det är inte bara det att den suger, men handlingen av mitt tal komme göra att jag kommer att göra bort mig totalt! Sen har jag det sista i Spanska också. Snälla döda mig!

Detta är talang!

Justin Bieber, Jonas Brothers och alla de där kan gå i väggen! Detta kallar jag talang! Den här lilla killen sjunger Paparazzi fasiken bättre än lady gaga själv!!!

Jag kan inte sluta garva åt tjejerna i bakrundens blickar haha XD

Konfa läger

Det var jätterkul på komfalägret! Det var kul att man fick lära känna alla till sist, lite synd att det är som sagt på slutet. Det hände värsta mycket sjuka saker haha! (what happens in Gotland...) Men här kommer några bilder i alla fall :)


















favoritbild haha :P

























Tjolahopp!

har ni saknat mig? Såklart ni har, det är mig vi snackar om! Stackare har inte haft ett liv utan mig i några dagar!

Nej, så låter inte jag haha :P nej, men jag har fårr tillbaka min dator nu och den är segare än vanligt eftersom de bara bytte nån sak i den haha XD

Nu ska jag berätta lite: i måndags så skulle jag på intervju med EF om utgbytesåret. Det gick jättebra föresten och jag får åka :D Men det roliga är att det var samma dag som min dator blev klar så pappa hemtade den innan intervjun. Det var i för sig väldigt smart eftersom min dator väger typ 10 kg och är ganska stor så han bad mamma hämta en större påse. Det fixade mamma och hon kom med denna:

Om man inte ser så är det en rosa med muffins och kaniner på. Gulligt! min smak, men att min pappa bar runt på den igenom hela östermaln och strandvägen var inte lika roligt! Jag sa till honom flera gånger att jag kan ta den, eftersom det kanske ser liite normalare ut, men hur normalt sser det ut med en pose som man använder till att ha tvätt i? Haha, jaja, det var den dagens roligaste i alla fall :)

Samma dag så köpte jag min älskling:

Lady Gagaaa! :D <3

 

Och nu så är min lycka enorm! I stort sätt inget kvar i skolan förutom engelska och spanska, solen skiiner, nästa vecka är konfa och imorgon åker jag iväg på konfaläger så ni hör inte av mig på ett par dagar! :)

 

Här är min älskade gaga t-shirt :) Haha jag diggade "I'm a free bitch" tishorna med, men hur skulle jag föklara den för mina föreldrar? :P så det blev en jättefin "beauthiful, dirty, ritch" istället :)

 

Och så vill jag bara avslutningsvis visa en rolig sak som jag gjorde på en hemsida typ innan min dator gick sönder :) Är inte den söt? :D

 


Omg omg omg omg omg omg...!!!

I löööööööööve lady gaga!!! Konserten var så bra! Jag tappade totalt bort räkningen på hur många olika klädesplagg hon hade på sig haha och allting var bara så coolt! Förbandet var ett band som hette semi presious wepens eller nått och de var riktigt flummiga. Haha, jag kan slå vad om att sångaren sa "fuck" i var annan mening, gitaristen spelade med benen rätt upp i luften och sångaren bytte om på scenen! haha, men de var bra! 

Och sen var Gaga helt underbart bra! Vi typ stod upp halva konserten och dansade och klappade och allt och det var två av hennes klädesplagg som jag ville sno haha :P

 
Förbandet


Moi & Emelie






Klänning nr 1


Extremt snygg klänning!!!


P.S. Haha, ok, jag anade faktiskt att man kunde ladda upp bilder på denna gammla, skumma, halvtasiga dator men jag var för lat :P sorry (A)

...

Idag var jag och såg The Last song äntligen!!! Den var bra, men boken var ofc bättre. Det som var lite irriterande var fjortistjejerna som överdrev så mycket med deras gråtande! Jaja, men det var kul. Och imorn sk jag på Gaga!!! :D gud vad jag längtar!!!!

Daagen

Dagen gick super! LÄmnade in 3 och ett ½ steg idag! 2 i svenska, 1 i engelska och ½ i spanska. Det känns super, och jag har bara jättelite kvar att göra i grundskolan!

1 steg i engelska
½steg i spanska
bild
musikal
teknikrapport
och egentligen 4 steg i matte, men jag kommer inte hinna så jag ska nog skita i det hehe

Men jag börjar känna att man börjar närma sig slutet! Petter berättade idag att det bara var 1 engelska lektion kvar i grundskolan! Och om man räknar samman alla arbetsdagar så är det vara 7 dagar kvar!!! Det får mig att känna att friheten är mycket nära först och främst. Just känslan att jag kommer sakna skolan har inte kommit än, men just det att det bara är en engelskalektion fick mig att bli ledsen haha! Jag älskar engleskalektionenrna! Det är den roligaste tiden på veckan typ haha :P

Men sen när jag kom hem så fick någonting mig att bli lite ledsen och det var då jag läste mina vanliga utbytesstudent-bloggare! Ni har säkert läst om tjejen som förr ner från en gångbro en kväll och dog, och det visade sig vara hennes syster! Jag blev jättejätte ledsen eftersom jag levde mig in i hennes situation att man har varit i USA ett år utan sin familj och så ungefär vid slutet så hör man att ens syster har gått bort. det måste verkligen vara det värsta som kan hända en. hoppas hon lyckas gå vidare.


wooh!

Gaah! EF ringde mig nyss och bokade in mig på en intervju till USA och på månda blir det :S lääskigt värre!!!

typiskt mig!

Det är typiskt mig att inter plugga då jag har extreeemt mycket att göra:

spanska 20
eng 34
sv 30
och teknikupsatsen

och alla dessa ska vara inne i övermorgon haha :P aja....

den här låten skickar jag till Jenny om hon inte har hört den än. Jag tycker att den är jättebra :) Men för nån dag sen så lystnade jag på radion i duchen och hörde att Eddie gick ut med att han var bög, vilket gjorde mig ledsen eftersom jag tycker att han är snygg :'( haha aja, det är bara så jag är :P


ush vad det är sämst o vara sjuk!

Nu sitter jag här och nyser som en galning och drunknar i näsdukar! Innan var jag bara lite hostig och hade jätteont i halsen men nu är det förkylning på riktigt! Och på en måndag då det är dans!!! Men jag bryr mig inte, jag går på dansen ändå :P Jag kommer kanske inte att vara med men jag ska gå! Aja, men jag gjorde klart svenskan idag. är nästan klar med 30 också :D

MIn DatOR är fortfarande på lagning, och vi har ingen aning om när den blir klar så ni får tåla mina texter tills dess :) <3

RSS 2.0