Gör mig redo för halloweenfesten...

...Så värmer upp med en liten låt.. :P


100 dagar och dålig uppdatering

Jag har varit här i över 100 dagar nu, wohoo! Skrev ett cheezy inlägg igår om hur konstigt det kändes, men jag lade aldrig upp den eftersom det var för... cheezy.

Jag har varit super dålig på att uppdatera eftersom att jag inte har roliga bilder att skriva till och trots att det händer en massa så vet jag inte hur jag ska skriva, GAAH!

Okej, så imorgon åker vi några vänner ner till Strippen till casinot Circus Circus, där de har en tivoli liknande sak som heter "Adventure Dome" som de gör om varje år till !Fright Dome" dvs ett spökhus med berg-och-dal banor. (Tydligen är det superläskigt.. jag kommer att dö...) Dit ska vi imorgon. Torsdag och fredag är vi lediga av olika anledningar (detta är våran version av höstlov, hihi). Det ska jag tillbringa med att på torsdag så ska jag hitta någon rolig halloweenoutfit. Fredag ska EF gruppen till Madame Tussaudes, nivet, kändisar i vax, och annat skojsigt på strippen. Det finns fortfarande såå mycket jag inte har sätt nere på strippen!

Lördag är det halloweenfest, söndag vet jag inte vad jag ska göra än och måndag (Halloween) så är det Halloweenfest igen hos Antonia från en annan skola. Skoooj!! :D

Skojsiga dagar framför mig!!

Totalt random bild


2011 Billboard K-pop Master

Okej, jag ska försöka att inte göra detta inlägg till ett enda fangirl kaos som tidigare, och jag SKA blogga mer om vad som händer, för att denna vecka har varit kaoz och vi har haft en körkonsert och allt som jag ska skriva om, men just nu vill jag skriva om detta:

Så nu kommer lite fakta om konserterna som kommer ske den 25e och 26e november, dvs. nästa månad. Till denna konsert kommer flera k-popartister och grupper att komma. De som kommer är SHINee, BEAST, 4 minute, sistar, MBLAQ, Brown Eyed Girls, G.NA och TVXQ! Det är alltså två konserter och SHINee kommer bara att komma till konserten på lördagen, men det gör inget för det finns många många låtar som jag verkligen älskar från de andra grupperna som kommer. Det som också kommer att ske kommer vara en röda mattan event på fredagen som är gratis och är för alla som befinner sig i Las Vegas. Det handlar om att vara i tid (så det jag kommer behöva göra, för jag har turen att vara ledig på fredagen eftersom det är dagen efter Thanksgiving, kommer vara att fråga om jag kan bli körd ner till strippen tidigt så jag kan köa!!). OCKSÅ det som jag fick reda på idag då ett av mina icke k-poprelaterade youtubefavoriter (ja, jag är en nörd), Kevjumba, kommer att vara där och intervjua kändisarna!

Jag vet att det är säkert jätteskumt och svårt att förstå varför det är en sån himla stor grej för mig att dessa människor kommer. För jag vet att vissa har ingen aning om vilka dessa är. Har aldrig ens hört talas om K-pop, låter huur konstigt som helst med koreansk pop. Men jag vet vissa som vet exakt hur gaalet detta är och underbart. ibland undrar jag bara ifall ödet finns eller ej. Detta måste bannemej vara det! 1. bli placerad I LAS VEGAS 2. att de kommer TILL LAS VEGAS då jag är här!


Mina tre (icke k-pop) favoriter just nu

Dessa tre låtar spelas hela tiden på radio här (och tonight tonight, men den har jag redan lagt upp för någon månad sen). Detta gör att man älskar dessa tre låtar väldigt mycket. Sista låten var på radio minst fem fånger båda till och från Zion och vi sjöng med full hals, trots att jag inte hör vad de sjunger, men den är så skum men ändå så underbar! Kommer alltid tänka tillbaka på detta år då jag hör dessa låtar! :) <3


Simple Plan - jet LagMaroon (hihi min Hish Schools färg hihi) 5 - moves Like Jagger


Foster The People - Pumped up Kicks
Såå underbart skum och bäst!!!

