Första dagen på lovet!

Måndag då, underbara lov! Denna måndag kommer jag att tillbringa med att först dansa med Sara och sen träffa Hanna, Emelie och kanske Jenny (?) för att käka och sen filmkväll hos Hanna.

Innan allt detta ska jag plugga kemi. Tyvärr så måste jag det för det går mycket, mycket dåligt för mig där. men då man inte har stor press på sig att man måste plugga så kan det faktiskt vara lite halvkul att lära sig saker också! :D

Jag såg aldrig på Oscarsgalan igår, för jag kom på att jag inte hade nian haha! Fail liksom. Så jag såg på två avsnitt av true blood istället och det är så frustrerande att de har så stora cliffhangers mellan alla avsnitt så man kan inte vänta typ en dag tills man kan se nästa! Jag kommer nog inte klara av att vänta tills tredje säsongen börjar eftert att jag är klar med säsong 2 på DVD.

Jaja, trevligt lov till alla i Stockholmstrakten, som har lov, och till er som inte har lov: Haha! ;)

Loreens låt. Denna dansar vi till, ni vet som jag snackade om. Så bra! Fast jag vill typ inte att den kommer till final för det är så trist med vikarier på dansen :/ (för det är den här min dasnlärare är med i. Jag sa fel innan. Spana in han med mushan nu). Men den skulle förtjäna att komma dit ändå!



Oscarsgalan eller inte Oscarsgalan.. Det är frågan?

Om en halvtimma börjar Oscarsgalan. Jag vet inte om jag ska se den eller ej. Jo, jag ska nog kika på den ett tag och sen om jag ska se klart eller ej. Jag älskar galor annars och se alla fina röda mattan klänningar och se vilka filmer/artister som vinner, men det är så synd att dessa är i USA och då blir allt så sent för oss!


Åh jag såg denna på Sofias blogg och jag blev så rörd att jag är tvungen att sno den! Sorry! (På tal om något helt annat...)

Och allmänn förlåt till både Hanna och Sofia att jag snor bilder lite random från era bloggar. Jag ska bli bättre på att fotta egna bilder ;)


USA dröm 2.0

Ja, idag hade jag också en USA dröm. Jag drömne att jag hamnade i Kalifornien på typ en bondgård! Jag var sjukt glad för liksom det är den staten jag skule vara gladast av att hamna i! (Fast som sagt så spelar det nada om jag hamnar nån annanstans). Fast jag minns typ inte hur jag hade det där, för hela drömmen gick ut på att jag reste dit, alltså att flyget tog typ tretton timmar och sen landade man typ fem på morgonen och då en fyra timmars bussresa, eller liknande. Fast drömmen var en bra dröm för jag var så taggad på att komma fram. :D

Så nyss då jag vaknade var det första jag var tvungen att göra var att checka mina mail ifall jag skulle fått en plasering, vilket jag vet inte händer än för det är för tidigt, men ifall att ändå! ;)

Men ack.... :P

Golden gate bron <3


Change the voices in your head, make them like you instead





Coola b-rudar! :D <3



Jag kommer bli en biff!

Jag har träningsvärk i mina muskler sen igår. Ni vet, biff-musklerna! Sen så ska jag till dansen snart då Otto gillar att köra lite hårdare typ-pilates-fys. Jaja, det kommer bli superskoj! Sen vet jag inte vad som händer för Hannis är sjuk. Men jag hittar väl på nått kul ändå!

Jag bokade Romme resan med skolan idag. Lite halv nervös sådär, för jag har inte åkt skidor sen femman, då jag bröt benen på en typ blå eller grön backe... heh heh... Men det kommer gå bra ändå! Hoppas jag! Jag har kunnat åka på röda backar som en dåre också en gång i tiden :P



Bilder från igår då vi var på café

 

Många snälla blåa och gröna backar. Bra för lilla mig. ;)

Sportlovish!

Jag är så sjukt trött! Haha! Bilder kommer sen från dagen. Efter skolan stack vi och fikade på ett random ställe som vi hittade i typ nån "bästa caféer i stockholm" bok som vi hittade i skolbiblan haha! Men den var faktiskt ganska bra, bortsätt från att det var lite trångt.

