Jag måste ha extremt bra karma eller liknande!

Hur ska jag ens börja!

  1. Jag blir placerad i Las Vegas utan att jag valde det eller liknande, i stort sätt ren tur (om man räknar bort att någon valde att ta hit mig).
  2. K-popartister kommer till Las Vegas just i år.
  3. SHINee och MBLAQ är ett av dem.
  4. Jag köpte de billigaste biljetterna och fick platser som kostade mest, pga. att det var så få som gick (vilket var synd på ett sätt, kommer till det senare).
  5. Att jag random såg massa artister gå runt.

Börjar från början:


Dag 1, Vi åker ner till MGM Grand, där konserten är 9 på morgonen, eftersom jag trodde att det skulle vara folk som började att köa så tidigt för röda mattan eventet som skulle börja 6 (kön kl. 3), men då jag och Yufei såg att det inte var några där, bestämde vi oss för att bara gå runt, kolla runt, kanske ha tur att se någon, med tanke på att vi var i samma byggnad (arenan var i samma byggnad som hotellet, massa restauranger, casino och allt)!!! När vi går igenom ett ganska gömt ställe ser jag att massa människor sitter och väntar, jag förstod direkt att det var fangirls så jag frågade någon vad de väntade på, och då fick jag reda på att det var hissarna till deras rum, att det var enda vägen från rummen (vilket jag inte tror var helt sant) och att de inte hade kommit ner några än den dagen. Såklart så stannade vi där, jag lärde känna massa massa fans.

Jag tror inte det finns bättre fans än k-popfans. Inga andra fans är mer sociala mot varandra som vi! För man har så mycket gemensamt... Svårt att förklara, men eftersom "ingen vet vad K-pop är" så, så fort man vet att någon gillar det så börjar man prata. Detta var ett tillfälle att möta så många på samma gång! Framför hissarna så bildades vänskapsgrupper väldigt fort "vilken grupp väntar du på? Vem är dina biases? OMG, har du sätt det klippet? Har du sätt den serien?". Blanda detta med "så jag var här igår och Lee Joon gick förbi och han var så snäll, här är autografen jag fick, sen såg jag honom sitta och röka en cigarr och gambla".

Mitt i alla underbara konversationer så hör vi helt plötsligt skrik, och jag ser HynA gå förbi! Jag såg henne bara i sekunder då hon sprang förbi och log och vinkade till alla fans, men det var coolt! Min första idol livs levande på meteravstånd!

Kort efter det så gick Yunho förbi, inte lika trevlig som HynA, inget leende eller någonting, keps och solglasögon inomhus, fast I don't blame him, jag skulle varit likadan, jag skulle inte vilja ha 20 fans trycka upp mig mot väggen med deras kameror, haha!

Båda dessa var "småsaker" till skillnad på vad som kom efter! Jag var så avundsjuk på alla som pratade om att de hade sätt MBLAQ, för de är nummer två i mitt hjärta, och det är riktigt stort! Plus så är ett av mina 4, 5 biases i den gruppen! När jag hör skrik komma återigen och jag vänder mig och och ser att det är alla fem i MBLAQ så blir jag väldigt hyper! Jag tappar allt. Jag följer efter de, fast jag är inte den enda tyvärr. Först så skymtade jag de knappt, men de kom tillbaka! Alla kära fans skrek "joon!!" och jag gillar Joon, men Mir är mitt nummer ett bias så jag skriker "saranghae Mir oppa!" och han kollar på mig, ler och vinkar till mig!!! Min Bias. Vinkade till mig! ♥

Japp... Jag är en riktig fangirl. Nästan sorgligt, men men.

Så detta tog upp 5 timmar av vår förmiddag, det gick väldigt fort må jag säga! Men det som kom efteråt var väldigt segt!

Det var dags för röda mattan där vi stod i kö, till att stå i kö förts i typ en halvtimma/timma. Vi hade stoor tur! Vi fick väldigt bra platser då de väl släppte in oss. Vi var vid stängslet! Man såg röda mattan perfekt! Så där stod vi och trängdes i tre timmar! Det var väldigt obekvämt, men värt till 100 %! De spelade K-pop i högtalarna också och alla sjöng med, gjorde danserna, underbart! Enda tills pressen kom... Min underbara utsikt var borta, trots att jag stod längst fram, så såg jag ingenting!

Detta spelade ingen roll i slutändan. Jag kunde inte ta så bra bilder, men de gick igenom, mitt framför oss. Höjdpunkten: Yoseob från B2ST tog tag i min hand!!! Jag tvättade inte den handen för resten av dagen. Kände att det blev lite ofräscht efter ett tag så jag tvättade den, snyft!

Detta om innan konserten.

Innan konserten var jag orolig för våra platser. Jag var orolig för att jag trodde att våra platser skulle vara riktigt dåliga och att vi inte skulle se någonting. Intalade mig hela tiden att det inte spelade någon roll bara jag får se de! Det visade sig att eftersom de inte hade sålt så många biljetter så stängde de ner de platserna som vi hade och de gav oss nya platser, som var i stort sätt de dyraste! Vi var så nära scenen!

Jag tappade allt under konserten. Jag skrek som en idiot. När jag kollar på klippen jag har gjort så sitter jag och tänkte: Är det där verkligen jag...? ingen av klippen är youtubevänliga, eller så filmar jag fötter för jag inte brydde mig om min kamera, eller så skakar det oerhört mycket. Men jag ska försöka att klippa ihop sekunder som är lagom i alla fall. Haha!

Detta är allt om dag 1.

Väldigt långt så jag ska skriva om dag 2, dvs, SHINee, bland annat och mer bilder.

Jag ser jättemuppig ut! Jag ser ut som en liten flicka! (och ja, jag har en Åhlenspåse också :P ).

Utsikten innan pressen kom

Efter, Haha!!

Ska lägga upp så många fler och bra bilder imorgon, men jag är trött och jag har skola imorgon. Bläää! Vill inte! Jag ska föröka fixa videon också. Nu önskar jag att jag hade filmat bättre, men då hade jag inte njutit av själva konserten lika mycket! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0