Nostalgi... :)

Haha titleln får mig att känna mig så gammal! Men jag lystnar på ungerska smurflåtar! :D det får mig verkligen tänka på hur kul det var när jag var liten och fortfarande bodde i Ungern :) Saknar det lite faktiskt, fast jag är jättejätte glad att vi flyttade! Skulle hata om vi flyttade tillbaka nu!

Men här får ni o skratta åt de underbara ungerska smurflåtarna! :D <3




Helt okej dag faktiskt!

Dagen började med att jag gick på en sminkkurs på Makeup Store som jag fick av Anna i födelsedagspresent. Mycket skojsigt! Har varit på en sån innan så jag visste typ lite mer nu än då hehe :p gjorde inte bort mig. Sen köppte jag en anisktsspray, fundation o ett papper som är typ till för att få bort olja i ansigtet (?). Sen fick jag en tidning o en jettegod tvål på köpet :D

o så såg jag ut ut:

(är inte så fin i håret idag o fastnar icke på bild så denna räcker på mitt öga hehe :P )


Sen! Så "Sprang jag och Anna på" Flera idoler idag!!! :D det var mycket skojsigt! Ville träffa Daniel helst för att krama om honom, men jag fick nöja mig med Olle och Weise! Mina favoriter nr 2 och 3! Såg även Linnea som är helt okej och Geir som jag demonstrativt ignorerade hahahaha! :P

Weise o Olle var fett roliga! Jag sa till Olle att jag visst vet vad Wonderwall är för nått hehe :P

Fy jag ser hämsk ut...



Nej!

Vad hände? Lilla Daniel åkte ut! Den ända människan som inte fick åka! Den underbaraste, finaste, bästa männikan! Han förtjänade så mycket bättre! Jag rösde på honom typ 5 ggr för att han skulle vara kvar men ack!

Jag hoppas verkligen att han fortsätter med allt han tycker om och inte bara rullar mattor!

Jag blev så lädsen då jag såg denna jätteglada människa tårögd i eftersnack! Det var helt fel! Jag ville inte att han skulle vara ledsen!

Det är riktigt fuskigt eftersom Geir-Gay har varit med i Eurovision song contest för fan!!! Det borde vara regel på att de som redan är kända inte får söka till f*cking idol jäveln! Jag menar, Daniel rullade mattor innan han kom till idol då Geir redan var känd!!!

 


Ångest!

Värsta feta provet imorn och jag vet inte om jag kan eller inte! Det känns osm att det kan gå som förra provet eller hur bra som helst! Mamma hjälp mig! Tycker inte om samhälle! Jag är inte bra på det! Varför mpste jag hålla på med det????

Men tänk posetivt: I övermorn är det Lov med ett stort "L"!!! :D


återigen en dans :P

Hihi jag bara ääslar att lägga upp våra dansklipp haha :P här kommer det senaste :) jag är för första gången inte i lila :P jag är näst längst bak på kanten. kon som dansar ut ur bilden ibland haha :P

Blev lite cp med inäddningen pga att man inte kunde ladda upp klippet på youtube :P

Jazzfunk oktober


The social network

Jag var och såg the social network på bio med Hanna igår då Michell ställde in dansen igen. lite sur blir man,  men vad ska man göra hihi :) aja, den var faktiskt ganska bra, bara att man inte förstod så mycket. Men det var ändå coolt att se hur det man tillbringar massa tid på, på internet kom till :)

Inte bästa filmen jag har sätt men en 3a får den i alla fall på en skala till 5 :P

Denna bild såg jag och tyckte att det var lite kul att karaktärerna var väldigt lika de riktiga människorna.


Sitter hos Hanna

Har haft en ganska rolig, men proppad helg som började med filmkväll med den bästra triot, Jenny, Emelie och Hanna :) sen åkte jag och Hanna till stan o på kvällen gick vi till experience white med Lina, Hanna W o hennes kompis :) där träffade man många man kände, mycket roligt! (Sen hade vi en intressant konversation på fb med en av de haha!) och idag är min dans inställd IGEN så vi ska se the social network på bio :D väldigt skoj! :)

måste verkligen plugga senare då jag kommer hem! harvärsta prrovetnästa vecka :S

Aja ha det bra alla fina, söta, glada människor


Snö.. inga konstigheter här :P


Idol feber :D

Jag är officielt besatt människor! Fråga inte varför en det är bara så kul med idol haha!