Idrotten var aapanice! Vi körde boxning! Har aldrig haft boxningshandskar på mig, tror jag, men det var super mysigt kan jag säga heh heh. Handsvättsöversväming till 100! Men det var kul att slåss, fast jag såg tydligen jätterolig ut... ;)

Jag vet inte om jag ska se några avsnitt av true blood, som jag har fått låna av snällaste Sofia, eller om jag ska sova för jag är jättetrött! Jag vet inte varför men jag skulle kunna somna nu och sova i tre dagar känner jag! :P


Sohoo!

Detta är en vanlig svenskalektion: Vi sitter och ska göra referat eller liknande men alla sitter vid facebook, youtube, spelar spel eller alla tre samtidigt istället och läraren ser, men bryr sig ej. Så ja, greatings från svenskalektionen! :D

<3


Sanctum

Ja, dagen blev faktiskt mycket bättre då jag kom till skolan. Jag tror att jag är en sån människa som blir deprimerad då jag är ensam för mycket. Har tänkt på det innan också. Jag sitter jämt och pratar i telefon när jag är hemma, då jag inte ar runt människor. Fast det kan vara så sjukt skönt att vara själv också, men inte så länge för då skulle jag nog bli Skitzofren...

Brukar ni också prata med er själva? Ja, det är klart, alla gör det! Haha jag brukar ha små konversationer med mig själv utan att jag märker det ibland när jag är hemma. Haha!

Ordbajs! Jaja, efter provet som lädde till tummkramp av att jag skrev som en maskin i 1 h och 40 min, så stack jag, Sofia och Hanna och käkade sushi. Mummms! Efter det var de som sagt bio, då vi såg Sanctum. Bra film, fast jag höll på att spy vid en scen som jag inte ens kunde se i stort sätt, för det var så äckligt! Och min mage är inte känd för att vara så svag höh höh...

Imorgon är det fredag och efter det är det det efterlängtade lovet!! <3


Positiva tankar:

Jag är inte på bra humör så jag ska samla ihop 5 bra saker med dagen! :D

  1. Fint väder, med allt det vita! Vitt är Fint + solsken. :P
  2. Sista provet innan lovet idag.
  3. Bio efter skolan.
  4. jag har jättefina vänner jag.
  5. Den här dagen har inte ens börjat och det kan bli jättekul ändå!
Hejdå alla (förhoppningsvis) glada! Hörs då jag kommer hem :) <3

Poopie!!!

Asså bajs på allt just nu! Sorry att jag är värsta neggot, men jag förtjänar att vara det just nu! Åh! Här sitter man och kämpar häcken av sig utan, bokstavligen, inget resultat! Jaja... Får väl nöja mig med att bli "lokalvårdare" när jag blir stor...

a^2-(b+c)^2

Tja... Imorgon: matteprov, dagen efter: Sam prov. Jag är körd!!!

Det värsta jag vet är att skippa dansen och speciellt om det är två klasser! Åh! Skolan asså... Men matte är nog mitt bästa ämne hittils. Synd bara att jag är proffs på att skjuta upp allt till sista sekunden...

Jaja, på torsdag ska vi dra på bio för att fira att allt viktigt innan lovet är över! :D Lovish!

Rihanna - California king bed <3

 




Lite random sådär.

Men godnatt alla! Jag borde plugga massa matte, jag måste plugga massa matte, men sömn kommer alltid före plugget! ;)

Så natti natti <3

Heej!

Skola idag då. Det var en helt okej dag tycker jag! Till och med spanskan var helt okej, trots att hon plågade mig med att jag skulle läsa upp tio frågor samtidigt och svara på de, då hon annars brukar fråga en fråga per pers. Det måste bero på att det var sooolskeen! <3

Sen fick jag reda på att två andra i min klass, Paul o Sebbe, också (förmodligen) ska på utbytesår i år!!! Jag blev sjukt glad med tanke på att jag slipper bli totalt mobbad själv för att jag tar studenten ett år senare än alla andra i min klass! Fast jag hoppas verkligen de ska åka, för det var typ inte säkert...

