2 månader

Idag är det exakt två månader sedan jag lämnade Sverigelandet. Nu är jag förväntad att skriva "woow, tiden går så himla fort och blabla!" Men nej! Tiden har inte gått fort! När jag tänker tillbaka på då jag stod på flygplatsen o sa hejdå och ens camp så känns det som för evigt sen! Men detta är inget negativt, eftersom jag har haft det så himla underbart! Anledningen till att det känns osm att det var så länge sen är nog för att det har verkligen hent så mycket under denna tid! Allt är helt annorlunda! Dock så går skolan himlans fort! Snart har jag gått i skolan i en månad och det känns som att jag bara har varit där en dag eftersom alla dagar är exakt likadana!

Skolan är helt underbar! Så mycket som jag saknar i Svenska skolor. Just nu är stora temat homecoming. Idag så fanns det flera killar som frågade tjejer på ubergulliga sätt som men ballonger och stora skyltar där alla kan se det, massa "aaw"s och avundsjuka Leor, haha! Homecoming är ganska snart, det är den 15 oktober hoppashoppas någon frågar mig! Om inte så går jag ändå, det är fortfarande Prom som är stora balen.

Jippeyy!!!! så nu till min stora "wihoo" moment!!! Så min fördelsedag är på tisdag och min underbara värdfamilj gav mig i present att vi ska gå och se lejon kungen som show i ett av casinona! Det är en mycket mycket känd show och tydligen jättejättebra och Las vegas är känd för sina shower och detta är typ "the" show på strippen just nu OCH JAG SKA SE DEN IMORGON!!! :D Så glad!!! Bästa presenten jag någonsin kunde drömt om!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0