Okej så nu har jag ingen aning om vad som spelas hemma i Sverige på radio. Jag frågade anna om de spelade "tonight tonight" o Anna svarade: Lea, vi är inte efterblivna!" haha! Men hur ska jag veta? :P Hon sa också att det är massa svensk musik där nu.

Konstiga Lea

Okej, för alla nya läsare, som inte vet min lilla konstiga sida är att jag är helt besatt av K-pop (Koreansk pop) ja, massa söta koreanska pojkar (och flickor) dansar i smink ser ut som tjejer, men jag älskar de ändå, så det nästan kan klassas som en sjukdom. Jag kan sitta och skrika då jag kollar på ett youtubeklipp. Den nivån...

Så nu i veckan fick jag reda på det som jag inte ens kunde drömma om skulle hända, nämligen att de skulle komma till just las Vegas, där jag just nu BOR, och jag bor här i endast ett år och de kommer just under det året för att han konsert. och inte bara att min absoluta favoritgrupp kommer, nej massa andra grupper och artister inom kpop som jag älskar kommer! jag fick reda på detta i måndags och ända sen dess har jag varit helt galen. Mina humörsvängningar har varit brutala!

Överlycklig jag är lyckligast i världen, inget kan bättre.
Jag måste hem nu nu NU, biljetterna kommer vara slutsålda, döda mig!
OMG OMG OMG jag ahr biljetter vad ska jag göra jag kommer se de, GAAAH!!
oh nej, det står att shinee kommer den 26e och jag har biljetter till den 25e!
Omg omg omg jag kan gå på den den 26e!!!!
Varför står det inte att de kommer över huvud taget nu, VAAAA????
AAAAAA DE KOMMER DEN 26E HJÄÄÄLP!!!
just nu: åh nej åh nej, måste skynda med att skaffa biljetter imorgon då biljetterna till konserten den 26e släpps!!!

Plus då jag inte trodde det kunde bli bättre läste jag detta på facebook på den gruppen där de arangerar allt:

Dear Fans,

As you may know, we've been working around the clock to bring you the most memorable night in K-Pop as we get ready to make history in Las Vegas.

Remember, we're putting together an amazing show for the most important people in all of this – the Global K-Pop Fan Family! Thank you for being amazing fans and showing all of your support in helping us make HISTORY.

Here are the latest updates, that have been worked on – just for you to be able to share with us in this unforgettable event:

1. SHINee is confirmed to perform for the Saturday, November 26th show.

2. We have arranged a special "Red Carpet" event on Friday for all of the attendees that will be in Las Vegas on the 25th. Fans will be able to get up close and personal with the favorite groups as they get ready for the show.

This event is free to the general public and will be held at MGM's Grand Garden Arena. Photography will be allowed for all fans and will be at a first come first serve basis.


3. Lower A & C sections seats will be released for sale tomorrow for both the Friday 25th & Saturday 26th shows at 10am PST.Kolla punkt två!!! Okej, SHINee kommer inte vara där. Men jag kommer få se... MIR (för den som vet vem det är då) nära.... face to face... GRATIS!!! haha ja, det sista är nog det som är mest underbart eftersom idag har jag suttit och varit deprimerad över hur jag har spenderat pengar på alldeles fär mycket och onödigt.

Under detta år kommer alla mina högsta drömmar komma i uppfyllelse. långt innan Utbytesåret ens var bland mina tankar var jag fast besluten om att jag kommer komma till Kalifornien innan jag dör! Att jag ska se mina K-popmänniksor live var en exakt lika "måste göra" dröm som jag beslöt för inte lika länge sen. Dessa två drömmar är de absolut högsta drömmar jag har och har haft som jag kan minnas, jaja, skaffa familj o bla bla men dessa två är de absolut högsta. Och nu kommer dessa två komma i uppfyllelse under ett och samma (skol) år! Jag kan inte förklara min lycka. Jag är den lyckligaste människan i världen just nu!