Dansen var super som alltid. Med Dan idag. Hängde inte med så bra idag haha! Det kändes som att det var för mycket info på samma gång plus så känner jag mig inte så bekväm fortfarande med tanke på att alla äger på danserna och så står jag där och bara: tja, jag går på nybörjar/fortsättning annar!
Självförtroende Lea!!! ;)

Jag har äntligen hittat låten!!! Haha för jag visste att den hätte "auromatic" så jag letade som en galning på spotify och på youtube men ack!
Så frågar jag Dan idag och han bara: "....med k"
och jag bara: ....suck....


Söndag...

Jaa, söndag är då den dagen på helgen man inte tycker om lika mycket då, eftersom det är måndagens "förfest". Fast denna söndag var lite bättre eftersom man åt middag med de bästaste tjejorna, Hanna, Jenny och Emelie! Det var så sjukt länge sen man träffades alla fyra samtidigt! Ja, vi åt på Pizza Hut, till ära av Jennys födelsedags som var för typ två veckor sen haha! Men vad ska man göra då två av fyra har matcher/träningar 24/7 och jag går natur? Egentligen skulle jag suttit hemma och gjort samhälle/spanska/matte men jag känner att jag hällre lever livet ett tag också. ;)


Jaja, man ska hålla ut en vecka till sen är det LOV!!! Det känns som att det var jullov nyss, men det är aldrig fel med lov, hi hi!

Juste! Hörde ni nya GaGa-extremness? Att hon dök upp på Emmy Awards i ett... Ägg!? Asså man måste bara älska denna sjuka, skumma och underbara människa! Hur *** kommer man på idén att dyka upp i ett ägg? Haha!

Det skulle tydligen symbolisera hennes "återfödsel som artist" och sjöng "born this way" när hon äntligen dök upp ur den på scen.

Man undrar liksom vad denna brud går på för knark... :P




Älskade helg!

Nu är det alltså helg igen! Älskar helg! Bästa som finns! Sova-ut-tiden på veckan. Denna underbar tid på veckan blörjade med att sticka till stan med Josse, Hanna, Lina och Sofia. Josse stack efter ett tag och vi andra gick till Sofia och chillade där hela kvällen. Mycket mysigt. ;) Underbara människor!

Idag var jag på dans och vi hade inte vikarie! Jag blev jätteglad och det kom fram att snubben jag trodde var min danslärare i melodi'n var nån som heter Adam som liknar honom... Jaja, jag såg rätt på Lorens nummer att det var han i alla fall, och det var han som koreoggraferade den också. Minns ni den från förra veckan? Hon som hade rött spagetti på sig? Ja, den var fett bra. Och ego som min kära danslärare är så körde vi till den idag haha! Men det är lugnt för jag gillar låten skarpt!

Efter det var jag men Hanni-panni. Vi stack hit, hem till mig och jag plågade henne med massa SHINee klipp på youtube, haha!



Mycket mumsig äppelpaj i skrapan bara så ni vet! :D

Tant-varning på mig! Inga roliga kvällsäventyr på ett tag, och så fikar jag typ varje dag... Hjälp mig någon!


Ännu en affär jag måste shoppa loss i i USA

 

En av de många anledningarna till varför jag längtar så sjukt mycket till USA är shoppingen! Det känns som att svenska kläder är eller för basic eller så är det inte riktigt min smak.

Förut skrev jag om att jag kommer shoppa loss i Victoria's Secret när jag är där, men jag har andra affärer jag skulle vilja sätta min fot i med en full plånbok, höhö!

En av de är Juicy Coutuer. Jag menar kolla va snygga!

Spana in http://www.juicycouture.com/ för fler prylar för jag suger på att googla. XD

 

 





Väck mig då någonting intressant händer i mitt liv, hihi ;)

Nej, men denna dag var en vaanlig skoldag och sen kom man hem och pluggade matte inför testet imorgon. Zzznark! Hamburgare till lunch idag, mycket gott, brukar inte få sånna "lyxmåltider" oftast, haha! Kommer förmodligen tröttna något extremt på hamburgare i USA, med tanke på att de har det till skollunch varje dag tydligen!!!

Jag måste verkligen ta tag i min träning och ätande om jag inte vill bli fet och rulla hem om lite mer än ett år! ;)

EF möte

Ja, jag var som sagt på EF möte idag då de gick igenom massa viktiga saker. Vissa saker visste jag redan och vissa inte. Det intresantaste var att höra de två f.d utbytesstudenterna prata, två tjejer och de hade båda så olika år. Som att ena var den första sudenten familjen hade, andra var den tionde (!!!), ena hade typ fyra världssyskon, andra hade bara en fast hon var också på Collage osv.

