100 dagar och dålig uppdatering

Jag har varit här i över 100 dagar nu, wohoo! Skrev ett cheezy inlägg igår om hur konstigt det kändes, men jag lade aldrig upp den eftersom det var för... cheezy.

Jag har varit super dålig på att uppdatera eftersom att jag inte har roliga bilder att skriva till och trots att det händer en massa så vet jag inte hur jag ska skriva, GAAH!

Okej, så imorgon åker vi några vänner ner till Strippen till casinot Circus Circus, där de har en tivoli liknande sak som heter "Adventure Dome" som de gör om varje år till !Fright Dome" dvs ett spökhus med berg-och-dal banor. (Tydligen är det superläskigt.. jag kommer att dö...) Dit ska vi imorgon. Torsdag och fredag är vi lediga av olika anledningar (detta är våran version av höstlov, hihi). Det ska jag tillbringa med att på torsdag så ska jag hitta någon rolig halloweenoutfit. Fredag ska EF gruppen till Madame Tussaudes, nivet, kändisar i vax, och annat skojsigt på strippen. Det finns fortfarande såå mycket jag inte har sätt nere på strippen!

Lördag är det halloweenfest, söndag vet jag inte vad jag ska göra än och måndag (Halloween) så är det Halloweenfest igen hos Antonia från en annan skola. Skoooj!! :D

Skojsiga dagar framför mig!!

Totalt random bild


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0