Tisdag

På disdag så var det sista dagen då vi var i skolan. Sista gången vi åt lunch där och gick bland workshopparna och allt som elever. Då städade vi ur skåpen, och i klassrummen, eller för min del stora arenan eftersom jag var med i musikalen.

Efter det så fick vi tillbaka allt vi har gjort sedan sexan till nian. Vi fick även tillbaka våra brev som vi skrev till oss själva i början av sexan. Bernt delade ut dessa igenom att läsa upp en liten dikt om alla och det var riktigt gulligt! mitt löd:

Hon som tidigare pluggade mera, satt ofta för sig
själv och studera. Plötsligt blev kompisarna så många att
studierna inte gick att fånga. Nu blev goda råd dyra.
Hur ska vi henne styra, så hon når alla sina mål. Vi kanske ska
ge henne fenol? Eller en klocka, speciell som få, som gör att en timme
blir två. Hon fixar det ändå. Hon har kvalité, och inte nog med de'.
Hon är inte tjejen som köptes när det var rea på Ikea.
Hon är nämligen vår egen Lea

Det var riktigt sorgligt för då insåg man att allt man har gjort på den skolan var över! Sen fick vi glass o allt också mumma!

På tisdag var det också sista gången vi åt skolmat i Kunskaps! Det firade vi igenom att vi som är med i musikalen bestämde att vi skulle sjunga en låt som var med i musikalen, som handlade om hur äcklig skolmat är i matsalen! Det var riktigt kul, fast jag tyckte lite synd om matanten hihi :P Vi stod på morden ock stolarna och typ skrek haha!

Efter skolan så var det dags för den traditionella fotbollsmatchen mellan niorna och lärarna! Det var riktigt kul, fast tyvär så var inte bernt med och spelade utan var domare... Haha det såg riktigt roligt ut eftersom han gjorde typ inget bara sprang runt på plan :P Och tyvär så förlorade vi med 6-5 -.-' men det var fusk för Daniel var med som lirar i superettan!

Fotbollsgänget! ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0