It's friday, friday, gonna get down on friday

En mycket bra fredag som började med skola som var fett nice! Lektion 1 gick ut på att kolla på James Bond film hela lektionen, lektion 2 matte (mitt bästa ämne så det är ett litet pluss från mig ändå), lektion 3 svenska dvs sölalektionen och sist naturkunskap som vi tillbringade med en orm!!!

Vi visste ju att vår naturkunskapslärare var lite speciell och födde upp ormar (!!!) så vi bad honom att ta med någon och visa och då sa han "men jag har ju en här vill ni se eller?" Och vi bara "duh!" och så kom han in med typ värsta påsen och jag bara okej, det kommer vara en plastorm. Så tar han fram den och jag bara, okej det är en plast orm - ända tills den sträckte ut sin tunga sådär läskigt! Coolaste naturkunskapslektionen hittils i alla fall kan jag säga. Nästa gång får han ta med sig en lite större också, hihi! Fast ändå, vem har en orm i bakfickan lite random sådär!

Efter skolan satt jag kvar med Sarah och skulle typ hjälpa henne med kemin (ja, jag skulle hjälpa henne. fråga inte varför hon bad just mig med mina fina kemikunskaper, haha), men det slutade med att vi kollade på random youtubeklipp...

Väl hemma sen fick jag typ värsta rycket att jag skulle se Justin Bieberfilmen och jag fick med mig Hanna så vi var och såg den. Den var faktiskt bra. Han är gullig allt han Justin. Jag gillade honom ganska mycket innan han var känd dvs. för typ två sommrar sen. Men alla skämt om honom är lika bra enlig mig, fast att hata honom är bara tröttsamt. Orka liksom.

Dagens Hanna:


Jag:
Fett jobbigt att alla släktingar och vänner och alla berättar om hans liv, föruton Justin Bieber själv!
Hanna: Ja, men det ska ju väl vara så. Jag menar Michael Jacksson pratade inte i "this is it".
Jag: Ja, men det beror väl på att michael var död då filmen gjordes...Coolingen - ormen utan namn och Bieber

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0