Aja, imorn då det är fullt ös med fredagsmys så hejar man på dessa människor (daniel 1a så ofc hihi):







Och jag har börjat gilla Geir också lite :D haha skumt, men han är fett skön XD

Bajs prutt skit!!!

Ush vad jag inte gillar skolan nu!! Ligger fett efter i matten och jag har värsta samhällsprovet nästa vecka jag månste få bra på med tanke på mitt stora fail på senaste provet!

Gymnasiet går så ite bra för mig än. Jag har bara fått massa Gn o några VGn! Har inte fått ett jäkla MVG än! (låter som värsta pluggisen i know, men vad ska man göra om man siktar högt? Hehe..)

Ibland undrar jag varför jag valde NV med tanke på allt plugg, men det passar mig verkligen. Jag menar, just nu är mina bästa ämnen matte o kemi! Ända naturämnena vi har också och kemi är faktiskt tom min favorit haha! :P

Men jag önskar att vi hade mindre läxos för jag hinner typ inte dansa så mycket som jag vill! Jag har skippat mina tisdagsdanser i 3 veckor i rad nu! Inte bra!

Aja, nu ska jag i alla fall sova :)

Ha det bra alla fina, unerbara, gosiga, flummiga människor! :D <3

Är ingen fotograf, men det är höstigt i alla fall... ;)


Älskar dansen!

Som sagt, men nu tänker jag mest på männiksorna i allmännhet! Alla r så trevliga och det är så lätt o prata med nya människor hela tiden. Jag tror jag lär känne nya människor varje vecka :)

Så trevliga alla är! :)





Fail på denna dag haha :P

Haha hela dagen har varit lite failad. Lång historia kort: Hade hööga förväntnigar som inte blev som jag ville. Sen hade jag en liten besvikelse också på en människa jag tycker om men skit samma för vi hade fint väder :D

Det som gjorde dagen underbar i alla fall var att jag var och fikade med Hanna idag :) haha vi gjorde lite flummiga saker :P o sen träffade jag en underbar människa jag saknar o sen har jag bara chillat loss :D

tyvärr så har jag inga bilder från idag ;P

Aja, ha det gött alla :) ska läsa lite samhälle nu om jag orkar :P



Denna låt  har jag lystnat på hela eftermiddagen :) så himla underbart :D


Gårdagen

igår var det en ganska mysig dag. fin solsken och en ny fin fjällräven jacka! :D
Orkar inte skriva så mycket för det är en sak som har gjort mig irriterad idag, men jag är ändå glad på nått sätt för jag ska till stan med fiiina Hanni panni :) o det är sooool är så himla glad över det! Man ska ichet tänka på det dåliga :D <3

från gårdagen:


Mumsigt ed suchi! :D




Anna

Ego höstbilder:











"Hmm... vart tappade jag den nu då...? " :P



"löööööööv" :P


Bilder från idag kommer senare :)

myggbett nu???

Sitter och tittar på idol hihi :d medans aldra i min ålder super sig full haha ;) jaja, det kan man göra på lördagar :D nu ska man kolla på fiiina Daniel, Olle, weise och så vidare :)

Dansade idag äntligen! Har inde dansa sen i måndags o det kändes fell skumt för det kändes som att det var sjukt länge sen jag var där sist haha XD

Aja, i morse vaknade jag med ett myggbätt på armen!!!! what? sist jag kollade var det oktober och typ 2 grader ute, men jaja, man kan ta det som en symbol att sommaren inte är såå långt bakom oss.... i don't know :)


snart får man studiebidraget :D

Jejj!!! Då blir det att åka till stan o shoppa loss på massa saker jag behöver :D o så ska jag köpa värsta vinterjackan snart också. det börjar bli feta kallt. Inte sköjs asså!

