Skriver av mig

Tjo! Är det någon som kommer in hit fortfarande? Jag gör inte det i alla fall tyvärr... Jag vet inte, jag inte mycket att blogga om.

I alla fall, ifall det finns några blivande ettor i gymnasiet som ska gå på gymnasiemässan nästa lördag kom och träffa mig, det kommer bli kul att prata om sitt år!

Det är just därför jag kom hit för att skriva av mig. Det känns så tråkigt att vara tillbaka i sitt gamla liv. Allting är som förut, men ändå så annorlunda i och med att jag går i en helt annan klass, en klass jag verkligen ogillar! Jag vill verkligen byta, men vet inte vart. Inom skolan eller till en helt annan skola.

Sen är det så sorgligt att amerikaner har en tendens att glömma snabbt. Det känns som att i och med att jag inte är där längre så pratar man mer och mer sällan i och med att man har mindre och mindre att prata om med sina vänner och värdfamilj. Våra liv skiljs åt så mycket.

Sen så är det de vänner som nästan direkt bröt kontakten. Vänner som faktiskt betydde väldigt mycket för mig under året och är de som jag som mest skulle velat och ansträngde mig för att hålla kvar i mitt liv. Det handlar om två specifika personer, och det svider dagligen att tänka på att det självmant väljer att inte skriva. Att de läser meddelandena man skriver, men inte svarar! Kontakten med andra är det bästa sättet att minnas som bäst. Att dela upplevelsen med andra. Bilder och föremål kan aldrig slå det!

Så jag vet inte, finns det någon som har bra förslag hur man kan komma ur en sådan depression över att förlora några från sitt liv?
 
I och med att det finns saker som suger just nu med skolan och så vidare så saknar man sitt år så mycket, eller också väldigt mycket hur ens liv såg ut innan man åkte.

Kommentarer
Postat av: Emma

Halloj!!
Visserligen ett bra tag sedan du skrev detta inlägg, men men. Jag kan ändå skriva att jag känner igen mig i det du skriver till stor del! saknar USA jag med! I feel you! Och jag läser din blogg i hopp om att det kommer komma ett nytt inlägg, vilket det nu hade gjort :) Hoppas att dessa veckor sedan du skrev detta inlägg har gjort att ditt humör har gått upp lite grann iallafall. och tveka inte att byta skola, bara gör det! Trivs du inte nu så kommer det kännas tråkigt och omotiverat att göra någonting alls, både för skolan och på fritiden. SÅ byt klass eller skola om det känns bra :) You ain't got nothing to lose (ok inte alls bra grammatik där, but whatever ;) )
Börja titta på Hart of Dixie! Bästa serien någonsin!! Skojja inte! Titta på nätet och lev dig in i den underbara serien någonsin :) gör iaf min dag bättre :)

Massa kramar till dig Lea !

2012-11-20 @ 19:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0