Hallå där kött och blå bär det är (inte) Sean Banan Häär

Ja, hej, jag kom hem runt halv tio eller nått för jag stod på öppet hus i min skola och pratade om hur braa min skola är osvosv. Det är faktiskt jättekul att göra reklam haha, jag är inte så woooow för skolan som jag kanske framställde mig själv som men det är riktigt kul att stå där och försöka få deras intressen. Kom och tänkte på att: "shit, dem här ska jag gå i samma årskurs med i två år!!" För att jag kommer ju behöva gå om ett år efter USA! Lite skumt är det för jag vill inte ha det nya skolsystemet. Det är konstigt och jag har vant mig vid den gamla nu! Men jaja... Det löser sig... Det var lite kul när min gamla lärare kom och jag blev lika rädd för henne som annars i min gamla skola. Hon ba: Jag har hört att det är ganska stökigt här...! Och jag ba: Asså... vi är kanske inte knäpptysta, en jag tycker det är bra att man inte är tyst som en mus hela tiden. Eller jag vet inte exakt vad jag sa men ja...

ska gå och sova nu för jag ska åka skridskor tidigt imorgon med skolan så jag måste lägga mig "tidigt" (Ja, 00.08 är klockan. Det går bra för mig...)

Jag är jätteglad för jag fick MVG i datakunskap förra terminen wohoo! Allt kämp med min powerpointpresentation lönte sig haha!

(Sorry om jag stavar massa fel, men när jag är trött orkar jag inte kolla igenom om jag slog in nått fel heh..heh..)

Men ia alla fall, god natt! :D <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0