Aja, idag hade jag ett fett word-prov avklarat. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå. goodish! hoppas på ett MVG- (det gick inte såå bramen man får hoppas!) och igår hade jag spanskaprov och imorn så har jag engelska vocabulary. Ush! men nästa vecka har jag inga prov alls! Fatta va skönt! och on två veckor är det höstlov! :D

Gud, jag blir typ värsta nere av att inte dansa! Jag skippade dansen i tisdags o tog inte igen den på onsdan och jag kände bara att det var så tomt haha! Skumt! Men jaja, fick lite plugg gjort i alla fall.

Kollar på denna filur nu o nej, jag är inte besatt ;)


Sitter i datasalen.

Nu sitter jag i datasalen med Hanna W och flummar skitmycket, mendans vi irriterar närdarna, Alexandra, Sofia och Sintia som plugagr till datakunskapsprovet... zzzzz......


hade håltimma i spanska jejjj!!!!

Så nu har jag samhälle snart o sen idrott...

hejdå! :D


utbytesårs funderingar

Läs inte om du inte orkar.

För typ 2 dagar sedan drömde jag en skum dröm om mitt försa dag i USA. Jag hade inte ens startat mitt liv där utan jag hade precis landar och träffat några utbytesmänniskor och jag började känna hemlängtan. och den hemlängtan växte sig störra och jag insåg: Shit ett år?!

Det fick mig och vakna till. Jag kommer inte kunna bara med om allt som hände här hemma. Alla högtider och händelser. Tänk om jag kommer tillbaka och jag är helt utanför eftersom de är så ovana at ha mig omkring. Även fast de älskar mig, dvs. mina vänner och familj då, så vad händer om det inte blir samma sak? Kommer jag att klara av det? (okej, jag har lovat mig själv att jag ska klara det)

Läste en artickel som beskriver exat hur jag känner och jag tror att det stämmer in på alla som ska iväg.

http://www.utbytesstudent.se/artikel/tiden_innan_jag_blir_utbytesstudent

Men trots dessa tankar har jag inte ens tänkt tanken att inte åka. Jag ser fortfarande sjukt mycket fram emot det, och jag tror faktiskt att det är normalt att tänka såhär haha :P

P.S den här veckan ska jag fixa sista pappret som ska in tills december. Kommer bli skönt o ha läkarintyget överstökat! Haha, det kommer vara massa jobbiga saker jag måste göra sen ifs. typ jag ska åka till amerikanska ambasaden o söka om visum! Jag ska typ svara på frågor att mitt syfte inte är att terrorosera USA haha! fast det är bara om några månader :)

P.P.S Fan! Jag åker om 9 månader! :D fett coolt!


mitt rum utecklas! :D

Idag så hamnade skåpen på min vägg som har stått och väntat på tt bli upphängda i ungefär ett år :D
haha förlåt alla grannar för borrandet! Det var förfärligt ljud! jag skojar inte det lät som en atombomb! Mina öron exploderade! mamma kom hen med typ värsta skräckfilms borren som hon lånade av sin jobbar kompis haha :P men nu är de uppe och är sjukt snygga. dock lite ostabilt för jag tappade bort två skruvar he..he :P wops! men  vi ska skaffa till om vi inte hittar de :)

tjolahopp ta ett dopp! :D



Mitt rum utvecklas forfarande. jag ska måla väggen precis intill väggen med hyllorna typ turkost tror jag eller brunt (matcha mattan) och hänga upp 2 stora tavlor med foton :) o kanske kanske mya gardiner. haha allt kommer bli klart lagon tills jag lämnar mitt rum i ett år XD

I <3 DC

Jag  vet att det börjar bli tjatigt, men jag bara älskar dansa och danscenter är verkligen det bästa. Jag vet inte hur det är på marikas ifs, men jag tycker att stämningen på DC är så hilma bra! Man lär känna nya männiksor hela tiden och alla lärare är så bra och underbara! Man får sån adrenalin när man dansar! Spelar ingen roll vilken låt man dansar till så börjar man älska låten bara för att man dansar till den :P

som t.ex denna som vi nu dansar till på fredagar :)


Och jag fick reda på igår att suzanna som jag dansar till då var med i floor filler, mitt favoritprogram då jag gick i typ 4an! :D jag tyckte att jag kände igen henne från någonstans hihi :)

haha mitt gamla hotmail var tom. floor_lea haha fast då kunde jag inte engelska och insåg inte att det betydde golv_lea haha! Bytte så snabbt jag insåg det.