Det var kul att se andra som också skulle iväg mer "live". Kändes inte längre som att man var helt ensam om det hela, även fast man kommer att vara det lite. Fast ändå inte ;)

Åh, ni anar inte vad jag längtar och bara sitta där på flyget och åka iväg!!!


dagens skämt

Mathias (min danslärare) då vi skulle gå diagonalen:

- Om ni fryser så får ni ställa er i hörnet för där ar det alltid 90 grader.


Haha! Torr naturarhumor eller vad? :P

Saker ni inte visste om mig - eller?

  • Jag tycker om att klämma finnar! Äckligt och dåligt för huden, jag vet, men vad ska jag göra?
  • Jag har gått på keramik, bild, simning, tennis, klättring och såklart dans (jag måste ha glömt någonting) Men jag tröttnade och slutade på allt förutom dansen.
  • Jag kan vicka på öronen, lyfta på bara ena ögonbrynet och göra min tunga till någon form av blomma typ.
  • Jag är beroende av juice! När vi inte har juice hemma får jag typ ångest!
  • Jag är inte rosa nörd, även fast jag har massa rosa saker... Det bara blev så! Min favoritfärg är faktiskt turkos.
  • Jag älskar att skriva listor.
  • Jag är bra på matte... Oftast... Jag förstår det gasnka lätt.
  • Jag borde nog plugga matte just nu, nu när jag tänker på det...

Dagens Dan's dans

Det ända nämnvärda som hände idag var att jag har valt måndagsdans idag!!! :D Efter typ ett halvårs funderingar. Var faktiskt tveksan ända tills i morse :P

Och 10.000.000 kr:s fråkan lyder: Vilken valde jag? Alla i min familj trodde jag valde den jag inte valde hihi :)

Sanningen är att jag valde Dan's till slut. Jag kände att den är så mycket roligare och mina vänner finns kvar ändå och jag kan ju uppträda med mina andra grupper :) (Fast jag vet faktiskt inte om ens nån av grupperna jag är med i annars kommer att upträda...)

Jag fick lite ångest efter att jag gick från receptionen och hade skrivit över mig, men då lektionen började kände jag att jag hade vart rätt! Hittade tyvärr inte låten vi dansar till, men då jag hittar den ska jag lägga upp, så grym och koreografin är bara älsk-vänlig! (Hemmagjorda uttryck)

Coola Dan! Stalcar honom med att jag snodde en bild på honom från fb höhöh ;) Någon random tidning han var med i är den från ser det ut som.


Skönaste på länge!

Anna kommer in i mitt rum och jag lystnar på det här:

Random indi-låt hittad på facebook


Anna går runt som om ingenting speciellt hände...

Jag tröttnar på indi-låter och byter till detta:

Justin Bieber - somebody to love


Annas reaktion: Asså Lea! Är du seriös! Lystnar du på DETHÄR?

♥ ♥ ♥

Glad alla Hjärtans dag alla Kära människor! Hoppas alla har haft en superdag idag och älskat allt och alla med hela sina hjärtan!

Min dag har varit lagom bra. Har mötts av några mycket trevliga "glad alla hjärtans dag!" och några "jaa, alla hjärtans dag är lite överskattat och känns som en vanlig dag". Både alternativen håller jag med om, men jag kan inte vänta tills nästa år, så jag kan vara med om extrem Valentine's i USA! :D

Dan skulle vart roligare antar jag om man hade nån att dela den med, men, men, inga sura miner här inte!

♥ ♥ ♥



bild från Fokis blogg

Ego!!

Mitt motto just nu är:

Ego är det bästa som man kan ha, sålänge det inte skadar andra med den.
(kan låta lite clishigt, jag vet...)

Jag menar, man måste ha självförtroende! Annars kan man inte visa vem man är! Alla har en cool och speciell personlighet, bara att de inte visar det! Jag själv vet att jag inte helt lever upp till detta motto, men jag jobbar på det! För jag tror att det är det man kommer längst med i livet! Ibland vill jag bara bitch-slapa migsjälv och bara: Fan Lea! Du kan så jävligt mycket bättre!!!