Och jag menar verkligen inte att skryta med detta inlägg! För jag vet inte, det kanske kan tolkas som det, men det är bara att jag är väldigt väldigt väldigt lycklig för denna konsert!

:)

<3

Homecoming Week

Så homecoming är en tradition som startade då för länge sedan college footballteam åkte iväg i veckor för att spela mot skolor i andra stater så de spelade inte hemma på ett tag och de gjorde en stor välkomnande för de för deras första hemmamatch då de kommer hem. Efter detta så gör de en bal för laget då de kommer hem. Denna tradition med att laget åker bort i veckor lever inte kvar längre, men det blev så populärt så det stannade kvar och spreds även till High School. Denna tradition varar en hel vecka då det finns olika teman att klä ut sig till olika saker varje dag. Varje skola har en egen tema för deras homecoming och bygger upp veckorna enligt det.

Våran skola hade temat Hollywood och såhär såg vår vecka ut:

Måndag: footlose day - Ta på dig cowboyhatt, cowboyskor och rutig skjorta
Tisdag: Grease day - Tjejer ska vara klädda till "pink ladies" och killar "T birds"
Onsdag: College day - Ta på dig en T-shirt eller collegetröja, med din favorit college.
Torsdag: Hairspray day - prickig klänning och knähöga strumpor.
Fredag: School Spirit Day - maroon and silver!!! (skolans färger)

Detta var väldigt skoj eftersom det var ganska många som faktiskt klädde ut sig! Jag gjorde mitt bästa men de flesta dagar så kunde jag inte, eftersom jag inte hade t.ex en femtiotals prickig klänning lite random i min garderob.

Andra sätt man kunde se att det var homecoming var att i matsalen så spelades musik, det var olika event som den s.k. "lipsinc" på på torsdagen vilket är att folk dansar och mimar till olika låtar.

Fredagen var nog största dagen. Skoldagen var kort eftersom vi hade en extra lång Assembly med olika shower och danser på fotbollsplanen (det var ganska varmt). Kören sjöng nationalsången och sen hade vi ganska bra platser att kolla på matchen från, hihi!

På fredagen så var det också den stora football matchen där de presenterade vilka som blev homecoming kung och drottning. Absolut inget kul eftersom jag visste innan vilka två som skulle vinna eftersom de är överlägset populärast, haha!

På fredagen så presenterade vi också våra fina float som olika klubbar kunde bygga. Vi jobbade efter skolan på måndagen och söndagen då jag var i Zion, men då kunde jag inte hjälpa de. Den blev ganska bra, bara att mitt under vår fina rundtur på floaten så ramlade ett av kartongerna på mitt huvud, haha!

Sen igår så var det dags för den omtalade dansen!!! I tisdags gick jag runt i den gigantiska "fashionshow mall" på strippen i jakt på en klänning! Jag var riktigt frustrerad, eftersom eller så såg jag ingen som jag gillade eller så var de alldeles för dyra! men sen, helt plötsligt så såg jag en som jag tänkte, men titta, denna funkar kanske! Och så tog jag på mig den och "tadaa"! Haha! jag köpte varken skor eller väska eftersom jag var smart nog att ta med mig mina högklackar från min bal i nian och jag tog ett av mina små väskor och gjorde den till en partyväska. Budget! :D

Lördagen så åkte jag till Yufei och Solanges hus vid tre och Mikiko kom dit också och vi gjorde oss i ordning. Balen började 7 och varade till 10, en ganska kort och tidig bal, men jag fick reda på att homecoming dance har blivit en event som mest är för vad man gör efter dansen. Man kommer till dansen tar några bilder och sen åker vidare med sina vänner. Med tanke på att vi bor i Las Vegas åkte de flesta ner till strippen, vissa förmodligen bara körde runt, vissa vet jag var på Madame Tussaudes vaxmuseum. Vissa gick hem till någon för att festa, vissa gick ut och åt. Jag åkte med mina fina utbytisvänner till ett casino utanför strippen för att disco bowla i våra klänningar och allt! :D

Sammanfattat så tycker jag att det var hur kul som helst! Jag älskar att man har sån "School Spirit" här! Såklart så är de många som inte alls har school spirit, men de som har det, har en massa och det är skoj!

