Du vet att du har bott i Las Vegas för länge då...

... Du blir överlycklig då det regnar.

Haha! Det var stormigt och regnigt hela idag och igår. Inte så farligt som alla ansåg det att vara, men jag insåg hur glad jag blev då jag gick ut i regnet! Jag fick förmodligen lite hemmakänslor, men det var lite kul med tanke på hur mycket jag var emot regn i början av året och nu så blir jag bara överlycklig av den.

Fick också ett gulligt paket idag från min fina familj med bla. kex chokolad, yey! Blev glad över de och av de söta breven.

Det som fick mig dock lite mindre glad var att de också skickade med mina betyg som de hade konverterat från det gamla systemet till den nya. Ush vad jag blev besviken! Jag visste att jag inte hade så bra betyg förra läsåret, men de hade översatt alla mina VG:n till C:n! Jag hade hört att A var nästan en omöjlighet att uppnå, men C! Ett starkt VG Kunde väl ha varit ett ynka litet B i alla fall! För en stund tappade jag all min livsglädje och fick de vanliga tankarna "vad kommer jag göra med mitt liv med dessa dåliga betyg?". Vill nästan börja om 1an så jag kan förbättra mig! Men jag antar att det enda jag kan göra är att kämpa hårt de kommande två åren!

Jag var också och införskaffade mig en vattenflaska till tracken som börjar imorgon. Ja, allting ÄR större i USA! Haha! Men jag tror jag kommer behöva denna vattenflaska. Nästan 2 liter!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mvg ärfaktiskt A och B, och VG C och D. Så du har haft tursom fått det högsta betyget inom VG! för hade du ett svagt VG i nåt ämne så är ju det egentligen ett D!

2012-01-24 @ 08:47:37
Postat av: Frida

Jag kan inte hålla med om regnet, vi har nästan aldrig regn. Och om vi har haft regn är de inte ens riktigt regn ahah. Kan inte ens komma ihåg när jag senast såg de regna, förutom idag då..

För idag, då ÖSregnade det och jag gillade inte de alls. :(

Kändes som jag var hemma i tråkiga gråa sverige.

hahah

Jag saknar dig dock! :)

Puss

2012-02-04 @ 07:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0