Fast ego där man trycker ner andra för att själv känna sig bättre är inte ego, för man har en osäkerhet fortfarande och det är den sortens ego som suger! Inte bra med sånt ego små barn! ;)

En annan sak som jag undrar över är varför det är så mycket enklare att säga att man inte tycker om någonting eller någon än att man tycker om någonting? Eller att man tar åt sig av det dåliga mer än det bra? Varför finns det så jävligt mycket onödingt missnöje i världen??

Haha! Där fick ni dagens djupa från mig! Men håller inte ni med?



Ga-Ga-Ah-Ah-Ah

Ni har väl inte missat GaGa's nya låt som släpptes i torsdags eller fredags? Den är ganska bra. Liknar inte de gamla GaGa låtarna såå mycket, men samtidigt, jo... Haha! Ja, den är bra! Det är en sån som man gillar efter typ 5e gången man hör eller så? Som man gillar bara för att den spelas överallt :P Fast GaGa år Grym, med stort "G", vad hon än gör!


Nörda och Random USA-dröm.

Jag har varit såå osocial idag! Har suttit hemma och plugat matte hela dagen, i stort sätt och jag har fått gjort jättemycket, men ändå är jag så långt ifrån att vara ikapp planeringen! Åh! De förväntar sig för mycket av en känner jag ibland! Aja, jag kan inte klaga, för jag fattar i stort sätt allt höhö ;)

Aja, jag känner att det var ett tag sen jag nämnde USA i bloggen, fast det inte går en dag utan att jag längtar/undrar/grubblar över der. Duh liksom. Aja, på onsdag bär det av till en icke-obligatorisk infomöte. Vet faktiskt inte vad jag vill fråga... Det är så mycket jag inte vet, men ändå vet jag inte vad jag ska fråga! Jaja, det går nog bra :D

Jag hade en dröm om USA igår, drömde att jag hamnade hos en familj med två unga föräldrar och en dotter på typ 4 år. de bodde i en jätteliten lägenhet, jag fick ett eget rum, men andra utbytesstudenten, en kille, som också skulle bo hos samma familj fick sova på soffan haha! De bodde jättehögt upp i ett modernt höghus som var väldigt fin fast jag tyckte det var lite tråkigt för jag ville hamna i en familj som hade gård och allt, men de var jättesnälla, så det var bra! Ajuste och killen som bodde där hade nån älsklingssport som var att hoppa från tak till tak mellan höghusen! Lite random sådär men jaja, that's my dream! Haha!


Pluggoutfit, Ja, jag har mössa på mig innomhus bara för att jag hade lust.


Fredaglördag

Tjo, igår var det en riktigt rolig dag tycker jag! Allt började med att det var total kaos med trafiken i Stockholm! Inga bussar givck i hela länet plus så var hela Hagsätralinjen avstängd så typ en tredjedel kom inte till skolan. Själv kom man för tidigt. Jaja, sen var dagen ganska chill, och senare typ skönaste idrottslektionen med akrobatik, vilket gick ut på att bygga pyramider och blabla väldigt kul att se alla göra det (eftersom jag hade glömt kläder, njehehe). Fast jag var med lite!

Efter skolan så stack jag, Sofia och Hanna till medis och fikade i typ fyra timmar eller så, om inte mer? Väldigt mysigt sådär.

Idag så var jag på dans, skulle haft Otto idag men tydligen var han i melodifestivalen igen (han var med fem gånger denna gång!!!) och kommer antagligen att vara det tills lördan' efter finalen... Jahapp... jaja, men det var kul ändå. Vikarien var fett skön, han var bara lite lost, sen gick jag på akrobatik för att kolla på Hanna och Matilda, men jag blev tvingad att vara med, inte kul att göra bort sig, fast då de började med lite svårare grejer, som typ huvudstående volter och sånt, så backade jag ur litesådär.

Efter det så var det dags för fika nr. 2 (känner mig som vääärsta kärringen) med Hanna nr. 2 (varför måste varannan människa heta Hanna?), också mysigt.

Och nu sitter jag här hemma på en lördagskväll och skriver en uppsats i min blögg, kulkul...

Svar till Anna ang. "Cp-tanden): ja, "hakan" är att jag ska till USA, men tanke på tandställningen, och inte "haken"! ;)



Tusenfoting :P




Fiiika!