Ser bara fram emot Prom vilket är den stora dansen! måste börja leta efter en date, hmm... Haha!


Jag med våran skyllt till floaten.


Fina körmänniksor innan vår float rullade ner för att visas upp ^^
(bilder på floaten kommer upp då folk har laddat upp de på fb, eftersom jagvar dålig på att ta bild på den)


Skolan


När det itne är för varmt (eller kallt) sitter många här ute och äter haha.


Spartan statyn!


Klänning!!! :D


Min biljett till dansen! :D


Getting ready!
Stephanie, Lorena, Yufei, Mikiko, Tyrell, jag och Solange :)


Cheyenne, Elena, Yufei, Lorena, Jag, Mikiko, Mie och Solange :)


Bowling!!


Oh yeah, de heta bowlingskorna. Vi körde inte i våra högklackade nej :PFina "utländska" gånget, haha!

Grrr.....!!!!

Såå... Det jobbigaste är nog då folk inte är bra på att komunisera med varann och få fram information bra!!!! Ett så är min kära underbara High School fruktansvärd på att komunisera. Lärare mellan varann och att få fram info till elever osv... Idag så var det homecominggame (berättar om det senare) och våra s.k. floats blev riktigt rörig pga konstig komunikation!!!

Men det är inte det som freakin' irriterar mig till döds... Nej, det är att nu visar det sig att 2011 Billboard K-pop kommer göra TVÅ konserter!!! Och min kära SHINee kommer komma den dagen jag inte visste om!!! Jo, wippiejej, detta skulle vara freakin' underbart om jag var rik! Men NEJ! Nu är jag inte det, och nu är det så mycket freakin' annat som kostar freakin' pengar! Bal o blaj. Jag älskar USA, men man måste freakin' betala för ALLT här!!! I Sverige får vi fasiken pengar för att gå i skolan eller bara för att vara barn!

Jag har inte spenderat pengar på onödiga saker ALLS Sen jag kom hit! bara "nödvändiga" utbytissaker...

Varför kan jag bara inte vara vuxen, ha ett bra jobb, vara självständig och då någonting sånt hör kommer upp så kan jag bara: "whoot, whoot, har några tusenlappar sparade lite, varför inte dra på båda konserterna?" GAAAAH!!! Vill sälja mina biljetter jag har nu, men ingen skulle köpa de... :(

Tro mig, detta är såå tillfälligt, eftersom jag är überlyckig här annars. Jag har haft de bästa två veckorna i mitt liv de senaste veckorna! Jag blir ledsen av tanken att lämna mitt liv här och jag har ett superbra liv hemma i Sverige också! Jag har verkligen INGET att klaga på! Jag har världens tur att mina idoler kommer till den STADEN jag är i! Jag ÄR den lyckligaste männiksan. Jag lovar. Jag har inget att klaga på! Men sanningen är... det VÄRSTA jag vet av allt i hela världen är pengar. Ärligt talat.... att prata om pengar, att tänka på priser och allt gör mig deprimerad, arg osv. När någon frågar mig vad någonting kostade så hatar jag att svara på det, även om det var billigt eller dyrt eller inget speciellt extremt.

Detta är verkligen ett dagboksinlägg... orkar inte ens läsa igenom eftersom jag är trött och nere och arg på mig själv och allt annat i hela världen... XP

P.S: dessa tankar kommer att förändras så fort jag tryckt publicera, garanterat.... X)

Zion national Park

Nu känner jag att det är dags att berätta om mina äventyr i helgen. Jag känner att dessa bilder kommer nog vara lite hjärtattacksvarning för vissa familjemedlemmar.... :P

I alla fall, efter skolan så hann vi åka hem i tio minuter innan vi behövde åka vidare till mötesplatsen. Det var bara bilresan till mötesplatsen som jag verkligen blev riktigt riktigt taggad för att åka! Inte bara för att se ett riktigt coolt ställe men för att tillbringa helgen med de underbaraste människorna i hela världen, nämligen utbytesstudenter!! Jag vet itne riktigt vad det är med utbytisar, men det spelar ingen roll vart man kommer ifrån så men jag känner att de människorna är de underbaraste och roligast att prata med! jag antar att det är för att man går igenom samma saker.

