En låt som passar in på mig

Lina påpekade att denna underbara låt påminner om mig just nu och jag håller med! Inte bara texten utan allt! Det kanske är lite sorgligt att säga hejdå men hela låten och allt är ganska glad och jag är också jätteglad att jag ska åka! Jag har ingen aning om hur det kommer vara och alla mina förväntningar har försvunnit, men jag längtar jättemycket trots allt!


Kommentarer
Postat av: elsa

Hej igen ! Grejen är att jag var på intervju och blev antagen i höstas redan, för då var det meningen att jag skulle åka nu 11/12, direkt efter nian. Men sen bestämdes det att jag skulle vänta ett år, så jag ska åka 12/13, efter ettan istället. :) Jag längtar som en galning och är väldigt avundsjuk på er som ska åka nu!

Ja, jag har hört att det är många som bara får välkomnsfamiljer innan dom åker, inte riktiga familjer. hur funkar det? eller jag förstår inte riktigt den delen, haha!

2011-07-14 @ 11:42:14
URL: http://elsajohannaa.blogspot.com
Postat av: Borderline & Jag

Hej! Följt din blogg ett bra tag nu och måste verkligen säga att du uttrycker dig otroligt bra =) Hoppas du vill följa min också på bloglovin...Kramar ha det bäst!!!!

2011-07-16 @ 18:25:41
URL: http://ekblaad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0