Roten ur 2x i kvadrat hahahaha! (nördinternt...)

Hahaha! Falun!

Shit, nu när man har börjat gymnasiet så saknar man kunskaps jättemycket! I alla fall jag och de jag har pratat med i kärrtorp om det. Speciellt Falun av allt!

Hahaha jag hade helt glömt bort dessa klipp jag hade lagt upp på youtube och är i stort sätt de ända klippen som jag har lagt upp haha! Hahaha jag dör av skratt! Haha ta inte dessa klipp allt för seriöst nu! De som skulle undra vad falun var för nått, här är svaret:

Hahahahaha! Jenny kommer döda mig nu XD




Tju!

Det är så skönt att inte ha ett kemiprov hängandes på nacken. Har ni sätt den där slämmhostereklamen med gröna geggan som attackerar snubben som sover? Så känndes det med kemin haha! Provet gick åt helvette, haha, men det lät som att det gick det för alla, det var riktigt svårt! Jag som var missnöjd med ett VG på högstadiet, skulle vara suuperglad om jag fick VG på detta prov, vilket jag inte kommer få, eftersom jag bara svarade på G frågorna i stort sätt :P

Jag vaknade nyss, det var jättehärligt att sova liten när jag kom hem!

Imorgon är det en ganska lugn dag plus fredaag!!! Så taggad!  :D



Sista inlägget innan jag "dör" :P

Alexandra (skola) om Cp-tanden:
Oj, det lät lite taskigt kanske xD... Menade din min ;P
09 Februari, 22:17
Alexandra (skola) om Cp-tanden:
Hahahaha, retardface, hahaha :P
09 Februari, 22:17



Hahaha! Jaa, en Cp-tand förtjänar en Cp-min :P

Jaja, snart bär det av till skolan då, såå skönt att på tisdagar, onsdagar, torsdagar börjar vi sent! Så kan man chilla hemma och sova ut! :)

Provet kommer inte gå bra, men jag är inte nervös.. vilket inte är så bra heller... Hihi :P


Tjolahopp allihopa!

Idag var det en helt okej dag tycker jag. Jag har varit fett nervös inför provet imorn men efter ett tag tänkte jag bara: Eh, det går som det går...

Aja, det var det om provet! Ingen dans idag eller igår, bajs plugg, men men... Ska dansa extra på torsdag och fredag istället tror jag för att kompletera, och så har jag ju commercial på lördag :D

Måste nog gå och räkna lite substansmängd och koncentration nu så jag har lite bättre koll inför imorn så tjatja på er sålänge! :) <3

(Brist på bild-fantasi) Mitt hår genom åren (!!!) :





Obs! Den bilden som är nyast av dessa är också ett halvår gammalt ungefär! ;P


Cp-tanden

Minns någon av mina fem läsare, som jag hade i början då jag skaffade denna blogg (haha), att jag sa att jag kanske skulle få tandställning pga min Cp-tand, men det blev ingenting, för min tandläkare sa att den skulle växa ner?

Idag var jag hos tandläkaren igen och det har nu gått typ två år med min "kära" vän Cp-tanden och nu började tandläkaren också bli lite tveksam om den någonsin kommer att växa ner eftersom den inte har rört en fena neråt så hon ska snacka med tandregleraren och han ska spana in min superheta tand.

Men hakan är... *dum**dum**dum* Jag ska ju till USA! Så om jag får gratis tandställning blir det också då jag är 18 år... Kul...

Men jag har velat ha tandställning länge, för det finns andra småsaker med mina tänder som skulle vara kul att fixa som inte är så stora problem, men ändå. Så, sålänge jag får tandställning någon gång blir jag nöjd. Fast det skulle inte vara kul att ha det då man är typ 30 kanske...


Det ser inte så farligt ut på bilden som det är haha! ;) fast det är inte såå farligt heller så det kan hända att tandisen säger att jag inte får gratis tandställning ;)


K-k-kemii

Nu är jag hemma från dansen, mycket skoj, gick på Evas som sagt för att checka ifall att och såklart så är det jobbigt, för alla människor är så underbara där, men Dan's koreografier är såå coola och man blir så peppad av de, så jag tror det blir den...