Sagofigur?

Är det bara jag eller påminner Daniel i idol om någon sagofigur? Jag vet att jag skrev det i förra inlägget också, men jag kan inte bestämma mig vilken! Emil i Lönnaberga kanske, eller nalle puhs matte som jag inte vet vad han heter eller typ vilken som helst! hans flummighet är också helt likt! Läskigt :P


Idol

Just nu sitter jag i soffan, bänkad framför idol. favoriterna är lite Linda, Olle, Allice, Jay och sist men inte minst Daniel! :D
Daniel måste nog vara min absoluta favorit! Han valde min favoritlåt för det första, han sjunger fett bra och han är så gullig både in och ut! :D


underbarast!!


blaaaa...

brukar inte orka göra sånna här tester, men den här tyckte jag verkade rolig hehe :P

snodd från jennys blogg ;)


Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda? 
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte? 
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[/] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te? 
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[ ] Gjort någonting romantiskt på egen hand?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell? 
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[xxxxxxxx] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?

16,5/22

Min manliga sida:
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? 
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det? 
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou? 
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ ] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan? 
[ ] Tävlat i att dricka öl?

7/22

Balett

Jag bara äälskar o sitta hemma o söla ibland! Den här helgen så har jag i stort sätt bara suttit hemma o gjort ingenting bara varit, kollat på film osv. löv it!

Men idag så har jag varit och dansat i alla fall också. Dansade faktiskt balett! Har aldrig dansat balett i hela mitt liv! Inte ens som en plutt som de flesta småbarn gör. Så ja, det var lite special :P Sen dansade jag commercial där vi hade vikarie som gjorde dansen till mer waaking än commercial haha :P

aja, ska sova tidigt idag för jag känner mig seg idag hihi ^^

puss på er alla! <3
Gillar denna bild haha! Visar min personlighet :P


Emptyness.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jejj!

Ny dansklipp från jazzfunken! :D

Man ser tyvär inte "powern" i det hela i klippet, men jagkännde att jag var tvungen att lägga upp den. Det är jag längst fram och längst bort i lila. Haha jag märkte att jag alltid har min lila tröja på mig på dansklippen. Det roliga är att jag typ aldrig använder den annars på dansen, utan det blir alltid då Eva filmar :P



Sol, vind o vatten, höga bärg o djupa hav....

Haha pluggar på en extreemt tråkig svenskaläxa och när jag läste den extremt gammla texten, så märkte jag att jag hade somnat! Haha! skummbanan.

P.S. Det kanske verkar som att jag pluggar jättemycket eftersom att jag skriver om det fast sanningen är att det är just då jag pluggar som jag tänker: Jag måste göra ett inlägg! Så det är inte direkt som det verkar haha



hälsningar från min gamla dator

Ja, internet funkar inte på min laptop för trådlöst stängdes av och jag vet ione hur man sätter på den igen haha! Ska fråga pappa imorn då ha  är hemma :P

jaja! Idag så var jag leedig hihi såå skönt :D så jag var på stan med Hanna Selin, Emelie och Jenny (som slutade 12). det var extremt roligt eftersom vi fyra har inte sätts alla tilsammans på åratal! mysigt, mysigt! :) Är väldigt stolt också eftersom jag kunde låta bli att köpa ett smack! köppte inte ens lunch på McDonnalds med de andra!

Sen så var jag på dans. var inte så sugen på de faktiskt idag, men jag visste att när jag väl är där så kommer det att bli underbart, och så var det :D

Jag saknar Michel (min danslärare som jag har på söndagar) redan! Jag kommer ha vikarie på söndag för han dränker sig själv i lyx på fashion week i Paris. Ooorättvist! ;)

Michel dansar i melodifestivalen (försök hitta honom hehe)

 


RSS 2.0