I alla fall så kom jag dit och ser Lina som jag inte har sätt sen camp, några från mötet och några nya männiksor. Totalt var vi 15 pers i vår minibuss. Den fyra timmar långa bilresan till Utah gick i stort sätt ut på att vi typ pratade/skrek i mun på varann om saker som har hänt på High School och det var så underbart!

När vi kom fram så möter vi resten av de 40 utbytisarna som kom, men då vi kom fram så var det redan mörkt så resten av dagen så gick vi runt och.. väckte folk på hotellet av vårt prat, heehh... :P

Dag två så fick vi välja mellan tre hikes: en lätt, mellan eller svår. Alla valde den svåra, haha! Fast jag tänkte att med svår så menade de amerikansk svår. att det är massa att gå, men nej nej! Detta var en hike som folk tydligen hade dött på fick jag reda på!

Denna hike var till toppen av ett av de högsta bergen. Det var massa att gå och det var uppförsbacke och långt! Men det var inte den biten som jag nästan kissade på mig av, nej, sista biten (toppen) var utan någon väg med en kedja att hålla sig i som säkring, och det fanns inte heller överallt på vägen. Du gick på en liten sak som var typ en meter bred med stup som var 2,5 km ner åt båda hållen. Dock så var det inte möjligt att ramla om man verkligen var försiktig. Det fanns mindre bar som gick upp dit, men jag kände att jag var glad att jag kom ner levande iaf, haha!

Dag två så gick vi på en kortare och enklare hike på marken med vattenfall och allt. Det var helt underbart!

Hela helgen var helt underbart kul, bara människorna! Skulle kunna tillbringa ett år med människorna, hihi!
DETTA var vägen vi gick upp... :P


Heej!! :P denna bild är grym haha XDKan inte förstå att jag har tagit denna bild... :)
Vi gick bakåtvägen och ser att några i vår grupp samlades i en ring. Jag freakade en liten aning då jag ser denna promenera runt lite random vilt på en sten... :PUnderbara gänget ^^


Jag är den lyckligaste männiksan i världen just nu!!!!!!!!!!!

Okej, saken är att det händer såå mycket i mitt liv just nu, och det är såå många bilder och historier jag måste skriva om här, men just nu så är det en händelse som jag bara måste måste måste skriva av mig!!! Jag trodde aldrig i mitt LIV att jag skulle ha sädan tur som denna!!!!! Vad i fridens namn har jag liksom gjort för att förtjäna sådann tur!!!!

MEN!!!

JAG KOMMER SE SHINee LIVEE!!!! OCH INTE BARA SHINee, MEN OCKSÅ B2ST, 4MINUTE, TVXQ OCH MASSA ANDRA HÄR I LAS VEGAS!!!!!!

Okej, så jag har varit såå upptagen med massa saken så jag har inte haft tid att kolla k-pop på evigheter!! Jag har inte ens hunnit kolla k-popmonday på två veckor!!! och jag missar aldrig en k-popmonday!!! Dock kolalr jag alltid på nya musikvideos med mina favoriter... Iaf, så det finns en tjej i skolan som jag vet gillar kpop. Jag umgås inte med henne så mycket, men jag pratade med henne en gång, och min kompis Yufei känner henne lite mer. Så yufei komemr upp till mig idag under lunchen och släpper bomben att de FREAKIN' KOMMER TILL LAS VEGAS!!!!! Jag trodde inte riktigt på det, jag tänkte eeh, det måste vara ett rykte eller något, men nej, de kommer, jag kollade och jag har tom köppt biljetter nu eftersom jag vill inte att samma sak ska hända som med Paris, så jag kommer SE SHINEE LIVE!!!

