K-pop i forever 21

För några dagar sen så var jag i den gigantiska "Fashion Show Mall" på fem våningar på strippen för första gången. Vi hann inte utforska alla platser och affärer i den heller för den var stor!

Såklart så tillbringade vi mest tid i den underbara affären forever 21. För mig är affären så, att då jag kliver in så tycker jag inte kläderna verkar speciella och jag tänker, vad är det alla älskar med denna affär så mycket? Men sen kollar man närmare och slutar med att gå in med typ 9 plagg till provrummet eller liknande! (Ta det lugnt moder och fader. Bara prova... de flästa).

Det man måste veta är att i denna affär så dunkade musiken. Man kan knappt prata. Så pass.

Det spelades bra låtar som swedish house maffia (blir lika stolt varje gång jag hör dem här), Black eyed peas och vad vet jag, låtar som jag gillar annars också. Så jag står och kollar lite som vanligt på kläderna och lystnar på musiken lite halvdant, då helt plötsligt denna låt sätts igång:




Först så klickade det inte vad det var. Första tanken var, "ja den här är bra". Haha!

Men efter några sekunder insåg jag att detta var K-pop! Det var Mr. Simple! En låt jag inte bara älskar, men som också är riktigt ny! Måste vara en som har ganska mycket koll på K-pop som har koll på musiken, tänkte jag.

Och vad är oddsen att det spelas K-pop i en populär affär mitt i kändaste delen av Las Vegas?

Jag kände mig ganska vilsen och visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag efterlyste Anna och tänkte "gaah, vem ska jag dela min lyckoshock med nudå??" De jag var och shoppade med hade inte fått reda på min koreanska besatthet än. Så jag fick förklara, fast såklart så fattade de inte det riktigt coola med det ändå.

Det jag gjorde sen var att jag var tvungen att fråga vem det är som väljer låtarna egentligen!  Eftersom sen var typ varannan låt K-pop! Gissa om det gjorde min dag!

Tydligen så hade de en egen DJ i affären, haha! Det var en oasiatisk kille på 20 eller nått? Lite oväntat, men det var riktigt skoj och prata med en till som mig igen.

Några saker jag har införskaffat från affären.

Kolla strumporna. Naaw!


Denna kjol är min favorit av dem alla!

Kommentarer
Postat av: Lina

Me looooove forever 21!! Var där i London och jag bah gaaaaah,, driver lite men grymt snyggqa kläder men synd att min budget nästan var slut innan jag kom dit :(

Miss u !! :D skuum t att börja skolann utan dig våfflis..

2011-08-15 @ 17:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0