Nu är det bajsbajsbajs kemi igen. Jag fattar ena formeln men inte det andra än och det är också bara G!!! Kära, kära Lea, varför tog du NV???

Ses efter min begravning på torsdag gott folk ;)



Grattis Jenny-pen!!! <3

Idag fyller käraste Jenny år och vi säger ett stoort grattis till henne för vi tycker mycket om denna tös!
Grattis!!! :D <3



Bajs!

Men bajs! Såg solsidan idag och ja... det var kul... Åh, det är inte kul att falla för grupptryck eller vad man ska kalla det! Men det var faktiskt kul. Ännu roligare att vara sist med att se den... haha XD

Nej, men ja. Åh nu ska man sova och så börjar en mycket jobbig vecka. Vill inte ha kemiproov! Eller spanska... Men dans däremot! :D Då kommer dilemmat: Eva eller Dan, Eva eller Dan... Jag tror faktiskt det blir Dan :)


Melodifestivalen

Missade som sagt melodifestivalen igår, men jag har hört vissa låtar som var med. Jag kan tycka att det är ganska tråkigt att det alltid är de kändaste som kommer direkt till final. Dilbas låt tyckte jag var helt okej faktiskt och det säger jag inte bara för att min blivande danslärare dansade bakom henne i typ sjukt skumma "tron legacy" kläder, utan för att jag tyckte den var bra. Fast jag tror att man måste ha hört den minst två gånger för att tycka att den är bra. Men en andra chansen plats skulle vart bra tycker jag i alla fall! Jaja, det posetiva är att det inte blir någon vikarie på dansen för mig då haha!

Jag gick aldrig på dansen igår, kanske jag redan har skrivit. Var/är inte helt frisk fortfarande. Inte kul.


Älska!

Jag älskar den där killtypen där man har ett lite divigare ego! Jag tycker att de är så sjukt coola! Typ Michel och Dan, mina två (en av de fd) commercial lärare! Lite modemedveten och posar lite extra framför spegeln när de ser sig själva, love it! Vissa stör sig på den sorters typer vet jag, men jag förstår inte varför man gör det för att vara ärlig. ;)

Detta stämmer in på Key, en av mina fem älsklingar! Jag dör han är så cool :) <3


Shoo!

Haha hej hej jag lever! Tänkte lägga upp ett inlägg igårkväll innan jag stack, men fick reda på typ en timma innan jag skulle gå att jag hade en inlämning som skulle vara inne igår. Jaa, min kemilärare älskar att lägga inlämningarna på omöjliga tider. Det sjukaste var julafton!!! Jag förstår att han vill att vi ska lära oss att inte skjuta upp allting till sista sekunden, men det blir så i alla fall :P

Igår var jag i allaf all i stan med min maamaa och köpte ett par jeans, ska gå och hämta de snart för att jag måste alltid sy upp pga att att jag är så kort, kul, och en topp. Efter det kom Hanna hit och sen åkte vil till Bromma där man träffade massa man inte har träffat på typ 100 år! Mycket trevligt!

Idag blir det kemi... tycker inte om det, men jag vill varken ha IG eller G! Vill jättegärna ha MVG men jag vet inte riktigt.. Kemi är inte mitt starkaste ämne... Men ska kämpa!


Ringdigedingdigeding och så förkylning....

Såklart så blir man tvungen att få en förkylning mitt i allt detta... Ush! Inte gilla! Men det hindrar inte en Lea från någonting! Ska nog dansa imorgon and so on :) Det är inte en hämk förkylning. Tror att om man har lite hopp så går det över då jag vaknar. Hoppas? Be till tandfen alla barn att hen ska göra mig frisk!

Juste, imorgon är det melodifestivalen! Kommer tyvärr att missa det, men jag får väl kolla repris eller nått? I alla fall, spana efter en bakrundsdansare med en mussha (om han inte rakade den eller nått haha!) bakom Dilba för det är min danslärare, eller min blivande, har bara gått på en klass med honom och det var på öppet hus hehe :P


asså det här med rubriker är inte min grej...

Man borde snart överväga att ta skridskor till skolan. Utan överdrift är det ren is hela vägen till tunnelbanan från mig! Plus så är det plusgrader så det har smält lite så blir lite exra gliid i det hela. Jaja, man ska inte klaga, det är en mycket skönare vinter än förra året. Kallaste vintern på 1000 år? Yeah right, snarare på tusen mus år haha!...