JAG KOMMER SE, MINHO, TAEMIN, JONGHUYN, KEY OCH ONEW LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag skojar inte då jag säger att jag grät tidigare idag... jag kommer förmodligen göra det mer då det faktiskt sjunker in att jag faktiskt ska dit, inte minst sagt att jag kommer böla som en bebis då jag komemr vara dör och faktiskt SE de live!!!!!!!!!!!

okej, riktigt fangirl inlägg men detta är nog det udnerbaraste saken ever!!!!! vad är oddsen att de kommer just till Las Vegas liskom då jag är här!!??? :D :D :D

Min största önskan var dock om min underbara syster var här.... :( Det kommer inte vara samma sak att se de utan henne..... det var min första ångestattack idag.... att hur kan jag se de utan henne.... jag är världens hämskaste syster.. :( (btw, Annis pannis, paket på väg!!! :D)
KÄÄRLEK!!!!! :D :D :D

Bara för att jag aldrig kan leva i nuet.

Jag sitter just nu och tänker tillbaka på underbara minnen, på dagarna under tråkiga lektioner sitter jag och planerar min framtid. Jag kan aldrig sitta och njuta av nuet! Jag försöker intala mig själv att detta är NU och jag kommer inte ha detta nu så länge och jag måste ta vara på det, men jag har aldrig varit bra på att njuta av nuet! Oftast då jag är på semestrar så kan det hända att jag har hemlängtan på de underbaraste semestrarna och bara inse hur underbart det faktiskt var efteråt!

Fast jag tycker att jag har blivit bättre på att leva i nuet. Ibland kan jag bara sitter och vara helt hyper på dagarna för att jag är så glad och ibland så kan jag sitta på en lektion och tänka "gaah! Vad gör jag här??".

Men för det mesta är jag glad! Det är så kul, jag har fått höra många gånger av folk här att jag är en glad person... De senaste gångerna var det min engelska lärare och en tjej på bilden. Det är nog största komplimangen jag kan få eftersom det är nog det bästa man kan vara, hihi! Plus så har de rätt, jag är glad! Varför inte liksom? ;)

Vissa människor i skolan gör mig bara så glad! Det är så konstigt hur vissa människor totalt kan ändra hur ens humör är! Hiihihi

Wow, ordbajs... jaja, så kan det gå då jag inte har så mycket att berätta. Men jag var tvungen att skriva nått, för jag kommer inte kunna blogga på några dagar för jag ska till Utah (ja, jag skrev fel innan, det är Utah jag ska till)!!! Ser fram emot det.

Ajuste: jag kommer inte ha tråkigt på ett tag:

imorn: Zion i Utah
nästa vecka: Homecoming (måste hitta klänning..)
veckan efter: Kör konsert och Halloween (måste hitta på vad jag ska klä ut mig till)
i början av november: Frida kommer till Las Vegas o DÅ ska vi minsann ses!!!

Så jag tror inte det kommer vara en vecka på ett tag då det inte händer så mycket! :P


Random bilder på mig, Solange och Yufei då vi målade väggar i helgen. Bilderna är tagna innan kriget... har tyvärr inga bilder från efter. Synd! :P

Svaar! :D

Älskar att få massa frågor!! :D Dessa frågor är ställda från Lilly:

Går du senior year?
Ja, jag går Senior year. Det var ganska mycket på gränsen mellan att jag skulle bli en senior eller junior eftersom jag fyller år i slutet av september och här går inte gränsen om du är född 94 eller 93 t.ex. utan om du är född inom skolåret.

Är det svårt att få A?
NEJ! Än sålänge har jag toppbetyg, jag hoppas jag kan hålla det, men skolan är riktigt lätt! Såklart så beror det också på vilka klasser du väljer, och jag har relativt lätta klasser, men det är helt annorlunda hur de sätter betyg på eleverna här. Så länge du gör allt och är i skolan så har du toppbetyg i stort sätt.

