Mitt liv sen track

Sen jag började track så har jag inte hört av mig! Men jag lever. Så mycket kan jag säga, haha! Jag är ur form, ja! Men det var inte så illa som jag trodde att det skulle! Nu efter två veckors träning, 4 dagar i veckan i lite mindre än två timmar, jag märker redan skillnad på min kondition! Första veckan så kunde jag inte gå av träningsverk! Det var hemskt! Men efter tre daggars vilan (coach sa att vi skulle gå ut och springa under helgen, men det blev inte så), så var det som att mina ben klickade över till att vara vana vid att springa. Så mycket (runt 5 km om dagen).

Varje dag får jag dock en klump i magen medan jag sitter på mina lektioner. Klumpen av skräck inför träningen. Jag vet inte riktigt varför. Jag är omotiverad varje dag och är rädd att jag inte kommer göra bra ifrån mig. Men jag har varit bra och har gjort alla övningar och jag är aldrig sist (har hänt att jag varit sist några enstaka gånger, men jag tror alla nybörjare i gruppen har varit det någon gång).

Vi är inte alls många tjejer! Vi började som kanske 11 tjejer, men flera har hoppat av för att de tyckte det var för jobbigt. Samma sak för killarna! De var runt 70 killar första två veckorna. Idag var de kanske runt 30 killar.

Annars bortsett från track så har jag inte gjort så mycket. Denna helg var full av drama som jag fortfarande inte har haft tid att lösa. Två människor gå mig på nerverna. De är inte medvetna om att de gör saker som går folk på nerverna, men dessa två människor har sådana extremt irriterande personligheter så de får mig att må illa ibland! Men jag ska prata med dessa två om det.

Denna helg var det också två födelsedagsfester som jag var på. Båda var extremt roliga med massa god mat! Åt dock så mycket och onyttigt och oregelbundet att i morse då jag vaknade sa min mage "nej" och jag kunde bara äta äpple på hela dagen. Jag insåg att det inte gick så bra ihop med träningen dock!

Söndag eftermiddag tillbringade jag i TV soffan med värdfamiljen för att göra någonting extremt amerikanskt, nämligen kolla på The Super Bowl med läsk och pizza! Giants mötte The Patriots. Jag vet inte mycket om football kan jag säga, men man måste ju heja på något lag, så det blev The Patriots! Det roliga med Super Bowl är att ifall man inte är intresserad av football så kan man alltid se fram emot reklamerna, eftersom 30 sekunder kostar miljarders dollar (eftersom så pass många ser på denna stora match. Det sägs att lika många kollar på the super bowl som ser på VM finalen i fotboll!) så företagen lägger extra mycket pengar på att göra coola reklamer. Så de var skoj att kolla på och väldigt kul att se hur det enda du kunde se på Facebook för de tre, fyra timmarna var football!!

P.S: Jag har också fått min wave när jag ska åka hem! Jag har wave 5, vilekt är mellan 19-21 juni! Så senast den 21a så är jag hemma, aah! (kommer inte få den exakta dagen fören förmodligen veckorna innan det är dags att åka).

Några random bilder från helgen:


Cupcakes!! Nomnom! Fast ärligt talat så gillar jag nästan att se på alla söta cupcakes mer än att äta de!


Jag och söta Mie på Cheesecake Factory


Vår kära fina grupp (oblservera en som gömmer sig...)


Cheesecake Factory heter inte så utan anledning. Ord beskriver inte smaken! Himmel! ;)


Superbowl med Jack! ;)

Denna var nog den bästa och sötaste reklamen också! ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad jag glad jg blev av att läsa allt. Jag hoppas det fortsättter bra. Allt bra i Indiana! Puss på dig!

2012-02-07 @ 23:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0