Annars har jag det fint, jag tackar och bugar, ingen dans idag, lite skönt med en vilodag... Inte för att jag dansade igår haha! Men ändå. Vääldigt ansträngande att äns gå dit!... eller inte ;)

Kan någon förklara för mig grejen med solsidan?? Alla, och då menar jag ALLA (föruton typ två undantag förutom mig) Ser på det och ääälskar det. Jag har inte hört någon som har sätt det och inte tycker att det är så bra. Jag har sätt typ ett halvt avsnitt förra säsongen men blev inte förälskad direkt. Jag såg även det där Ove scenen som alla älskar och jag bara: Okej... en skumm snubbe står i ett fönster... Wow...

Om det är någon som kan ge mig en bra förklaring på VAD det är som är så bra med denna serie, så ska jag se på det på söndag 20.00 som jag nu har lärt mig att den går :P Eller jag ska nog ge den en chans i vilket fall. Vill fasiken veta vad det är som är såå himla underbart med den.. :P


Hahahaha.. Eller? ;)


No dance

Första gången som jag inte kom in på en klass på DC. Snyft! Så jag som tänkte dansfysa och akrobatciera idag! Men då jag inte kom in på dansfysen orkade jag inte vänta en timma dår för att jag kanske skulle komma in på akrobatiken så jag åkte hem. tråkigt, tråkigt...

Jaja, man ska se allt posetivt, nu kan jag plugga ikapp lite... :P Och då man kan plugga, får man bra betyg och då får man ett bra jobb och då tjänar man mycket pengar och då kan jag köpa ett stort fett hus på Lidingö och då kan jag använda det där typiska iiiii:et som de på Liidingö gör... Fast nej... det vill jag typ inte sådär jättegärna, men det skulle vara kul om man hade bra betyg så skulle man inte deppa efteråt o tänka: Daang, jag skulle ha pluggat mer :D

Och bara för att jag skriver i varje inlägg att jag ska plugga betyder det icke att jag är värsta pluggisen, tro mig. Jag skriver typ det bara för att leka duktig haha!

......... *punkt**punkt**punkt*.........




Taemiiiin :D <3


Hemma. Trött. Måste. Plugga.

Hej, om jag nu vill dansa fyra gånger i veckan får jag väl tåla att vara uppe sent och plugga... så nu ska jag göra det.

Hejhåå!


Fredrik Reinfeldt på besök

Tydligen så har rykterna om hur cool jag är spridit sig till regeringen så idag var Fredrik Reinfeldt på besök i vår skola! ... Nej det där skämtet var inte ens kul, förlåt! Men han var faktiskt i vår skola idag. Fett sköj! Jag hade sovmorgon idag till 11.25 (coolt va?) eftersom jag inte har labb på morgonen och Tommy var sjuk, som alltid. Så fick ett sms från Tea om att Fredrik Reinfeldt var i skolan och jag bara: "Haha, jättekul..." Och så kommer jag till skolan och så är han där på riktigt! Hur random är inte det?? Tyvärr så såg jag inte honom, bara skymtade honom någon sekund för det var tydligen en i varje klass (de duktigaste i samhälle då...) som fick vara inne i klassrummet och ställa frågor.

Dagens fail går till Sofia eftersom hon är typ värsta fanet av Freddan och det var inte hon som fick vara där från klassen fast hon är duktig, för tydligen lottade våran samlärare. Förlåt Sofia, men jag känner ett litet "haha" komma krypandes :P <3

Annars var det skönt för på tisdagar slutar vi 13.00 alltså hade jag bara en enda  lektion idag och det var också Bild! Skönaste dagen eller vad? Men just nu är jag mitt uppe i min matteplugg paus för jag får damp på de där jäkla polyomerna!!! Nån som kan hjälpa mig? :P

Dansen idag: StreetJazz och StreetDance. TaggaTagga!

Hörs sen tösar! :D


Juste! är det någon som vet vart man kan köpa snygga maskar som dessa? Denna bild är från Venedig i sommras. Åh, om jag bara vetat att jag skulle vara i behov av en tills på lördag...

RSS 2.0