Går det att undvika onyttig mat i USA (heheh)?
Haha! Bra fråga! Hmm... ja, det går, men det är svårt! Du kommer inte kunna undvika det helt! Det är massa småsaker som är annorlunda! Som smör lite här och där, tjockare ostbitar osv. Och såklart så skolmaten. Jaja, sammanfattat, det går, om du lagar din egen mat antar jag, men som utbytesstudent så går det inte. Min värdfamilj lagar god och ganska nyttig mat så det är bra, men det finns familjer som äter ute i stort sätt alltid. Jag skulle säga att det beror på vart du hamnar. MEN det är riktigt gott!! Så man bör satsa mer på sport än att ge upp maten, för det är supergott!! :P

Har ni dress code i skolan? Och i så fall, vad innebär den?
Ja, vi har det, dresscoden säger att shortsen får inte vara kortare än "fingertipp length" vilket innebär att om du lägger händerna på sidan så får inte byxorna vara kortare än hur långt dina fingrar når. Du får inte ha hål på byxorna över den nivån heller, toppen måste vara fyra fingerbrädd breda och du får inte visa hud mellan byxorna och toppen (dvs. inte visa magen). Saken är att jag har sätt folk bryta mot reglerna och jag har inte hört någon bli "dresscoded". Jag antar att det skiljer sig från skola till skola/lärare till lärare.

Ååh, jag blir så glad att du gillar min blogg och vad kul att du också ska till Nevada!! Jag älsar Nevada och Las Vegas såå mycket! Värmen är helt underbar! Vad tidigt du fick reda på vart du ska! Ta hand om dig! :)

Helgen

Denna helg så var det lite fullt upp:

Lördag förmiddag förmiddag tillbringade jag med att skypea med folk från 7 till 11. Ibland känner jag att det är hur skoj som helst att skypea med människor och ibland känner jag inte det, haha! Oftast så känner jag mig också så egoistiskt också med att jag sitter och babblar om mig själv. (Förutom då jag skypear med Hanna. Då snackar vi 10% om våra liv och 90% K-pop. Hur skoj som helst, haha!)

I alla fall, efter det så åkte jag med Ketie, min IEC, till hennes nya studio för att hjälpa henne, Solange, Yufei, Dale och Dale att måla om. Det var hur skoj som helst! Det slutade såklart med att vi hamlade i en färgkrig som jag tyvärr glömde att ta bild på, men jag hade målarfäg överallt! Det roliga var att senare på kvällen åkte vi till en tjej från tennisteamets överraskningsfest. Så jag behövde duscha ganska fort och fixa mig i ordning.

Vi stannade inte så länge på födelsedagsfesten, så kvällen slutade med att vi spelade rock band i deras hus med deras värdbrorsa o ett av hans kompisar och så sov jag över där också.

idag så åkte jag, Kim och Jennie till min bildlärare för att göra halloweenkakdekorationer. Hur skoj som helst. träffade en tjej och hennes mamma där. Dottern är intresserad av att bli en utbytis så vi pratade om det en massa och fick reda på att de var lite ungerska också mitt i allt! :)


Dessa gjorde vi, mina verk är den svarta katten (observera mitt namn under katten) och den söta pumpan med orange band. :)

Så efter allt detta så har jag haft tid att jobba på min superlätta biologiläxa och göra klart min matteläxa också. Jag har fortfarande inte hunnit läsa min bok som jag ska ha läst ut om två/tre veckor! Jag hinner inte! Måste ta tag i den, för boken verkar hur bra som helst!!!

Så nu sitter jag här och lyssnar på David Archuletta och får en jättestor Thailandlängtan! Det är hur konstigt som helst, men det är nästan så att jag har mer Thailandlängtan än hemlängtan här! Så konstigt, men kanske för att vädret och allt påminner om Thailand och det var så underbart!


Aja, tagga inför en ny vecka med massa skoj och Zion National Park trip till Idaho från fredag till söndag!! Längtar såå mycket för att träffa massa andra utbytisar jag inte har träffat (hoppas hoppas hoppas det finns någon korean!!! :P ) och se den coooolaste nationalparken ever!!! T-t-t-t-tagga!!! :D

Hit ska jag!!! Huur coolt som helst!!! :D


RSS 2.0