6 Månader i US and A!!!

Long time, no see? Kan man minst säga!

I alla fall, 6 månader i USA, ganska konstigt! Inga kommentarer på hur det känns, för jag vet inte själv. Ibland är det konstigt, ibland är det för vanligt ibland är det jobbigt, ibland är det kul. Jag tror jag tänker för mycket på det så det blir jobbigt.

I alla fall, denna vecka var det finals hela veckan. Ganska enkelt. varje ämne var runt 2 timmar långa lektioner med 100 frågor som var multiple choise och en skriftlig del. Det är sorgligt hur enkel skolan är! Jag tror och hoppas på att skolan är inte likadan i hela USA, men jag tycker att det finns så mycket skolan kan bättras här!

Förra helgen var jag också på Miss America, skönhetstävlingen. Det var intressant att se eftersom det är någonting som är riktigt amerikanskt, haha! Det var skoj, eftersom vi var seatfillers, dvs så fick vi gratis biljetter och skulle fylla alla tom platser så det inte skulle se konstigt ut på TV. Så tills första reklampausen hade jag bästa platserna o tredje raden i mitten mitten, men sen så blev jag flyttad bak, men, men! Skoj var det!

Nästa vecka börjar Track and Field träningarna. Jag ser fram emot det eftersom jag saknar att träna så mycket så det inte finns, men samtidigt så är jag extremt rädd. Jag har inte varit såhär otränad i hela mitt liv. Jag menar, jag har inte tränat någonting i stort sätt på 6 månader! Tennisen var inte så svår så den räknas inte helt som träning. Jag har varit på två Track meatings och jag blir bara riktigt nervös. Tränarna verkar extremt hårda, och då menar jag militär hårda och många som  är med ser ut att vara riktiga satsare. Jag tror jag kan välkomna min grav! Men Det kommer bli kul! Skräcklängtar!

Jag för några veckor sen då vi körde hem från Flagstaff i Arizona och passerade Route 66.

P.S: Tack alla som fortfarande går in på min blogg dagligen trots att jag aldrig skriver. På ett sätt förstår jag inte. Jag skulle inte följa min egen blogg eftersom jag skriver, vad, en gång varannan vecka? Jag har fortfarande inte ens gjort klippet från konserten som jag skulle! Snart så! ;)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Du kan alltid lita på mig Lea!! Jag vill veta hur du har det, Skype snart! <3333

2012-01-22 @ 11:17:36
URL: http://skullduggery.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du kan inte lita på mig Lea, jag kollar ibland för den brukar uppdateras ibland men det är kul att du bloggar ändå! :)Det känns som jag inte vet så mycket, jag vill också skypea!! :D <3<3<3

2012-02-04 @ 14:55:25
URL: http://selmahannamatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0